Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de meest voorkomende SEO-vragen en antwoorden die u krijgt?

Als je je net begint te verdiepen in de wereld van SEO, kan alles je verwarrend lijken. Hoewel er honderden artikelen op het web zijn met aanbevelingen voor het genereren van meer verkeer naar uw site, zijn sommige ervan absoluut nutteloos, terwijl andere geen duidelijk beeld geven van wat zoekoptimalisatie precies is.

Semalt-experts begrijpen hoe moeilijk het kan zijn voor beginners om de wereld van SEO vanaf het begin te verkennen. Daarom hebben we besloten om niet te diep in te gaan op de technische elementen van zoekmachineoptimalisatie, maar in plaats daarvan om het primaire doel en de basiskwaliteiten van SEO's strategie duidelijk te maken.

seo questions and answers

Hieronder hebben we de meestgestelde vragen over SEO verzameld. Elk nummer gaat vergezeld van het duidelijke en beknopte antwoord. Lees ze allemaal om de betekenis van zoekmachine-optimalisatie te begrijpen.

6 Top SEO-vragen en antwoorden

 1. Hoeveel kost SEO? 

Deze is sterk afhankelijk van je aanpak en je uiteindelijke doel. Voor die mensen die net beginnen met de basis, zou het ongeveer 10-20 uur per week duren om het grootste deel van het werk zelf te doen. Als het goed wordt uitgevoerd, zou een campagne op elk budgetniveau uiteindelijk meer moeten opleveren dan oorspronkelijk was geïnvesteerd. Nogmaals, het hangt allemaal af van uw niche en het resultaat dat u verwacht.

 2. Hoeveel tijd kost het? 

Deze varieert ook sterk op basis van de benadering van de eigenaar van de site. In het geval dat u slechts één keer per week nieuwe inhoud genereert en niet veel geld of genoeg tijd investeert, kan het een jaar duren voordat u merkbare resultaten ziet. Integendeel, meerdere wekelijkse artikelen, opbouw van natuurlijke links en actieve contentpromotie zijn die factoren die u helpen om binnen een paar maanden significante resultaten te zien. Kortom, hoe langer u een campagne vervolgt, hoe beter de resultaten zullen zijn. Simpel als dat.

 3. Moet ik codering weten voor SEO? 

Deze is lastig. Het antwoord is ja en nee. Het eerste om te onthouden: je hebt geen codering nodig om aan de slag te gaan met SEO. Sommige technische items vereisen echter een beetje backend-kennis van de website. Nu hebben we het vooral over metabeschrijvingen en het robots.txt-bestand. Gelukkig is het vandaag veel gemakkelijker dan een paar jaar geleden om zelf de basisprincipes van het programmeren te doorstaan door stapsgewijze handleidingen en instructies op internet te volgen.

 4. Als Google zijn algoritme niet publiceert, hoe weet ik hoe ik moet rangschikken? 

Het draait allemaal om vallen en opstaan of met andere woorden experimenten. De hedendaagse SEO-gemeenschap is zeer actief in het delen van resultaten van tests en rangschommelingen. Mensen begrijpen dat ze gezamenlijk nauwkeuriger conclusies kunnen trekken over welke factoren de rangorde daar beïnvloeden, wat geweldig is.

 5. Hoe kies je goede zoekwoorden om te targeten? 

Het is belangrijk om te onthouden dat zoekalgoritmen in 2017 meer op semantische zoekopdrachten vertrouwen dan op het in kaart brengen van zoekwoordfrases in dezelfde zinnen op het web. Toch is het mogelijk dat u de juiste zoekwoorden kiest voor uw inhoudsonderwerpen. U kunt dit eenvoudig doen door te zoeken naar algemene gebruikersvragen in uw zakelijke omgeving, populaire onderwerpen en relevante bedrijfsgebieden waarvan u merkt dat uw concurrenten deze niet dekken.

seo questions

 6. Wat is "Keyword Stuffing"? 

Sleutelwoordvulling is het proces waarbij te veel trefwoorden of sleutelzinnen op een pagina of website worden ingevoegd. Als u een trefwoord invoegt in elke afzonderlijke zin van de tekst, vult u. Als je het artikel voorleest en sommige zinnen te vaak in de tekst voorkomen, vult u. De oplossing is duidelijk - doe niet zo. Het is slecht voor je SEO en gebruikerservaring.

We hopen dat u deze lijst met "SEO-vragen en antwoorden" nuttig vindt. Veel plezier met het verkennen van de basis van SEO!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport