Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat is er zo speciaal aan het doen van SEO voor IT-bedrijven?

Voor sommige mensen kan het een nogal controversiële kwestie zijn - gebruik van betaald zoekmachineverkeer of direct naar de website? Wat mij betreft, soms is het omgaan met de ontwikkeling van software, het autonoom omgaan met SEO voor IT-bedrijven geen kwestie van welke keuze dan ook. Organisch verkeer brengt meestal de hoogste omzettingssnelheid met zich mee, waardoor leads van de beste kwaliteit worden verkregen en geen substantiële kosten worden gemaakt. Gewoon een paar koude verhoudingen om voor eens en altijd biologisch te staan. Volgens de recente enquête werd een overweldigende schatting van meer dan 90% van alle klikken in Google namelijk met organische zoekresultaten gehaald, terwijl de betaalde zoekopdracht slechts een ellendig stukje van iets ongeveer 7% kostte. Immers, SEO voor IT-bedrijven heeft veel meer gemeen met het gewone concept dan met iets unieks. Laten we het stap voor stap proberen te controleren.

seo for it companies

Tegenwoordig is er een ontelbaar aantal verschillende opties om meer verkeer naar de webpagina's te leiden over vrijwel elk onderwerp. Meestal spreken we over SEO als we een gemiddeld online bedrijf bedoelen, bijvoorbeeld een webwinkel. Het maakt eigenlijk nauwelijks uit met welke sector we te maken hebben. Afgezien van SEO voor IT-bedrijven, kunnen we net zo goed elk ander voorbeeld hebben, elke marktniche kiezen die we ons kunnen voorstellen. Maar zelfs op die manier blijft mijn algemene suggestie toch hetzelfde. Het punt is dat vanuit het oogpunt van SEO en de Google-zoekmachine zelf, er slechts twee belangrijke factoren zijn voor het rangschikken van pagina's:

  • Inhoud van hoge kwaliteit, rijk aan relevante zoekwoorden en sleutelzinnen, die veel waarde oplevert voor elke lezer;
  • Organische backlinks die de pagina verbinden met de andere websites. Een correlatie tussen kwalitatieve backlinks en hun aantal, om precies te zijn.

Lang geleden was er een reden waarom het misbruiken van een beetje met een keyworddichtheid (binnen een relevant contentonderwerp) voldoende zou kunnen zijn om je goed te voelen met je website. Op die manier kan het plaatsen van enkele ogenschijnlijk goede backlinks gevuld met de sleutelwoorden en deze aanspreken op een sterke, maar mogelijk irrelevante autoriteit met slechts een paar op de een of andere manier overeenkomende zoekwoorden gemakkelijk elke gelukkige website aan het begin van de Google-zoekopdracht aandrijven. Daarmee konden we letterlijk geen verschil maken - het doen van SEO voor IT-bedrijven, of bijvoorbeeld een voedingsmiddelendetailhandelaar. De enige voorziening, en dus het kernverschil, was allemaal hetzelfde: ezelwerk doen om die voormalige stomme "logica" van de machine te manipuleren.

seo for company

Maar die tijden gingen voorbij en vandaag worden de zoekalgoritmen van Google steeds geavanceerder. Eenvoudig gezegd is de zoekmachine volledig in staat om nu elke pagina-inhoud onder zwaarste evaluatie te plaatsen, met behulp van meer dan 200 parameters om uiteindelijk een beslissingsbeslissing te nemen. Alle valsspelen, misbruik of zelfs de best ontwikkelde manipulatieprogramma's zijn niet langer van toepassing. Het eerlijke spel van vandaag betekent dus dat je alleen inhoud van hoge kwaliteit voor mensen hebt, en te veel technische dingen om de website voor de zoekmachines te laten zien. Om de rest basisbegrip te krijgen, raad ik naast de inhoud en links aan om te lezen over de top 10 van de huidige rankingfactoren van SEO. Ga gewoon browsen, het is een populair onderwerp.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport