Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana en iyi satıcılar tarafından kullanılan bazı iyi Amazon anahtar kelime bulma araçlarını gösterebilir misiniz?

Başka herhangi bir şeyden önce, sana basit bir soru sormama izin ver - birkaç kez (örneğin, en son bir ayda ya da iki) Google'daki SERP'lerin ikinci sayfasını mı inceledin? Sanırım bu sayı, arama sonuçlarının ilk sayfasından bile geçmiş olsa bile, oldukça yetersiz kalmalıdır. Doğru arama kalıplarını bulmak ve kullanmak için uygun bir anahtar kelime araştırması yapmak, pratik olarak herhangi bir modern çevrimiçi proje için fark yaratan şey demektir. Amazon'daki ürün listelemenizin yanı sıra, popüler e-ticaret pazarlarının geri kalanı üzerinde. Tabii ki, şu an için halen gelişmemiş olan potansiyel müşterilerin geniş bir izleyici tarafından iyi görüntülenebilir ve görülmek isterseniz.

İşte Amazon anahtar kelime bulma ve öneri araçları oyuna girdiğinde! Aşağıda, orada en çok satanlar tarafından kullanılan en özellikli ve pratik olarak test edilmiş Amazon anahtar kelime bulucu araçlarını ve çevrimiçi çerçeveleri hızlı bir şekilde inceleyeceğim. Ve hangisini seçeceğinize karar vermek yalnızca size kalmış - ancak aşağıdaki şartların herhangi birinde Amazon ürün listeleme optimizasyonunuza uyacağını düşünüyorum.

  •  Google AdWords  - Bu temel araç kiti dev bir yıl önce dünyanın arama motorları tarafından teslim edilmiş olsa da, büyük potansiyel hala iyi bir Amazon arayan çok sayıda çevrimiçi girişimci için ortaya çıkıyor anahtar kelime bulma çözümü. İçeri giren Anahtar Kelime Planlayıcı aracı, AdWords'le kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmış olmasına rağmen, yine de, Amazon optimizasyonunu başlaması için doğru seçenek budur. Bu ücretsiz araç süper kolay biri olduğu için ve şu anki arama hacmi, ortalama rekabet seviyesi ve gerçekten kullanışlı ve yararlanıcı karşılaştırmalı analizle denetlemeniz gereken herhangi bir anahtar kelime veya arama ifadesinin hızlı bir resmini verebilir geniş ipucu ve anahtar kelime önerileri dizisi ile geliyor. Tabii ki, Amazon'daki her başlangıç satıcısının makul bir kickstart seçimi ya da temel olması, bu iyi bilinen anahtar kelime bulma ve önerme aracı bana çok yardımcı oldu ve kesinlikle sadece bir kez daha yardımcı oldu. Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) söz konusu olduğunda, yalnızca en iyi özellikli bir çözüm değil, aynı zamanda.


  • Hepsi bir - arada oldukça iyi performans gösteren bir Amazon anahtar kelime bulucu aracı haline gelir. Bana gelince, Keyword Explorer araçlarını, kullanışlı arayüzü ve gerçekten değerli okunması kolay bir veri gibi çok beğendim. Eşyaları bir araya getirirsek, bu seçeneğin herkes için - hem SEO uzmanları hem de e-ticaret yeni başlayanlar için Amazon, eBay veya Walmart'da ilk ürün Listelemesini başlatması için - uygun olacağını söyleyebilirim.
  •  SEMrush  - bugünün en iyi performansı gösteren Amazon anahtar kelime bulma aracı için kolayca kullanılabilecek son araç. En güçlü yanları arasında, bu anahtar kelime araştırma aracı, kısa / uzun kuyruklu anahtar kelimeler konusunda size yardımcı olabilir, hem PPC hem de organik trafik kampanyaları için uygulanabilir; ayrıca, tam olarak hedeflediğiniz anahtar kelime araştırmasıyla ilgili hayal edebileceğiniz herhangi bir şey olabilir. SEMrush'la ilgili tek kötü şey, 130'dan fazla farklı dilde desteklenmesidir; bu araç, deneme süresinin dolduğunda size ayda yüz dolara mal olur. Tabii ki, özellikle basit bir Amazon anahtar kelime bulucu aracına ihtiyaç duyarsanız, oldukça yoğun bir harcama gibi görünebilir. Ancak, bu kapsamlı çok yönlü araç seti kesinlikle öder.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport