Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de meest gestelde vragen voor zoekmachines?

Zoekmachine-vragen of -vragen zijn de woorden of zinsdelen die de betrokken gebruikers typen in een zoekvak om het meest relevant te zijn voor de zoekresultaten van hun zoekopdracht. Zoekopdrachten kunnen worden onderverdeeld in drie hoofdcategorieën - navigatie, informatie en transactie. Deze diversiteit aan vragen stelt ons in staat om het zoekgedrag van onze potentiële klanten en hun intentie te begrijpen. Laten we dit soort vragen over zoekmachines eens nader bekijken.

question search engine

Drie soorten vragen over zoekmachines

  •  Navigatie 

Een navigatievraag verwijst naar het type vraag wanneer een gebruiker weet wat voor soort bron hij zou willen vinden. Hij plaatst gewoon een bepaalde website-URL in een zoekvak en krijgt een relevant resultaat. De juiste navigatie-vragen hebben een duidelijke bedoeling en als uw site niet dat van een gebruiker is, zal uw site onopgemerkt blijven.

Het kan nogal ingewikkeld zijn om een strategie te bouwen met dit type query. Als u zich echter concentreert op het verbeteren van uw merkherkenning, verdubbelt u uw kansen. Het gemiddelde aantal resultaten dat op de eerste Google-SERP-pagina wordt weergegeven als het gaat om een navigatiequery is zeven. Google heeft deze stap gezet omdat het nutteloos lijkt om meer dan zeven resultaten te laten zien als gebruikers in de meeste gevallen op het TOP één resultaat terechtkomen. Sommige zoekopdrachten die worden weergegeven als navigatie, zijn echter mogelijk niet van dit type. Niet alle gebruikers die op zoek zijn naar een "Instagram" -vraag, moeten bijvoorbeeld deze multimedia-app vinden. Sommigen van hen willen graag enkele gerelateerde artikelen of informatie lezen over sommige Instagram-instellingen of -updates. Daarom moet u er zeker van zijn dat u een relevante navigatiequery heeft die zowel in betaalde als in organische resultaten voorkomt.

  •  Informational 

Een informatieve vraag is wanneer een gebruiker alleen maar een antwoord op zijn vraag wil vinden of een probleem wil oplossen. Het maakt hem niet uit wat voor soort site hij zal tegenkomen. Er is de enige vereiste dat deze webbron maximaal relevant zal zijn voor zijn vraag. Een informatieve zoekopdracht is de grootste spreiding en wordt meestal gebruikt door gemiddelde gebruikers. Het belangrijkste doel van zoekmachine-optimalisatie is om gebruikers aan te trekken die op zoek zijn naar inhoud van hoge kwaliteit met behulp van informatieve vragen. Als u unieke en boeiende SEO-inhoud heeft die gebruikers kan helpen hun problemen op te lossen, zal hoogstwaarschijnlijk uw website veel kwaliteitsverkeer ontvangen dat kan worden omgezet in verkoop. Het is moeilijk om wat winst te halen uit informatieve vragen, aangezien de eerste SERP-posities in dit geval meestal zijn gebaseerd op antwoorden op de Google Knowledge Graph en Wikipedia-artikelen. Veel gebruikers willen echter graag de diepere informatie over het onderwerp. Dit is uw kans om uw klikfrequentie en conversie te verhogen. Om verkeer naar uw webbron te genereren, kunt u blogposts gebruiken met kwaliteitsinformatie en tips. Bovendien is het slim om gedetailleerde stap-voor-staphandleidingen te schrijven en beschrijvende video's te ontwerpen.

search engine

  •  Transactionele 

Een transactiequery is wanneer een gebruiker een aankoop wil doen. Het klinkt als "iets kopen" of "iets bestellen". Transactionele vragen kunnen ook bestaan uit exacte merknamen zoals "Apple-apparaten" of "Samsung-smartphones". Veel lokale zoekopdrachten zoals "het dichtstbijzijnde Aziatische restaurant in Chicago" zijn transactionele ook. Een transactiequery is de meest winstgevende query waarmee online verkopers online geld kunnen ophalen. Om de hoogste ROI te behalen, verwijzen website-eigenaren naar zoekmachineoptimalisatie en pay-per-click-advertenties.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport