Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Waar ligt de juiste SEO-verklaring, gezien Search Engine Marketing?

Ik hoor vaak ongemakkelijke reacties van veel bedrijfsleiders en zelfs succesvolle, intelligente en slimme managers. Allemaal klagen ze dat ze verward zijn met de voorwaarden van Search Engine Marketing (SEM) en adequate SEO-uitleg. Beide concepten zijn in feite enorm en worden daarom meestal door de industriële operatoren doorverwezen. Laten we eerlijk zijn - de meesten van hen zijn te ver van echt accuraat te zijn, maar brengen in de plaats daarvan veel verwarring.

Laten we de dingen eindelijk duidelijk maken. Ja, Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Marketing (SEM) zijn inderdaad gericht aan zoekmachines. Maar ze doen het op 2 verschillende manieren, tenminste voor het gebruik van een aantal verschillende woorden. Ik bedoel, marketing en optimalisatie kregen zeer uitgebreide en brede definities, om niet te zeggen hun algemene toepassing. Ik stel voor om een korte lijst met de meest fundamentele verschillen tussen beide te bekijken, om het juiste begrip van SEM te krijgen, volledig ingevuld met duidelijke SEO-uitleg.

 seo explanation

Laten we een grove analogie hebben om het verschil in één keer te zien. Stel je voor dat je digitale marketing een auto is. Voor een juiste werking moet uw voertuig de motor goed onderhouden, in overeenstemming met het onderhouden van bijvoorbeeld terugkerende brandstoftoevoer. Als we deze zogenaamde metaforen als uitgangspunt nemen, kunnen we doorgaan met een eenvoudige vergelijking. Ja, mijn gedurfde vergelijking is verre van enige precieze observatie, maar ze moeten doen, althans voor nu.

Het onderhouden van het motoronderhoud zou parallel lopen met het proces van zoekmachineoptimalisatie. Het behandelt verschillende aspecten, zoals het controleren van de druk, olie, waterstanden en omvat vele andere verschillende werkzaamheden om de motor te laten werken. Voor betere prestaties kunt u altijd wat extra onderdelen krijgen of de bestaande vervangen door nieuwe. Op deze manier bereikt u de meest efficiënte rijervaring voor elke dag. Dit is wat ik geloof dat de eenvoudigste SEO-uitleg is. Om deze analogie nog overtuigender te maken, kunnen we het gemakkelijk vergelijken met dit echt onaangename aspect van het autobezit dat gehaat wordt door het leeuwendeel van de bestuurders, dat zal ik toegeven.

Aan de andere kant kan Search Engine Marketing worden vergeleken met een onvermijdelijke en terugkerende behoefte aan het plaatsen van vers gas in de brandstoftank van uw voertuig. Rekening houdend met de vorige verwijzing naar even kostbare onderhoudswerken voor een vereenvoudigde SEO-uitleg, wordt het duidelijk dat vrijwel alle onderhouds- en reparatiewerkzaamheden mogelijk tot op zekere hoogte kunnen worden geminimaliseerd. Als u dit doet (bijvoorbeeld uw website alleen met de uiterste SEO-inspanningen), kunt u de meeste van de te zware uitgaven vrij lang uitstellen, maar uw voertuig toch draaiende houden, ten minste op het laagste niveau. Brandstof bijvullen voor SMM is echter nog steeds onmisbaar, en blijft dus de enige manier om gebruik te maken van je motor, je weg te rijden waar je wilt en wanneer je dat voor altijd nodig hebt.

seo marketing

 Conclusie 

Zowel SEO als SEM opereren in hetzelfde veld. Ik bedoel: meer bezoekers naar je online platform brengen. Voor een openhartige SEO-uitleg, zal het runnen van een goed geoptimaliseerde en onderhouden commerciële website u meer kwaliteit organisch verkeer bieden. Het is een langdurige en arbeidsintensieve investering, die uw stabiele stroom van echte klanten, en daarmee de inkomsten, geruststelt. SEM-weddenschappen op betaald zoeken, aan de andere kant, moeten constant met contant geld worden gevoerd. Het drijft uw verkeer meteen aan, vandaar direct resultaat, maar op zijn manier.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport