Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de TOP Amazon-zoekwoordtools?

Als u niet nieuw bent in de e-commerce wereld, heeft u waarschijnlijk gemerkt dat het niet genoeg is om uw producten te plaatsen en te wachten op de verkoop, vooral in zo'n concurrerende markt als Amazon. U moet ervoor zorgen dat u al het mogelijke hebt gedaan om deals en nieuwe betalende leads te winnen. Zelfs als u een fabrikant en hoogwaardige retailproducten van uw productie bent, is het niet voor de hand liggend dat uw potentiële klanten het op de drukke Amazon-zoekresultatenpagina zullen zien. Daarom moet u de behoeften en eisen van uw doelgroep begrijpen en de meest relevante zoekwoorden vinden die uw klanten kunnen gebruiken om de producten te vinden die u verkoopt. Het is geen gemakkelijke taak om handmatig een onderzoek te doen. Er zijn echter een heleboel professionele en effectieve Amazon trefwoorden onderzoekstools die deze taak kunnen vereenvoudigen en u kunnen helpen bij het begrijpen van uw winkelbehoeften. Met deze hulpmiddelen kunt u een winnende Amazon-marketingstrategie ontwikkelen op basis van verschillende essentiële statistieken, zoals demografische gegevens, zoekvolume van uw getargete zoekwoorden, klikfrequentie, posities rangschikken, enzovoort. Wanneer u uw posities kunt volgen, kunt u uiteindelijk uw marketingcampagne beheren en alle vereiste wijzigingen tijdig aanbrengen.

Dat is de reden waarom het enige tijd spenderen aan onderzoek naar uw doelgerichte zoekwoorden en het optimaliseren van uw Amazon-ingangen, u een hoog rendement op investeringen en een hogere omzet zal opleveren. Laten we daarom de beste zoekwoordtools van Amazon bekijken die beschikbaar zijn op internet.

Amazon-hulpmiddelen voor de beste kwaliteit

  • Wetenschappelijke verkoper

Het is gratis en eenvoudig te gebruiken online platform dat duizenden steeds creatievere Amazon-zoekopdrachten uitvoert om gerelateerde zoekwoorden te vinden waar u zelf nooit aan had gedacht. Het dient anders dan andere hulpprogramma's voor zoekwoorden, omdat het niet op snelheid is gericht. De wetenschappelijke verkoper beweert zichzelf als 's werelds langzaamste hulpprogramma voor zoekwoorden. Dit unieke kenmerk moet echter eerder als voordeel dan als een zwak punt worden aangemerkt, aangezien het een uitgebreid marktonderzoek uitvoert en verder en verder weg van de kernwoorden zoekt. Deze app biedt alleen Amazon-winkelzoekwoorden, waarbij gebruikersgedragsfactoren op Amazon en andere belangrijke criteria worden geanalyseerd. Ze verzamelen zoekwoordideeën uit verschillende bronnen, waaronder Latent Semantic Indexing (LSI). Het grootste voordeel van deze tool is dat het vreemde, langlopende zoekwoorden kan bieden die u niet handmatig kunt vinden.

  • Sonar

Sonar is een Google Chrome-extensie die Amazon-verkopers relevante zoekwoordsuggesties biedt op basis van zoekopdrachten gedaan door echte Amazon-gebruikers. Deze tool gebruikt een geavanceerd algoritme om te detecteren waarnaar Amazon-kopers zoeken en deze zoektermen in de database te verzamelen. Het is vermeldenswaard dat Sonar alleen die zoektermen bevat waarvoor de ASIN op de eerste Amazon-zoekresultatenpagina staat. Het biedt een uitstekende gelegenheid om de sleutelwoorden te achterhalen waarmee een willekeurige ASIN de meeste van zijn verkopen genereert. Het is echter de moeite waard om te vermelden dat u niet op deze zoekwoordtool voor Amazon-zoekwoorden moet vertrouwen om de gegevens te analyseren.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport