Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat is het meest specifieke deel van de optimalisatie van de zoekmachine van onroerend goed?

Tegenwoordig zijn mensen meer dan ooit online op zoek naar nieuwe huizen en appartementen. Het zou handig zijn als ondernemers weten dat bijna 90% van de huizenkopers vastgoedwebsites als de meest waardevolle informatiebron beschouwt als het gaat om de aankoop van een huis of het vinden van professionele makelaars.

Voor ondernemers die willen dat hun vastgoedwebsites succesvoller worden en meer verkeer genereren, is het creëren van een succesvolle SEO-strategie een must. Vandaag zal ik u voorzien van de beste tactieken voor het optimaliseren van uw vastgoedwebsite.

real estate search engine optimization

Stapsgewijze handleiding voor het verkrijgen van uw vastgoedwebsite bovenaan (Google)

 Targeting op lokale zoekwoorden 

Volgens statistieken start 70% van de thuisklanten hun zoekopdracht met een lokaal zoekwoord, zoals 'California realtor'. Hoewel de meeste makelaars meerdere regio's bedienen, is het beter om je te richten op de primaire stad wanneer je je website start. je doet eerst zaken. De meeste SEO-experts stellen voor om uw site te optimaliseren voor zoektermen in onroerend goed met de stadsnaam erin.

Een ander belangrijk aspect is om van uw website een hulpmiddel te maken. Op een pagina als 'Wonen in Californië' bijvoorbeeld, geeft u informatie over kleuterscholen en schooldistricten, mediaan inkomen, misdaadcijfers, nuttige statistieken van de gemiddelde huiseigenaar, enzovoort. Vergeet niet dat de inhoud van uw website zowel informatief als relevant moet zijn. Het werkt als volgt: hoe meer gericht uw onroerend goed website is, hoe groter de kans dat de ranglijst hoog op de SERP's staat.

 Vul uw webpagina's met spannende en waardevolle inhoud 

De beste manier om organisch verkeer naar uw website te leiden om uw webpagina's regelmatig met spannende inhoud bij te werken . SEO-specialisten adviseren dat u blogberichten schrijft over objecten die u vooral graag wilt verkopen. Elk van deze blogposts moet gericht zijn op het adres van een specifieke woning, die potentiële huizenkopers via Google zullen zoeken.

Omdat het adres het sleutelwoord wordt, overweeg het te gebruiken in de metabeschrijving, title-tag, alt-tags en zeker in de inhoud.

Zorg er bij het opstellen en publiceren van uw teksten voor dat er minimaal 200 woorden in voorkomen. Verzin unieke inhoud die de eigenschappen van uw woning uitgebreid beschrijft.

Maak kwaliteit foto's en video's

Maak gebruik van foto's en video's. De hoogwaardige foto's van het onroerend goed dat u verkoopt, vormen een integraal onderdeel van een succesvolle optimalisatie van de zoekmachine van onroerend goed. Denk eraan, het zijn belangrijke engagement-objecten op vastgoedsites. Huiskopers houden ervan om spannende videotrips te zien aan de binnenkant van hun toekomstige nieuwe flats en huizen. Het verzamelen van testimonials over video's is een ander geweldig idee om meer bezoekers naar uw website te trekken.

website seo

Optimaliseer uw site voor mobiele apparaten

Tegenwoordig geven steeds meer mensen de voorkeur aan mobiel zoeken voor desktop search. Statistieken tonen aan dat bijna 90% van de thuisklanten van vandaag met behulp van een mobiel apparaat zoeken tijdens het aankoopproces van onroerend goed. Met deze cijfers in het achterhoofd is het duidelijk dat het mobiel maken van uw site een cruciale factor is bij het optimaliseren van de zoekmachine van onroerend goed. Responsief webontwerp helpt u om de concurrentie voor te blijven en de zichtbaarheid ervan op zoekmachines te vergroten. Bovendien helpt responsief ontwerp om kosten te besparen op het beheer van de inhoud van websites.

Ik hoop dat je deze handige tips hebt gehad over het verbeteren van de optimalisatie van de zoekmachine van je vastgoedwebsite. Mocht u vragen hebben, wees niet verlegen om contact op te nemen met ons Semalt-team. We horen graag van je!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport