Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kan ik mijn huidige SEO-score controleren?

Ik hoor vaak vragen over het testen van de huidige voortgang of het schatten van de SEO-score van een website zelf. Maar hebben ze toch zin? Eerlijk gezegd ben ik er niet zeker van of er toch een goede of slechte SEO-score is. In feite is het concept van zoekmachineoptimalisatie te omvangrijk, met zoveel aspecten van elke praktische strategie die een puur duidelijk begrip nodig hebben om uw website de weg naar echt succes in online ranking te maken. Nou, het lijkt erop dat het beantwoorden van de vraag over het meten van de SEO-score bijna irrelevant is. In feite is er geen gedeeld dashboard gemaakt door de zoekmachines om ons de score van een individuele website te laten vergelijken met de andere voor de sector, of op zijn minst een vergelijkbare marktniche. En er zijn geen werkinstrumenten of geïntegreerde platforms om een vergelijkbare analyse voor hen allemaal te maken: links, de andere sociale signalen, de belangrijkste technische aspecten van SEO, het aantal fouten op de pagina, de laadsnelheid van de pagina, en niet te vergeten de verschillende tags en de kwaliteit van de inhoud zelf. Dus wat voor soort antwoord kunnen we eventueel krijgen? Laten we eens kijken wat we met SEO score zeker kunnen doen.

seo score

We kunnen de essentiële elementen van uw website-SEO vergelijken met die van uw naaste concurrenten.

Over de basisprincipes gesproken, stel ik voor om uw huidige website-prestaties te vergelijken met sommige bulkgegevens van uw tegenstanders. We kunnen hun organisch verkeer bestuderen dat afkomstig is van de doelzoekwoorden binnen dezelfde branche, evenals het marktpubliek dat deze sleutelzinnen gebruikt bij het zoeken naar de producten of services. Door op deze manier te handelen, kun je op zijn minst zien of je op de goede weg bent of moet je waarschijnlijk de experts inhuren voor een snelle oplossing. Ik bedoel hier dat het uitbesteden van je SEO-werk soms een goedgevormde, om niet te zeggen de enige beslissing is om te overleven.

We kunnen de beste ervaring van je tegenstanders bestuderen en je kunt er zelf gebruik van maken.

Ik ben van mening dat het detecteren van enkele duidelijke gegevens over de voortgang van uw concurrent en het aanvragen van de meest succesvolle praktijken, gewoonlijk een degelijke en duidelijke oplossing is om uw SEO-score te verbeteren. Ik bedoel hier echter niet als een copycat. Concentreer u gewoon op de meest efficiënte dingen en begin ze tot leven te brengen op uw webpagina's. Stel je voor, je sterkste tegenstander wint goede voordelen van sommige populaire sociale media. Dus waarom niet hetzelfde doen en je SEO-score verhogen met dezelfde bewezen items, zoals likes, vermeldingen en shares op Facebook, bijvoorbeeld?

seo

We kunnen zeker detecteren wat uw tegenstanders op een verkeerde manier doen.

Net alsof je bij een andere competitieve strijd betrokken bent, kan het een echt goed idee zijn om de wedstrijd te winnen door de zwakheden van je vijand te begrijpen. En dit schema is zelfs zinvol als het wordt gebruikt om uw huidige SEO-score te verfijnen. Dus, aarzel niet om het juiste gebruik te maken van elk item dat door je tegenstanders wordt gemist - als het hun inhoudstrategie of enig ander aspect van Search Engine Optimization is dat ze nog steeds niet volledig gebruiken.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport