Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe zoekmachineoptimalisatie het hotelmanagement ondersteunt?

Zoekmachineoptimalisatie is essentieel voor elke online onderneming, of dit nu een lokaal bedrijf of een grote onderneming is. Als u eigenaar bent van een klein hotel in uw stad, zorg er dan voor dat bewoners, evenals toeristen, hiervan op de hoogte zijn. De beste manier om de herkenning van uw hotelmerk te verbeteren, is door een website te lanceren en deze te optimaliseren volgens alle normen van zoekmachines. Een kwaliteitsoptimalisatie van de zoekmachine optimalisatie helpt u om uw zakelijke doelen te bereiken en het rendement op uw investering (ROI) te verhogen.

search engine optimization management

Volgens de statistische gegevens genereren websites die worden vermeld op de eerste pagina met zoekresultaten van Google bijna 92% van al het (organische) zoekverkeer. Bij het overschakelen naar de tweede pagina met zoekresultaten, daalde het verkeer met 95% en met 80% en 60% voor de volgende pagina's. "Bovendien openen gebruikers zelden de 4e en 5e SERP-pagina's omdat ze websites aantrekken die daar worden geplaatst als niet betrouwbaar en relevant. Ze hebben gedeeltelijk gelijk, aangezien het Google-rankingalgoritme is ontworpen om de meest relevante webpagina's op de eerste SERP-pagina te tonen. Het betekent dat als uw hotelwebsite niet op de eerste SERP-pagina verschijnt, de kans dat gebruikers uw webbron zullen zien minder dan 6% is.

Wat zijn de voordelen van SEO-beheer voor mijn hotelwebsite?

Eerst en vooral, door kwalitatieve website-optimalisatie te bieden, krijgt u de kans om uw concurrenten op de marktniche voor te blijven en vervolgens uw omzet te verdubbelen. Bovendien kan een goed ontworpen en aantrekkelijke website uw hotelwaardigheid bevestigen en uw merkherkenning verbeteren. Mensen die de appartementen kunnen controleren voordat ze een bestelling plaatsen, zullen u trouwer zijn. En tenslotte, door het verkeer naar uw site te vergroten, verhoogt u uw omzet en maakt u uw hotelbedrijf voorspoedig.

Tips om de zichtbaarheid van hotelwebsites op SERP te verbeteren

Er zijn veel manieren waarop u de online aanwezigheid van uw hotelbedrijf kunt verhogen. In deze paragraaf verzamelen we de krachtigste om uw site te optimaliseren voor verkoop en marketing.

  •  Kwaliteit echte foto's 

Gebruikers beoordelen een hotel op basis van de foto's die u aan hen verstrekt. Reizigers beginnen hun zoektocht met surfen op het net voor de mooiste en ideaal gelegen hotels om in te verblijven. Ze evalueren de kwaliteit van het hotel door relevante foto's met een hoge resolutie en soms door promovideo als die er zijn. Zorg ervoor dat u uw potentiële klanten hoogwaardige foto's van uw hotelappartementen, het buitengebied van het hotel, de lobby en de bars biedt. Bovendien moet je voorzichtig zijn met het bewerken van je foto's, want er zijn veel problemen geweest voordat reizigers zich bedrogen voelden omdat de foto's op de hoofdwebsite verre van echt waren.

  •  Schrijf boeiende beschrijvingen 

In een hotelwereld zijn kwaliteitsverhalen van de hotelpakken een MUST! U moet een interessant verhaal vertellen aan uw potentiële klanten om hen te dwingen om met u te boeken. Het is raadzaam om een reizigersgids te maken (bijvoorbeeld nabijgelegen bezienswaardigheden beschrijven of toeristische routes door de stad maken). Het is niet genoeg om te zeggen dat uw hotel in het hart van de stad ligt. Je moet de interesse van mensen in jou en je stad verhogen.

seo management

  •  Knoppen op social media 

Het is belangrijk om uw hotelwebsite te koppelen aan populaire sociale mediaplatformen zoals als Facebook, Google+, Instagram en Twitter. Het zal u helpen uw naamsbekendheid te vergroten en uw ranglijsten op Google en andere zoekmachines te verbeteren. Zorg ervoor dat je een aantrekkelijke en heldere sociale accounts hebt waar mensen hun indrukken over je hotel kunnen delen en je vragen kunnen stellen die hen aanbelangen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport