Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wanneer moet u Amazon-marketingdiensten gebruiken?

Amazon-marktplaats is erg competitief in onze tijd en verkopers hebben een manier nodig om op te vallen in het digitale schap. Amazon Marketing Services worden gebruikt om de vindbaarheid van merken te vergroten door advertenties bovenaan de zoekresultatenpagina van Amazon te plaatsen. Het is belangrijk om Amazon Marketing Services te gebruiken, omdat Amazon al het verkeer en winkelende klanten al heeft. Het is een bekend feit dat alle Amazon-zoekers de mindset van de koper hebben, dus alles wat je nodig hebt is om je items voor ze neer te zetten. Mensen zijn meteen klaar om te kopen als ze een redelijke prijs zien voor het product van hoge kwaliteit.

Niemand gaat naar Amazon voor informatieve doeleinden of sociale netwerken. Gebruikers gebruiken dit platform met slechts één plan om een ​​online aankoop te doen. De meeste online verkopers kennen deze neiging en maken het mogelijk om zich te onderscheiden van de massa. De efficiënte manier om dit te doen is om Amazon Marketing Services te implementeren. Het helpt om te adverteren voor gebruikers die klaar staan ​​om u hun geld te geven zonder ze eerst te hoeven kwalificeren. Dat is de reden waarom Amazon Marketing Services is waar professionele verkopers en verkopers spelen. AMS biedt online verkopers een mogelijkheid om concurrenten te targeten en de mogelijkheid om Amazon-gegevens over individuele kopers in te tikken.

In dit artikel zal ik u uitleggen hoe u uw spullen zichtbaar kunt maken voor 480 miljoen producten voor verkoop op het wereldwijde Amazon-handelsplatform met behulp van Amazon Marketing Services.

Wat zijn Amazon Marketing Services?

Amazon Marketing Services is over het algemeen een universele Amazon-advertentiecampagne voor campagnes met zoekwoordtargeting. Sinds 2012 is dit programma beschikbaar voor alle leveranciersmerken op Amazon..Het biedt een mogelijkheid om uw uitgaven voor Amazon-advertenties aan te passen met gerichte advertenties die strategisch worden geplaatst op plaatsen waar potentiële klanten deze waarschijnlijk zullen zien. Amazon Marketing Services helpen marketeers de vraag naar hun spullen te stimuleren door optimalisatie-elementen te implementeren zoals zoekwoorden, gerelateerde producten, winkelbelangen en intenties.

Als je marktonderzoek doet en een niche vindt die veelbelovend en zeer competitief is, wees dan niet bang om een ​​speler van dit spel te worden, want de concurrentie betekent meestal grote verkopen. Het is waar Amazon Marketing Services van pas kan komen. Om uw concurrenten op het gebied van marktniches te slim af te zijn, kunt u zich richten op zoektermen met weinig concurrentie waar niet veel andere mensen voor gaan. Deze eenvoudige promotiestrategie zal helpen om een ​​aanzienlijke winst te behalen met minimale investeringen.

Bovendien dienen Amazon Marketing Services het aandeel van het schermvastgoed te vergroten. Als u kijkt naar onroerend goed dat wordt verbruikt door AMS op de Amazon-pagina met zoekresultaten, ziet u dat een pagina is verdeeld in drie hoofdsecties: AMS-headline-advertentie, gesponsorde producten die horizontaal worden geplaatst en gesponsorde producten die verticaal aan de rechterkant zijn geplaatst het spoor. Onder de gesponsorde producten kunnen we best-sellerproducten en Amazon's keuze observeren (in de regel is dit het best verkopende product met een concurrerende prijs).

AMS Auction Model

Heb je ooit gehoord van het tweede-prijs veilingprogramma van Amazon? Dit programma helpt bij het bepalen van de prijs voor betalen per klik die voor een bepaalde advertentie is betaald. Het betekent dat je een veiling kunt winnen die 1 cent hogere prijs oplevert dan de op één na hoogste bieder.

Het is echter de moeite waard om te zeggen dat Amazon ook een minimale kost uitvoert per klik van een gebruiker op de advertentie. Deze prijs is nauwkeurig voor zowel AMS-productadvertenties als AMS-headline-advertenties.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport