Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Amazon UK Satıcı Merkezi nasıl çalışır?

Önceki yayınlarımızda, Amazon Satıcı Merkezi ve Amazon Satıcı Merkezi arasındaki fark hakkında yazdık. Bu bilgiyi  Semalt Sorular ve Yanıtlar bölümümüzde bulabilirsiniz . Bu yazı, Amazon İngiltere satıcısının Express temasına adamak karar verdi. Bu Amazon pazarlama programının olumlu ve olumsuz yönleri hakkında konuşacağız ve pazarlama kampanyanızı doğru bir şekilde geliştirmenize yardımcı olmak için Amazon Satıcı Merkezi ile karşılaştıracağız.

Önce Amazon Vendor Central'ın temel ayrıntılarını ezberleyelim.

Amazon UK Satıcı Merkez

Satıcı Merkez bir önemli bir parçası olduğunu biliyoruz, bir alışveriş başına fazla olmayan birkaç adet satmayı eğiliminde olanlar tüccarlar Onların tüketici verilerini ve fiyat politikasını kontrol etmelerine yardımcı olabilecek bir operasyon. Bu programı kullanarak, diğer kanal ortakları için belirlenmiş perakende fiyatlandırma yapmak için mükemmel bir fırsat elde edersiniz. Bununla birlikte, Amazon Birleşik Krallık Satıcı Merkezi sınırlı reklam seçenekleri sunmakta ve yüksek ödeme fiyatı talep etmektedir. Bu program sadece bireysel ve üçüncü taraf satıcılar için tasarlanmıştır.

Satıcı Merkezi, bir anda aynı anda büyük miktarda ürün satan üreticiler ve distribütörler için daha uygundur. Bu birinci parti satıcıları, Amazon'a doğrudan tedarikçiler olarak davranmaktadır. Amazon, bu markalara bakıyor ve onlara güçlü bir koruma sağlıyor. Amazon ortağı olmak için özel bir davetiye almanız gerekir. Bir programın herkes için geçerli olmadığı anlamına geliyor. Bir Amazon iş ortağı olursanız, eşyalarınızı daha yüksek fiyata bireylere satıp karların bir kısmını ödersiniz. Böylece, Amazon Birleşik Krallık Satıcı Merkezi'ni kullanarak, Amazon'dan garantili satış, tam ticari koruma, reklamcılık fırsatları, sabit lojistik seçenekler ve A + içerik avantajları elde edersiniz. Bununla birlikte, belirgin yararları ile birlikte, birkaç dezavantaj var. Öncelikle, fiyatlandırma politikanız ve müşterilerinizin verdiği veriler sınırlıdır. Amazon perakende fiyatlamasını dahili verilere dayalı olarak istediğiniz zaman ayarlayabilir. Üstelik Amazon, satınalma siparişlerini doldurmak için katı şartlar sağlar. Bu, stok siparişlerini yerine getirmeye çalışan satıcıların ciddi ters ibrazlar ödemeleri gerektiği anlamına gelir. 


Vendor Express, Satıcılar Merkezi'nden birkaç farkla hemen hemen aynı çalışır. Bu programı kullanarak, işinizi geliştirmek yardımcı olacağını düşünüyorsanız, Amazon'da damla nakliye programına katılmayı seçebilirsiniz. Amazon UK VEndor Central'da olduğu gibi bir davet beklemeden ürünlerinizi Amazon'a toptan satış yapabilirsiniz. Bu program mekanizmasına göre, Amazon sizden toplu siparişler alacak ve sonra müşterilere satacak ve bunları doğrudan gönderecek. En iyi yanı, Amazon'un tüm müşteri hizmetleri yönlerine tepki verebileceğidir. Amazon ödemelerinizi, Satıcı Merkezi için 60-90 ve Amazon Satıcı Merkezi için birkaç hafta ile karşılaştırıldığında, 90 gün içinde alabilirsiniz.

Amazon fiyat ayarlamasını kontrol edemeyeceğinizin farkında olmalısınız, çünkü Amazon yalnızca sattıklarını belirleyebilir. Üstelik, bu programı kullanarak, Amazon Vine ve reklamcılık gibi şeylere erişemezsiniz.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport