Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Dönüşümlerimi yükseltmek için Amazon bullet puanlarının mükemmel bir listesini nasıl yazarım?

Muhtemelen hiçbir şey daha başarılı bir satış anlaşması olması daha Amazon'da satan çocuklar için daha tatmin edici olduğunu söylemek gerekir. Amazon mermi puanlarının geçerli ve tamamen merak uyandırıcı bir listesine sahip olmak diğerleri arasında, ziyaretçilerin aldığı son satın alma kararı söz konusu olduğunda tam da önemli bir rol oynuyor. Elbette, gerçekten başarılı bir mermi bölümü elde etmek için, satan özel olarak hazırlanmış bir içerik parçası oluşturmak için zaman ve çaba harcamanız gerekecektir. Bununla birlikte, öte yandan görevi tamamlamak için harcanan her dakika daima ödeyecektir. Esas olan, Amazon mermi puanlarınız, potansiyel müşterilerin aslan payını gerçek alıcılar haline getirmeye ikna ederek nihai varlığınıza kolayca dönüştürülebilmesidir. Ve ürün başlığınızın da temel önemi olduğunu söylemeye gerek yok. Ancak aşağıda özellikle doğru yollarla yazılan mermi puan listesiyle Amazon'daki dönüşümlerinizi yükseltmeye konsantre olacağım. İşte bu işi nasıl başaracağınız.

 1.  Her şeyden önce, sadece beş tane mermiyi almışsın emrinizde bölümler. Yani, çekirdek öneme sahip unsurları ürün sayfanızın açıklamasına koymadan önce iki kez düşünün.

 2.  Daha sonra, satılık öğenizin en özellikli özniteliklerini ilk mermilerinize daha yakın olarak ayarladığınızdan ve geri kalanı için önem sırasına göre sıralandığınızdan emin olun. Başka bir deyişle, en güçlü ve ikna edici varlıklarınızı listenin başına getirmeniz önerilir.

 3.  Her mermi noktasının madalyanın iki yüzü vardır. Her biri için izin verilen 500 karaktere kadar sahip olmak kesinlikle yeterli bir miktar gibi görünüyor. Bununla birlikte, öte yandan, asla bütün alanı bütün pahasına tam olarak kullanmaya çalışmamalısınız. Tabii ki, müşterilerinizi yanıltmak gibi görünmek istemiyorsanız.

 4.  Madde işareti listesindeki her sonraki nokta daima başta büyük harfle yazılmalıdır.

 5.  Buradaki noktalama işaretleri için katı veya zorunlu gerekliliklerin bulunmadığını düşünerek, daha parçalı cümleler yazmaya odaklanmak ve kısa ifadeler iyi oluşturulmuş bir karar olacaktır.

 6.  Elbette bahsedilen en belirgin avantajlar veya öğe ayrıntıları hakkında ekstra bilgi de ekleyebilirsiniz. Bu şekilde onlarla aşırıya kaçmadığınızdan emin olun.

 7.  Amazon, fiyat listesindeki verilere veya açıkça tanıtım amaçlı olan diğer bilgilere mermi puan listesinde yer vermesine izin vermez.

 8.  Öğenin rengi, şekli, malzemesi, boyutu gibi bazı belirli ayrıntıları kaparken dikkatli olun. Tabii ki, koymaları gereken temel önemin gerçekten önemli unsurları değilse tabii ki çok özel vurgu.

 9.  Başlıca ürününüzün başlığında hala kullanılmayan ana hedef anahtar kelimeleri kullanmak, Amazon'un kalabalık pazaryeri üzerinde hükmettiğin bir kıyasıya rekabet kazanmak için bir başka avantaj olacaktı.

 10.  Sonunda, zahmetsiz görünmesine rağmen, en üst düzeyde performans gösteren Amazon mermi puanı, kolayca atılabilecek noktalar. Sonuçta, her potansiyel alıcı, ürününüzün neden satın alınmaya değer olduğunu açıklayan bütün makaleyi sindirmek için size bir ziyarette bulunur, öyle değil mi?

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport