Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me een korte SEO-cursus over Amazon geven?

Laten we vóór alles onze korte SEO-cursus over Amazon beginnen met een volledig begrip van zijn A9-zoekalgoritme en de belangrijkste factoren die worden gebruikt om elke individuele positie in het zoeken naar producten te bepalen. Dus, hoe het werkt? Over het algemeen genomen is het proces vrij eenvoudig. Allereerst verzamelt het zoekalgoritme van Amazon alle relevante resultaten die overeenkomen met een bepaalde zoekwoordquery die u zoekt. Met andere woorden, Amazon geeft u een groot aantal relevante productvermeldingen die worden weergegeven als een enkele enorme catalogus. Vervolgens classificeert het die bulkzoekresultaten en sorteert ze in relevantie en prioriteitsvolgorde, zodat alles specifiek is afgestemd op elk aangepast productzoekverzoek. Alles lijkt nu vrij duidelijk, toch? Dus, het is tijd om snel de basis SEO-cursus van Amazon te doorlopen en in het kort alle belangrijkste rankingfactoren te bekijken.

Snelle SEO-cursus van Amazon - A9 Ranking-algoritme

Laten we nu onze Amazon SEO-cursus beginnen met een paar basisregels die bekend moeten zijn bij elke handelaar daar verkopen. Ik bedoel dat de volgende drie uitspraken van cruciaal belang zijn als het gaat om optimalisatie van productzoekopdrachten op Amazon. Dus ik raad aan ze twee keer te lezen, alleen om er zeker van te zijn dat alles over het algoritme voor A9-ranking duidelijk is.

 1.  Amazon is altijd hoofdzakelijk gericht op de maximale RPC-score (anders Revenue Per Customer).

 2.  Amazon volgt elke actie die op een willekeurige pagina van het platform wordt uitgevoerd, evenals elke klik die wordt gemaakt door actieve klanten die op zoek zijn naar de benodigde producten.

 3.  De A9 van Amazon is bedoeld om ervoor te zorgen dat bijgehouden statistische gegevens in overeenstemming zijn met zijn uiteindelijke doel - maximale hoeveelheid RPC.

Drie hoofdwaarderingsfactoren

Zodra we eindelijk alles op orde hebben voor het A9-algoritme, is het tijd om de belangrijkste factoren te beoordelen die worden gebruikt om de individuele zoekposities voor elk artikel in de uitverkoop te bepalen . En er zijn drie even belangrijke categorieën van rankingfactoren van Amazon, zoals:

  •  Conversieratio  - deze categorie omvat alle factoren die door Amazon worden beschouwd als factoren met een statistisch relevante impact op algemene conversiepercentages. Onder de anderen heeft deze categorie conversiefactoren voornamelijk betrekking op productprijzen, klantbeoordelingen en visuele inhoudkwaliteit (d.w.z. productafbeeldingen en videobeschrijvingen).

  •  Relevantie  - deze factoren draaien altijd hoofdzakelijk rond de producttitel en productomschrijving. Net zoals bij de eerste stap van het A9-algoritme, moeten alle relevante resultaten samen worden getrokken om te worden weergegeven in overeenstemming met een bepaalde zoekterm of lange-afstand trefwoordverzoek.
  •  Klanttevredenheid en retentie  - zijn de sleutelfactoren die de weg banen naar de maximale RPC op Amazon. Eenvoudig gezegd, Amazon doet gewoon zijn best om alles uit elke klant te halen. Meer kopers blij maken, zodat ze herhaaldelijk terugkomen om een nieuwe deal te sluiten - dit is waar Amazon geld mee verdient. Deze categorie rangschikkingsfactoren houdt zich voornamelijk bezig met de feedback van de verkoper en ODR-statistieken (anders, Order Defect Rate).

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport