Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Gerçekten kazanan Amazon tüccar listesi nasıl oluşturulur?

Satan en iyi Amazon tüccar listesini yapan şeyleri göstermeden önce, onunla yüzleşelim - e-ticaret veya damla nakliye şirketi, kişisel yönlendirmeli bir çevrimiçi proje değildir. Bu, her şeyi doğru yoldan kuramayacağınız anlamına gelir - ve işiniz bitti, bir kere ve herkese. İşte bu nedenle, Amazon tüccar listesi optimizasyonunda yardımcı olmak için internette açık erişimde sürekli değişen bir çok yazılım araçları ve pratik yönergeler bulunmaktadır. Ancak aşağıda, e-ticaret SEO'nun modern konseptinin tam bir resmini vermek için bilgilerimi ve gerçek hayat anlayışım bir araya getireceğim.

Arama Sıralaması Pozisyonlar ve Satışlar

Sanki zekâsızlık gibi gözükebilir, ancak ürün listelemenizi ne kadar iyi optimize ederseniz, çevrimiçi Amazon'da arama yapacak. Sonuçta, mağazanızla ayakta durarak alışveriş yaparak daha fazla satış ve aktif müşteri çekmenizi sağlar. Ve elbette, bu gerçekten agresif sıralama yarışı kazanmanıza yardımcı olacak bazı hileler var. Amazon'daki mevcut sıralama pozisyonlarını iyileştirmek ve ticaret listenizi bir adım daha yukarıdaki alışveriş araştırmasının en üst seviyesine çıkarmak için aşağıdaki pratik önerileri ve yararlı ipuçlarını kullanın.

Amazon Merchant Listenize Yönelik Anahtar Kelime Optimize Edici İpuçları

  • Anahtar Kelime Araştırma - daha fazla performans gösteren anahtar kelimeleri ve daha uzun vadeli anahtar kelimeleri hedefleyecek kapsamlı bir anahtar kelime araştırma ve rekabet analizi tamamlamanız gerekir. kuyruk arama öbekleri. Google'ın Anahtar Kelime Planlayıcı'yı kullanarak anahtar kelime fırsatlarınızı araştırarak başlayın. Ardından, en yakın niş rakipleriniz tarafından zaten kullanılan en performanslıların büyük bir resmini edinin. Bu şekilde, Merchant Keywords, AMZ Tracker, Jungle Scout veya Keyword Inspector gibi aşağıdaki anahtar kelime araştırma ve optimizasyon yazılım araçlarından birini denemenizi öneririm. Fiyat Kontrolü - Burada, Amazon'u yöneten sürekli değişen gerçeğe fiyatlamayı adapte etmek zorunda kalacağınızı ve kelimenin tam anlamıyla bir kıyasıyla desteklendiğini kastediyorum.

  • Pazar rekabeti. Ve böylesine dostane bir olaylar dizisi altında iş hayatta kalmanın tek yolu muhtemelen profesyonel bir fiyat izleme aracı ile desteklenmektedir. Diğerleri arasında, aşağıdaki çevrimiçi yardımcıları tavsiye ederim; böylece ürün listelemenize (Keepa, Satıcı Logic, Appeagle ve Repricer Express) daha fazla trafik çekmeye devam etmek için her zaman esnek olabilirsiniz ve gerçek zamanlı düzeltmeleri derhal sunabilirsiniz. Unutmayın, ne kadar çok trafik çekerseniz, daha potansiyel olarak başarılı fırsatlar ve elde ettiğiniz yüksek rütbeler.
  • Sık Promosyonlar - çeşitli promosyonları planlanan bir şekilde yürütmek, yalnızca kısa sürede mevcut satışlarınızı artırmakla kalmaz, aynı zamanda daha uzun sürede arama sıralamanızı yükseltir. Şu an için oldukça iyi ve tutarlı bir satış ilerleme kaydetmenin bir şey olması, A9 arama algoritmasına, Amazon tüccar listenizin orada, ürün arayan aktif alışveriş yapanların daha geniş bir kitleye gösterilmesi değerinde olduğunu gösteren güçlü bir sıralama sinyali verir. Aynı zamanda, zamanlanmış promosyonları tutmak, farklı uzun kuyruk arama kombinasyonları ile denemenizi sağlayarak en çok alakalı olan daha fazla arama cümleciklerini hedefleyerek başka bir rekabet üstünlüğü elde etmenizi sağlar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport