Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Welke zoekmachine optimalisatie methoden moet ik vermijden?

In dit artikel zullen we het hebben over de meest voorkomende SEO-praktijken die elke ondernemer zou moeten vermijden.

Alles draait om linkbuilding

Het vergroten van het aantal links naar de website van de gebruiker is een van de meest voorkomende praktijken waar professionele SEO-bedrijven naar verwijzen bij het opzetten van een SEO-campagne voor een klant. Het is belangrijk om te onthouden dat een gerenommeerd SEO-bedrijf er alleen naar streeft om uw siteclassificatie te stimuleren via "white-hat" -methoden. Bijvoorbeeld een persbericht schrijven over uw service en deze verspreiden voor publicatie (inclusief links) op meerdere gereputeerde websites. Het beantwoorden van een forumbericht over een resource gerelateerd aan uw branche met een link naar een pagina op uw site die van werkelijke waarde is voor de forumposter die de vraag stelt, kan ook worden beschouwd als een 'white-hat' SEO-techniek. In beide gegeven voorbeelden wordt de SEO-methodologie correct en met zorg uitgevoerd - het creëert geen verkeerde indruk wanneer zoekmachines uw website proberen te interpreteren. Simpel gezegd, wanneer zoekmachine optimalisatie methoden correct worden geïmplementeerd en geen schade toebrengen aan uw rankings, kunnen ze worden beschouwd als 'white-hat' SEO-technieken.

search engine optimization methods

Wat moet ik weten over "Black-Hat"-linkbuilding?

Samen met gerenommeerde SEO-bedrijven die transparante en eerlijke tactieken toepassen voor uw website-promotie, streven sommige bureaus ernaar om het aantal sites dat naar uw website linkt te vergroten via 'black-hat'-methoden. Hoewel die stiekeme methoden je zoekresultaten sneller kunnen verbeteren dan 'white-hat'-methoden, is de kans groot dat je website wordt bestraft zodra Google zich bewust wordt van het gebruik ervan.

De meest populaire SEO-methode met "zwarte hoed" gaat helemaal over het betalen van websites van hoge kwaliteit om naar uw website te linken. Deelname aan "link farms" is de op één na populairste "black-hat" -methode waarbij talloze niet-gerelateerde sites met elkaar in verband staan.

In 2017 zijn de volgende "black-hat" -aanbiedingen vrij eenvoudig te herkennen: ze bieden gegarandeerde ranglijstposities in een korte periode en zijn meestal goedkoper dan gerenommeerde bedrijven..Helaas kunnen bedrijven die zojuist een website hebben gemaakt en weinig kennis hebben van de branche snel ten prooi vallen aan dergelijke veelbelovende aanbiedingen.

Hoe niet te vallen in de "Black-Hat" SEO Trap

Tegenwoordig is het gemakkelijk om bedrijven en SEO-experts te vinden die beweren goeroes te zijn bij het vergroten van de positie in zoekmachines. Het valt niet te ontkennen dat sommigen van hen echte experts zijn in het uitvoeren van hun werk. Meestal zijn die zogenaamde professionals die snelle resultaten beloven echter geen experts in het op holistische wijze optimaliseren van uw website-ranglijst. Ze zijn niet geïnteresseerd in je succes op lange termijn.

Vergeet niet dat het gebruiken van transparante technieken om te rangschikken de beste optie is. Hoewel het zo is om een organisch verkeer op deze manier te horen, is dit het beste wat u kunt doen voor uw website-promotie. Probeer niet in de val te lopen van het volgen van de "black-hat" SEO-technieken: als Google spamactiviteit op uw site detecteert, wordt uw resource waarschijnlijk bestraft.

black hat seo

 Inpakken 

Vraag jezelf bij het overwegen van betalen voor een SEO-service altijd af: "Is het te mooi om waar te zijn? ?". Als het bedrijf belooft ongelooflijke resultaten te leveren in een korte periode en tegen lage kosten, dan past het bedrijf vrijwel zeker "black-hat" technieken toe.

Laat je rankings op de lange termijn niet lijden - huur die bedrijven waarvan de methoden voor zoekmachineoptimalisatie allebei: eerlijk en transparant zijn.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport