Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe belangrijk zijn de gemeenschappelijke relaties tussen domeinnaam en SEO?

Volgens de drie belangrijkste factoren van Google zijn de bruikbaarheid, contentkwaliteit en backlinking-portfolio van een website de meest bepalende factoren om te bepalen of deze op de top van de SERP's zullen worden gerangschikt, of niet. En dat is waar, vooral gezien het feit dat het leeuwendeel van uw potentiële klanten hoogstwaarschijnlijk hun eerste bezoek aan uw webpagina's uit de lijst met top zoekresultaten zal hebben.

domain name and seo

Vandaar dat een goede domeinnaam en SEO-onderhoud de vlaggenschepen van waarschijnlijk elke website kunnen worden genoemd. Als je elke gewone domeinnaam apart in beschouwing neemt, wordt deze doorgaans opgebouwd uit de merknaam van het bedrijf, ondersteund door de meest relevante en overtuigende zoekwoorden en sleutelzinnen. Maar de vraag over de interactie tussen een domeinnaam en SEO-impact op de ranglijst van Google is altijd een zeer omstreden onderwerp geweest. Immers, is er een stukje bewijs voor een volledig directe wisselwerking tussen domeinnaam en SEO? Dat is waarom ik besloot om de hoofdredenering samen te vatten en ondersteund met enkele koude feiten hieronder.

 Geen strikte regels 

In feite hebben de rangordefactoren van Google nooit strikte richtlijnen of officiële vereisten gehad die we stap voor stap zouden realiseren. Het is duidelijk dat de industrie-gigant er alles aan doet om misbruik of manipulatief valsspelen te voorkomen. Maar één ding kan zeker zijn - volgens de meeste praktijktests zijn er ongeveer tweehonderd verschillende factoren betrokken bij het uiteindelijke algoritme om de rangschikking van de website te bepalen. lijst met resultaten van de zoekmachine. Gelet op enkele waardevolle inzichten van de voormalige werknemers, evenals de rest van de theorieën en redelijke ideeën, zijn er enkele vrij waarschijnlijke resultaten van het ophalen van een domeinnaam en SEO-onderhoud dat ermee gepaard gaat.

 Overweeg live gebruikers, geen zoekrobots 

Zeker, de juiste domeinselectie is een kritieke stap die de weg bereidt naar uw online succes op de langere termijn. En ik raad hier aan eerst een gebruiksvriendelijke domeinnaam te krijgen. U hoeft niet te proberen u strikt aan te passen aan de voorkeuren van de zoekmachine. Het is redelijker om na te denken over de echte gebruikers, dus ik stel voor een samenvattende, in het oog springende en gedenkwaardige naam te hebben, die hier volledig relevant en herkenbaar zou zijn. Voel je vrij om het in te bedden met de merknaam van je bedrijf, evenals de juiste zoekwoorden en hun combinaties.

domain name

 Proactief trefwoordonderzoek 

Achteraf gezien hadden die domeinnamen, inclusief het juiste sleutelwoord, een duidelijk voordeel ten opzichte van de rest van het concurrenten in de zoekresultaten van Google. Die tijden zijn lang geleden verstreken en de algehele dominantie van de domeinen voor zoekwoorden is nu aan het afnemen. Nu hebben de zoekmachines de neiging om die websites te waarderen die meer waarde aan de gebruiker verschaffen, d.w.z. met meer relevante kwaliteitsinhoud. Maar de vroegere logica van zoekwoorddomeinen is nog steeds van kracht, omdat het matchen van sleutelzinnen in de domeinnaam gebruiksvriendelijker is, waardoor de bezoekers een koppeling kunnen maken tussen een individuele zoekopdracht en de inhoud van de webpagina zelf. Om niet te zeggen dat dergelijke URL's nuttiger zouden zijn om te delen, wat op zijn beurt een positief effect heeft op uw klikfrequentie. Als u dat doet, kunt u net zo goed Google aanmoedigen om uw website een hogere positie te geven. Dus wees nooit beknibbeld door een proactief zoekwoordonderzoek te doen bij het vormgeven van uw nieuwe domeinnaam. Je zult er zeker geen spijt van krijgen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport