Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat kunt u mij vertellen over een SEO voor een vastgoedbeheerbedrijf?

Tegenwoordig is SEO cruciaal voor alle soorten online bedrijven en een onlinebureau voor property management is geen uitzondering. Als u uw property management bedrijf wilt laten groeien, is het ten zeerste aan te bevelen om SEO op te nemen in uw digitale marketingstrategie.

Bij Semalt werken we altijd aan betere webmarketingideeën voor vastgoedbeheerbedrijven. Vandaag gaan we de meest effectieve technieken voor het verbeteren van uw SEO delen. Met deze aanbevelingen kunt u bezoekers van uw website omzetten in sterke leads.

seo management company

Aandacht besteden aan uw menu-items

Het eerste waar we het over willen hebben is uw voorpagina-indeling of met andere woorden uw menu-items op de website. Vergeet niet dat ze schoon, duidelijk en beknopt moeten zijn. De beste manier om uw lay-out van de voorpagina te organiseren, is deze op te splitsen in vier belangrijke menu-items. Specialisten van Semalt stellen voor om de volgende op die voorpagina te plaatsen:

  • Eigenaren;
  • Huurders;
  • Realtor-verwijzingen;
  • Property Management Services.

Het primaire doel hierbij is om uw verkeer te stimuleren door het bouncepercentage te verminderen en de tijd die u op uw site doorbrengt te vergroten. U moet begrijpen dat er dagelijks tientallen mensen uw site bezoeken. Ze willen allemaal dat het aantrekkelijk en gemakkelijk te navigeren is. Daarom is het van vitaal belang om gebruikers eenvoudige aanwijzingen te geven. Onthoud dat als u elke gebruiker naar het benodigde gedeelte van de website leidt, er een grotere kans is dat zij daar meer tijd doorbrengen in plaats van uw bron achter te laten.

Als u andere menu-items wilt toevoegen, zoals mediarelaties, is dat goed. Het enige om te onthouden: probeer deze items op andere submenu's binnen uw website te houden. Zoals hierboven vermeld, moet uw voorpagina zo schoon mogelijk zijn en gemakkelijk te navigeren.

URL-structuur is van belang

Het ontwikkelen van een strategische URL-structuur voor alle webpagina's is altijd een goede beslissing. Uw URL's moeten beknopt en beschrijvend zijn. Houd er rekening mee dat wanneer uw URL's logisch zijn en de waarde van uw bedrijf weerspiegelen, zoekmachines u sneller kunnen vinden en u een eenvoudige SEO-boost krijgt.

Focus op uw bestemmingspagina

Vermeldenswaard is dat de meeste van uw zakelijke kansen rechtstreeks van deze pagina komen. Daarom moet je het geweldig maken. SEO-experts definiëren drie items die u op deze pagina zou moeten hebben om uw vastgoedbedrijf te onderscheiden van de rest. Dit zijn ze:

 Geoptimaliseerde titels 

Hoewel dit vanzelfsprekend lijkt, zou je verbaasd zijn hoeveel bestemmingspagina's geen titels hebben, wat niet klopt . Stel dat u een property management bedrijf in Florida bent, dan is de SEO-geoptimaliseerde titel voor uw bestemmingspagina iets als Florida Property Management Agency.

seo company

 Zichtbaar telefoonnummer 

Uw potentiële klanten moeten u snel kunnen bereiken, zorg er dus voor dat het telefoonnummer is zichtbaar. Verberg het niet, maar plaats het recht onder je titel, zodat mensen binnen enkele seconden contact met je kunnen opnemen.

 Aangepast contactformulier 

Het is belangrijk om gebruikers een andere manier te geven behalve de telefoon die zij met u kunnen verbinden. Overweeg contactformulier met 4-5 velden. Vraag bezoekers om basisinformatie, zodat het voor hen gemakkelijk is om hun informatie te verstrekken.

U kunt nu meteen aan de slag met het verbeteren van uw website voor property management-bedrijven met deze drie SEO-tips. Zodra u klaar bent met hen, kunt u verder gaan door testimonials toe te voegen en uw bureau te introduceren in een verklarende video.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport