Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Heeft zoekmachineoptimalisatie de definitie veranderd?

Het is voor niemand een geheim dat een digitale marketingruimte zeer veranderlijk is en niet stil blijft staan. In de afgelopen paar jaar heeft Google drastische wijzigingen aangebracht in haar ranking-algoritmen. Het fundamentele doel van deze wijzigingen is om de gebruikerservaring te verbeteren met websites die TOP plaatsen. Tegenwoordig wordt Google slimmer en kan websites de kwaliteit beoordelen aan de hand van het aantal factoren. Daarom is er al veel vraag naar een thema van de definitie van zoekmachineoptimalisatie. Om een hoge positie te verwerven, moet u alle vereiste optimalisatietechnieken voor zoekmachines implementeren die zowel off- als on-site optimalisatie betreffen. In dit artikel bespreken we hoe Google-algoritme-updates van invloed zijn op marketeers die op legitieme wijze SEO-technieken gebruiken en hoe ze siteposities kunnen opslaan als de regels voor het SEO-spel worden gewijzigd.

search engine optimization definition

Huidige pijlers van zoekmachine-optimalisatie

Alle SEO-experts zijn het erover eens dat er één niet-veranderlijke factor is in optimalisatiegebied - kwaliteitsinhoud. Als u voortdurend hoogwaardige inhoud genereert, die relevante links uit andere gezaghebbende domeinen verdient, bevindt uw site zich onder alle omstandigheden in TOP. Een methode om het aantal en de kwaliteit van inkomende links te verbeteren, is echter verouderd. Momenteel moet u uw promotiecampagne op drie hoofdaspecten bouwen - inhoud van hoge kwaliteit, marketing van sociale media en linkbuilding. Om het hoogste versterkingseffect in de ranglijsten te krijgen, moet u al deze optimalisatieaspecten combineren.

  •  Kwaliteitsinhoud 

Tegenwoordig is inhoud een serieuze benadering geworden onder online marketeers, aangezien Google begint om de inhoud van lage kwaliteit en de inhoud van de gekopieerde inhoud te benadelen. . Om uw website-ranglijst te verbeteren, moet u voortdurend hoogwaardige en boeiende inhoud genereren die relevant is voor uw marktniches. Zorg ervoor dat u zoektermen correct invoegt in uw inhoud, aangezien dit de bottom line is van de SEO-definitie. Bovendien moet je je inhoud goed gestructureerd maken door kogels, alinea's en genummerde lijsten te gebruiken. Google scoort een lange en hoogwaardige inhoud beter dan korte en lichte inhoud.

  •  Organisch link juice 

Linkbuilding is een cruciale website-optimalisatiestrategie die zowel organisch als niet-organisch kan worden gemaakt. Organisch of wit-hat SEO-linkbuilding verwijst naar het verkrijgen van links naar een site door middel van methoden voor blogposting, het delen van links en het publiceren van artikelen. Niet-biologische of zwarte hoed SEO heeft alles te maken met kopen van links en link-landbouw. Het is een gemakkelijke manier om gebruikers aan te trekken. U moet echter begrijpen dat gebruikers die naar uw site gaan via een aankooplink nooit uw klanten worden. Bovendien wordt dit soort black-hat-optimalisatie bestraft door zoekmachines en kan het je ranking schaden. U verdient links door middel van goedkeuringen in plaats van te betalen voor hen.

U moet rekening houden met het feit dat een methode om zoekwoordgerelateerde ankertekst in online persberichten in te bedden enige waarde heeft in de huidige optimaliseringsrealiteiten. Tegenwoordig behandelt Google ankertekst-links in persberichten en andere typische publicaties als onnatuurlijke of betaalde links. Google wil stoppen met onnatuurlijke linkbuilding van de distributie van persberichten. Als echter andere mensen, met name thought leaders, schrijven over uw producten of services en er relevante links op plaatsen, wordt dat beschouwd als een legitiem verdiende link naar Google.

seo definition

  •  Sterke sociale aanwezigheid 

En het laatste punt van elke winnende optimalisatiecampagne is socialemediamarketing. Tegenwoordig komen steeds meer gebruikers via social-mediakanalen naar websites omdat zij er de voorkeur aan geven informatie in een aantrekkelijke en visuele vorm te ontvangen. Om je merkherkenning te verbeteren, moet je natuurlijk een sterke sociale aanwezigheid hebben. Het zal u helpen om dichter bij uw potentiële klanten te komen en hun behoeften te begrijpen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport