Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Semalt İnceleme: 15 En İyi Bedava Veri Kazıma Yazılımı

 Web hurda  tekniği uygulanabilir farklı sıyırma araçları ve veri çıkarma programları ile. Bu araçlar, sitelerle etkileşim kurar, yararlı bilgileri belirler ve toplar ve ihtiyaçlarınıza göre kazıma yapar. Dahası, kazınmış verileri veritabanlarına kaydeder veya bilgisayar makinenize indirir. Burada internette en iyi 15 kazıma aracı hakkında konuştuk.

1. Güzel Çorba

XML ve HTML dosyalarını kazıma yapmak için geliştirilmiş ünlü bir Python kütüphanesi. Bu web kazıma aracını yüklemeniz ve etkinleştirmeniz ve çeşitli görevleri yerine getirmesine izin vermeniz yeterlidir. Bunu, Debian ve Ubuntu sistemlerinde rahatça kullanabilirsiniz.

2. Import.io

Bu en iyi  veri kazıma aracından  biridir. Hem temel hem de gelişmelerden bilgi toplamamıza olanak tanır ve modern, kullanıcı dostu arayüze sahiptir.

3. Mozenda

Mozenda bir ekran kazıyıcı ve veri çıkarma yazılımıdır. İçeriği çeşitli biçimlerde sunar ve işaretle ve basarak kazıyıcıdır.

4. ParseHub

İnternetten bilgi toplamak için kullanılabilen görsel web kazıyıcıdır. Bu programı kullanarak farklı sitelerden API oluşturabilirsiniz.

5. Octoparse

Octoparse, Windows kullanıcıları için istemci tarafı web kazıyıcı ve veri çıkarma aracıdır. Yarı yapılandırılmış veya yapılandırılmamış bilgileri, kod gerektirmeden yapılandırılmış veri kümelerine dönüştürebilir.

6. CrawlMonster

En iyilerden biridir  s, veri çıkarma programları ve tarayıcılar. Farklı tarama yapmanıza olanak tanır." "web tarayıcısı  web sayfalarının taranmasını kolaylaştırır.

7. Connotate

Veri ile ilgili sorunların en iyi çözümüdür.Bu programı indirmeniz, bir istek göndermeniz ve almanız gerekir

8. Ortak Gezinme

Taranan web sayfalarının açık bir veri kümesi sağladığı bilinmektedir. Ham veriyi yapılandırılmış ve organize bir forma dönüştürür, özetler kullanıcılar için meta veri ve farklı görüntülerden bilgi sağlar.

9. Crawly

Birçok özellik ve özellik içeren otomatik bir veri çıkarma servisidir. Ham verileri sıkıştırabilir ve ham verilerinizi

10. Content Grabber

Farklı görüntülerden ve videolardan veri toplamak isteyenler için harika. Bu i işletmelerin ilk tercihidir ve tek başına web kazıyıcı ajan oluşturmanızı sağlar.

11. Diffbot

Verilerinizi organize eden ve birkaç saniye içinde web sayfalarınızı tarayan tek otomatik veri sıyırıcı. Geliştiriciler ve programcılar için uygundur ve sitenizi API'lere dönüştürebilir.

12. Dexi. io

SEO uzmanları, webmasterları ve serbest çalışanları için mükemmeldir. Bu bulut web kazıma aracı, ağır verilerle ilgilenir ve kaliteden ödün vermeksizin sıyrılır. JavaScript ile ilgili soruları işleyebilir.

13. Data Scraping Studio

Hem ücretsiz hem de premium planlarla gelir ve birçok web sayfası, PDF belgesi, XML ve HMTL dosyalarından bilgi toplamaya yardımcı olur. Bu masaüstü uygulaması yalnızca Windows kullanıcıları tarafından kullanılabilir.

14. Easy Web Extract

Bu, en iyi markalar ve yeni başlayanlar için uygun görsel web kazıyıcı ve veri çıkarma programdır. Çeşitli benzersiz özellikleri vardır ve veriler farklı HTTP dosyalarından silinir.

15. FMiner

Makro kaydediciyle farklı projeler oluşturmanızı sağlar ve en havalı veri kazıma araçlarından biridir. E-posta adreslerinden ve sosyal paylaşım sitelerinden yararlı bilgiler alır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport