Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon listem için SEO için en iyi yaklaşım nedir?

Amazon listeleme için SEO'yu çalıştırmaya geldiğinde, orada satılan neredeyse her çevrimiçi girişimci tarafından karşılaşılan başlıca meydan okuma, sürekli değişen A9 arama algoritmasıdır. Peki, Amazon üzerindeki bu ağır pazar rekabeti kararı altında sürekli değişen realiteye nasıl uyum sağlayacak ve nasıl hayatta kalacaksınız? Herhangi bir Amazon ürün listelemesi için SEO'yu yönetmenin hala en kolay ve en etkili yolunun bu olduğuna inandığımız için, adım adım bu basit adımın izlenmesini öneriyorum. Nihai olarak, ürününüzü orada en çok aranan ve en çok talep edilen ürünler arasında görmek için. İşte bu işi mümkün olan en iyi şekilde nasıl başarabileceğiniz.

Kelime ile başla Araştırma

Anahtar kelime SEO Amazon liste optimizasyonu için, tekliflerinizin aslında kullanılan anahtar kelime kombinasyonlarının maksimum sayısı için sıralandığından emin olmalısınız oradaki ürünleri arayan canlı alışverişçiler tarafından. Ve daha uzun vadede Amazon listeleme için SEO kampanyanızın sürmesi beklenen en iyi performans gösteren hedeflenen anahtar kelimeleri ana kontrol listenizi oluşturan bir kickstart yaptırmanızı öneririm. Diğerleri arasında, ben de kendi e-ticaret açılan nakliye mağazam için test ettiğim şu kanıtlanmış anahtar kelime araştırma araçlarından birini denemenizi öneririm: Google Anahtar Kelime Planlayıcı (çoğunlukla canlı yayınlar tarafından kullanılan alakalı anahtar kelimeleri tam olarak görmek için herhangi bir şeyden önce kullanın Sellics (sonunda üst düzey özellikli hedef anahtar kelimelerin ana kontrol listesini şekillendirmeye başlamadan önce beyin fırtınasıyla iyi bir kickstarta sahip olmak için en iyi çözüm), LSI Graph and Thesaurus (harika bir şey olurdu), sadece Amazon'da değil, başka yerlerde de alışveriş yapıyorlar Moz (anahtar kelimeleri araştırmak ve en yakın piyasa rakiplerinin sıralaması için kullandığı tüm gizli fırsatları keşfetmek için iyi bir araçtır), başlangıçta kaçırmış olabileceğiniz eş anlamlı kelimelere sahip tüm değerli anahtar kelime önerilerine sahip olmak için seçim yapın.

İndirim Teklifi Sunuyor

Sanki zahmetsiz gibi gözükebilir, ancak neredeyse her müşteri çeşitli indirimler ve en iyi fiyatlı fırsatlar arıyor. Bu nedenle indirimler, daha yüksek bir dönüşüm ile Amazon listeleme için SEO'nuzun geliştirilmesinin yanı sıra çevrimiçi arama konusunda daha fazla bilgiye sahip olmak ve oradaki daha olumlu müşteri değerlendirmeleri elde etmek için gerçekten gizemli bir yol haline gelebilir. Dolayısıyla, ürün listelemeleriniz doğru anahtar kelimelere ve en iyi performans gösteren arama kelimeleri ile başarıyla doyurulduktan sonra, örneğin, aydınlatma / en iyi fiyat, kupon, geçici indirimler, nakliye avantajları veya benzeri yollarla indirimli fiyatta bazı ürünler sunmayı düşünmenin zamanı gelmiştir. hatta tek bir kük indirim..Eminim tek bir indirim stratejisi için başvurmak daima ödeyecektir, ürün tekliflerinizi Amazon arama sonuçlarının en üstünde tutarsınız.


Alıcıları Memnun Ettiğinizden Emin Olun

Ona bakalım - Amazon her zaman müşteriyi ve onun memnuniyet oranını her şeyden önce koyacaktır. Bu nedenle, her müşteriyi mutlu etmek, Amazon listeniz için SEO'yu çalıştırmanın eşit derecede harika bir yoludur. Bu şekilde, müşteri memnuniyetinin aşağıdaki mermi puanlarına dikkatinizi vermenizi öneririz:

  • Star Ratinglerinizi takip edin ve olumsuz olanları kısa sürede gidermek için müşteri değerlendirmelerini izlemeye devam edin.
  • Ürün ve hizmet kalitesine (Sipariş Hata Oranı) yeterince dikkat edin - onlar da Amazon listesinde tanıtım için SEO çok önemli faktörlerdir.
  • Yeterli Stok durumu, Amazon'daki her ziyaretçiye sağlanan iyi alışveriş deneyiminin kritik bir parçasıdır. Kullanılmayan tüm sorunlardan kaçınmak için stok durumunuzu takip etmeye dikkat edin.
  • Çıkış Oranı en az doğrudan kontrol edilemeyecek kadar zor. Ancak, yine de kaç tane müşterinin Amazon'u ürün listelemelerinizi gördüğünüzde bıraktığını gösteren çok önemli bir metriktir. Sıralamanızdaki konumlarınızı kendi yolunda büyük ölçüde artırabildiğinizden, Çıkış Oranınızı minimuma getirmeyi düşünün.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport