Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Bana Amazon ürün açıklamasını nasıl tamamlayacağımı gösterebilir misin SEO?

Birçok içerik pazarlamacısı öğeniz aktif e-ticaret alışverişinde başarıyla bulunursa, Amazon ürün açıklaması SEO ile ilgili her şeyin yerinde olması gerektiğine inanıyoruz. Fakat maalesef çok yanlışlar. Elbette, ürün listelemeniz üzerinde çalışarak daha iyi optimize edilmiş ve canlı kullanıcılar için daha "aranabilir" hale getiriyorsanız - muhtemelen orada artan satışların yarısına sahip olabilirsiniz. Ancak, geleneksel SEO'dakine benzer bir şey, artan sayıda potansiyel müşteriyi cezbetmek için kancayı ayarlamak güzel, ama bu kesinlik dolu pazar rekabeti altında hayatta kalmanız kesinlikle yeterli değil. Ve işte Amazon ürün açıklaması SEO geldiğinde tam burada! Aşağıda, size sadece ürün listelemelerinize daha fazla ziyaretçi çeken gerçek bir ilgi çekici ve ilgi çekici açıklama nasıl yapılacağını göstereceğim.


Birinci Basamak: Başlık Etiketler

Başlık etiketleri en çok olmakla birlikte (örneğin bloglar) başlık anahtar kelimelerinizi doldurmak için yalnızca sınırlı fırsatlar vardır, Amazon ürün SEO kapıyı tüm 500 karaktere açık bırakır. Böylesine büyük bir odaya sahip olmak için ana hedef anahtar kelimelerinizi zaman zaman orada bırakan en fazla 500 karakter kullanabilirsiniz. Potansiyel olarak kazanan uzun kuyruklu anahtar kelime kombinasyonlarına uyacak sıkıntılar yaşanmayacak demektir.

İkinci Basamak: Zorlayıcı Ürün Başlığı

Amazon'daki tüm ürün kategorilerinde, ürünler boşluklar da dahil 200 karaktere kadar erişebilen başlıklarla yerleştirilebilir. Ve ne yazık ki, orada özel bir kural yok. Bu nedenle yapabileceğiniz tek şey, rekabetçi bir araştırma yürütmek ve ürün kategorinize özel olarak en uygun başlığı seçmektir. Bununla yardımcı olmak için Jungle Scout çevrimiçi aracını denemenizi öneririm. Bu şekilde ürün adındaki her kelimenin büyük harfle yazılması ve tüm rakamların sadece rakamlarla yazılması gerektiğini unutmayın.


Herkes gerekli tüm bilgileri temiz ve açık bir madde işareti listesi ile bulmayı sever. Ve Amazon alışveriş edenler bu kuralın dışında değildir. Bu nedenle, merminizin satışa sunduğunuz tüm ürün özelliklerini küçük ve özlü bir şekilde sergilediğinden emin olmak için bir kez daha kontrol etmeniz gerekir. Başka bir deyişle, mermi açıklamasında yer alan her şey kısa ancak yine de tamamen bilgilendirici olmalıdır, böylece tüm öğe genel görünümünü bir bakışta görebilir. Elbette, ürün listelemelerinizi, "şimdi satın alın", "en iyisi" gibi, açıkça tanıtım amaçlı çok sayıda sesli çağırma mesajıyla doldurmamalısınız anlaşma ", vs. Spam gibi görünmesini istemiyorsanız. Yine de, listenizi, geliştirilmemiş müşterinizin nihai ödemeye geçmesini yönlendirmek üzere hazırlanmış bazı yararlı CTA'ları eklemeyi düşünün.

Beşinci Adım: İnce Resimlerle Satışlarınızı Sürdürün

Hiçbir zahmetye gibi görünmeyebilir, ancak eski günler Amazon'taki başarılı bir satıcı olabileceğiniz basit bir resimle ürün listelemeleri yok oldu. Yani, ziyaretçilere, öğenizi farklı açılardan göstermek ve en ince detayları bile incelemek için kaliteli yakınlaştırma seçenekleri sunarak ürününüzün satış vizyonunu tam olarak vereceksiniz demektir. Sonuçta, ürününüzü harekete geçiren interaktif bir videoyla çalışmak, yalnızca iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamak için değil, başarılı Amazon ürün SEO'su için genel çaba karşısında eşit derecede yarar sağlayacaktır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport