Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Piyasada öncülük etmek için doğru Amazon anahtar kelime izleyicisini seçmeme yardımcı olabilir misiniz?

Satış yaptığınız endüstri veya ürün kategorisinden bağımsız olarak, artan satış fırsatlarını başarıyla tamamlama şansınızın artması için ürün sayfalarınızı iyi optimize edilmiş tutmanız gerekir. Amazon muhtemelen dünyanın önde gelen e-ticaret ve damla nakliye perakendecisiyken, yapacak çok şeyiniz var, izlemek için çok fazla ve oradaki durumunuzu düzeltmek için çok fazla şeyiniz var. Öyleyse, zaman alan ve bazen de gerçekten emek yoğun olan bu işi nasıl yönetebilirim? Tam burada Amazon anahtar kelime izci ve rekabetçi araştırma araçları oynamaya geldiğinde.

Tabii ki, sizin için her şeyi kendi başınıza yürütebilecek hiçbir nihai yazılım veya çevrimiçi çerçeve yoktur. Ancak aşağıdaki Amazon anahtar kelime izleyici araçları ve yararlı yazılım yardımcıları, işleri daha kolay hale getirebilir. En azından derinlemesine anahtar kelime araştırması ve değerli bir rekabet anlayışı ile ilgili olanlar gerçekten çok sıkışmış ve son derece rekabetçi bir pazarda hayatta kalmak için gerekliydi.

En iyi 3 Amazon Anahtar Kelime İzleme Araçları

Google Anahtar Kelime Planlayıcı

Cidden, bu iyi eski anahtar kelime araştırma aracını dünyanın Arama devi, baştan itibaren doğru yolu yönlendiren kapsamlı bir anahtar kelime araştırması yapmak için ideal bir kickstart çözümü olarak. Yani, varsayılan araç kiti Amazon'da satış için özel olarak hazırlanmamış olmasına rağmen, gerçek alışveriş yapanların kullandığı arama kombinasyonlarının büyük bir resmini elde etmenin yanı sıra göreli arama hacimleriyle ilgili temel bir anlayışa sahip olmak için son derece yararlıdır ve şimdiki rekabet seviyesini, özellikle de tam olarak hedeflenen uzun kuyruk anahtar kelime öbekleri için..

Bununla birlikte, Google Anahtar Kelime Planlayıcı'nın yalnızca pazardaki liderliği ele geçirme yolunda ilk adım olduğunu unutmayın. Bu, daha sonra, herhangi bir koşulda kendi özellikli Amazon anahtar kelime izleyici aracını seçmeniz gerektiği anlamına gelir - yalnızca güçlü bir satın alma amacı taşımayan pek çok farklı kaynaktan çekilmiş oldukça eğrilmiş veri setiyle yanıltıcı önlemek için. Bir sonraki Amazon anahtar kelime izci aracı ücretsiz değildir (ayda 20 dolara mal oluyor), ancak kesinlikle öderler

FreshKey 

Bir sonraki Amazon anahtar kelime takip aracını ücretsiz olarak sunmamakla birlikte (ayda yaklaşık 20 dolara mal oluyor) kesinlikle kesin öder. FreshKey anahtar kelime öneri aracı, Arama Motoru Optimizasyonu'nun orijinal konseptinin çok ötesinde, daha hedefli anahtar kelime fikirleri, yararlı ve çok kapsamlı varyasyonlar, LSI uzun kuyruk anahtar kelimeleri ve gerçekten kullanışlı bir kategorizasyonla ilerlemek için güzel bir nokta haline gelebilir . Kendinizi yalnızca bir temel araçla sınırlamak veya gelişmiş ve dolayısıyla ücretli herhangi bir seçeneği kullanmamak için FreshKey'i neredeyse sınırsız anahtar kelime kaynağı olarak denemenizi ve potansiyel olarak negatif arama terimlerini ortadan kaldırmaya gelince gerçekten de faydalı bir şey denemenizi öneririm. ayrıca Amazon'taki sıralama potansiyelinizi de sakat bırakmak.

Soovle

Günümüz için son Amazon anahtar kelime izleyici aracı Soovle, ürün listelemelerinizi her zaman güncel tutmanız için ücretsiz ve kullanımı kolay bir çözümdür; çok fazla zaman harcamaksızın güncel kalır. elle araştırmada. Canlı alışveriş yapanların yalnızca Amazon'la değil, eBay veya Alibaba mağazası gibi diğer popüler e-ticaret platformlarında günlük alışveriş yaptıkları en çok aranan ürün taleplerini keşfedin. Dahası, bu çevrimiçi yardımcı, özellikle büyük umut vadeden anahtar kelime fikirlerinden beyin fırtınası yapmak ve canlı kullanıcıların çoklu büyük arama motorlarında kullandığı popüler popüler arama kombinasyonlarını denemek söz konusu olduğunda en güçlü yanlarını gösterebilir.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport