Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon ürünüm listemizi nasıl geliştirebilirim?

İhtiyaç duyduğunuzu söylemeye gerek yok, Amazon ürün listenizi geliştirmenin asıl amacı, orada öğe arama üstünde görüntülenme şansı daha iyi vermektir. Sonuçta, potansiyel müşterilerin sayısının artmasıyla tıklanarak birçoğu gerçek alıcılarınıza dönüştürülür. Ancak, ürün listenizi Amazon'un SERP'lerinin tepesine nasıl itebiliriz? Burada Amazon arama sıralamasında SEO'taki genel ilerlemenizi sürdürebilen gerçekten etkili bir strateji çalıştırmanıza yardımcı olacak faydalı ipuçları ve püf noktaları içeren kısa bir liste var.

Ürün Başlığı

Ürününüzün başlığı, muhtemelen popüler e-ticaret ve açılan nakliye iş platformundaki girişlerinizde bulunan en önemli şeydir. Yani özellikle bu bölümün en büyük ağırlığı var, yani ana hedef anahtar kelimelerinizden ve uzun kuyruk arama kombinasyonlarından en iyi şekilde yararlanmaya gelince. Bu yolla, ürün markası, ürün türü / ürün hattı, ana faydalar / özellikler, mevcut renk / boyut, malzeme / bileşenler ve paketin türü ve benzeri şekilde Amazon için ürün başlığınızda SEO çalıştığınızdan emin olun. şu anda stok miktarı.

Ana Özellikler

Ürününüzün satışa sunulan ana özellikleri (aksi takdirde madde işareti listesi), fiyat bilgilerinizin hemen altında gösterilecek kısa ve özlü bir açıklama olarak gelmelidir. En önemli özelliklerden hangisini eklemek istediğinizi ve daha az ilgili ayrıntıların en azından ürün listelemenizin bu ekstra temiz ve açık bölümünden çıkarılabileceğini düşünün.

Ürün Açıklaması

Aslında, ürün açıklaması madde işaretleri listesinin daha genişletilmiş bir versiyonudur. Bu bölümün en alakalı anahtar kelimelerinizle ve uzun kuyruk ifadeleriyle doymuş olduğundan emin olun. Bu şekilde, ürün özelliklerinizi genişletip, günlük kullanım veya bakımın bazı yararlı öğelerini gösterebilirsiniz.

Marka / Üretici

Amazon'da satışa sunduğunuz ürünün markasını hiç tereddüt etmeyin. Bunu yaparak, yalnızca dünyanın dört bir yanında tanınmış ünlü bir üretici ile uğraşan bir perakendeci olarak güvenilirliğini artırmakla kalmaz, özellikle daha spesifik ve kesin hedeflenmiş bir ürün araması için çevrimiçi görünürlüğünüzü geliştirin.

Spesifikasyon ve Kategorizasyon

Genellikle boyut ölçüleri, mevcut renk seçenekleri, ağırlığı ve geri kalanı gibi genel fiziksel öğe detaylarını içeren açık bir liste halinde gelen ürün belirtim ayrıntılarınızı tamamen doldurduğunuzdan emin olun diğer ilgili teknik özellikler. Uyumlu bir ürün kategorisi veya alt kategori seçimi söz konusu olduğunda, mümkün olduğunca ilgili olması gereken en dar olanı belirtmek için yeterince dikkat etmeyi unutmayın. Doğru bir kategorizasyonla ziyaretçilerinize, yalnızca gerçekten ilgilendikleri bölümleri keşfetmenin doğru yolunu veriyorsunuzdur.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport