Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat zijn de beste werkwijzen om het ontwerp van zakelijke webpagina's te verbeteren?

Als u een bedrijf heeft, zou u het schijnbaar online moeten lanceren. Anders loop je het gevaar om verder achter je concurrentie te vallen. Natuurlijk, een proces van zakelijke webpagina-ontwikkeling, ontwerp en optimalisatie kost veel tijd, inspanningen en budgettering. Het is echter een 100% kosteneffectief bedrijfsidee die de hoogste ROI (return-on-investment) kan opleveren. Uw website voor kleine bedrijven is een essentieel onderdeel van uw inspanningen op het gebied van branding. Webzoekers komen om een bepaalde reden naar uw site en u moet ervoor zorgen dat uw site aan hun verwachtingen kan voldoen. Uw zakelijke webpagina moet dienen als een instrument voor het verkopen en promoten van uw merkproducten en -diensten. Als u niet slaagt in het ontwerp van uw bedrijf, kunt u in het begin gemakkelijk duizenden dollars verliezen, en nog meer in uw potentiële inkomsten. Om uw inkomsten te verdubbelen en een perfecte online aanwezigheid te krijgen, moet u een indrukwekkend en gebruikersvriendelijk ontwerp van een zakelijke webpagina maken. Daarom besluiten we om een aantal beste webontwerppraktijken en technieken met u te delen om u te helpen aan uw zakelijke behoeften te voldoen. We zullen u een aantal nuttige bronnen aanwijzen en recente veranderingen in een ontwerp van zakelijke webpagina's benadrukken.

business web page design

Tips om een SEO-vriendelijk bedrijfswebpaginaontwerp te maken

  •  Uw ontwerp moet nieuw en uniek zijn 

Het eerste dat een gemiddelde gebruiker op uw site aantreft, is een webontwerp. Daarom moet het eenvoudig, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk zijn. Omdat uw website uw merk en personeel weerspiegelt, moet deze in het bijzonder correct worden gestructureerd en ontworpen. Anders riskeer je om potentiële klanten en vervolgens inkomsten te verliezen. Je hebt ten minste 30 seconden om je potentiële klant te betrekken. Daarom moet u het unieke en aantrekkelijke ontwerp implementeren om de gebruiker op het eerste gezicht te verleiden. Als u de neiging heeft om het ontwerp van een sjabloonweb te gebruiken, ziet uw site eruit als duizenden andere sites op internet en kunt u geen unieke vertoning maken..Dus om beter te zijn dan uw concurrenten op de marktniche en uw merkuniciteit te behouden, moet u uw ontwerp eenvoudig, fris en uniek houden.

Bovendien moet u overwegen welke indruk u wilt maken en welke leidende boodschap u aan uw potentiële klanten wilt overbrengen. Houd rekening met het ontwerp van uw bedrijfswebpagina en zorg voor een professioneel logo-ontwerp. Het sjabloonlogo en het ontwerp van een sjabloonpagina zullen u geen goed resultaat geven omdat het niet indrukwekkend en uniek kan zijn.

  •  Homepage-inhoud 

Wanneer u overweegt de inhoud op uw startpagina op te nemen, zorg dan dat deze overeenkomt met uw webontwerp en er relevant uitziet. Overbelast uw bedrijfspagina niet met te veel informatie, omdat u uw potentiële klant mogelijk afleidt van het hoofdidee. Volgens de statistische gegevens is het gemiddelde percentage informatie dat gebruikers lezen wanneer ze een website voor de eerste keer openen 28%. Het betekent dat het gemiddelde aantal woorden op uw startpagina niet meer dan 500 mag zijn. Denk aan de meest relevante informatie die gebruikers kan helpen bij het maken van hun aankoopbeslissing en om van al het andere af te komen. Zorg er bovendien voor dat u een call-to-action hebt op de startpagina van uw site. Het moet klinken als "nu bestellen" of "abonneren". Het is een perfecte marketingtruc die uw verkoop kan verbeteren.

web page design

  •  Reactiviteit van websites 

Volgens de update van het jaar 2015 moeten alle websites een responsief ontwerp hebben om beschikbaar zijn op mobiele telefoons en tablets. Door een responsief ontwerp te maken, verdubbelt u uw kansen om meer klanten te krijgen en naar de top van zoekmachines te gaan. Als u uw ontwerp mobielvriendelijk wilt maken, vermijd dan het ontwerpen van pagina's voor een groot beeldschermformaat of pagina's die complexere functies gebruiken, zoals pop-ups, complexe navigatie of flash-animatie. Wanneer u de versie van uw mobiele site maakt, moet u puur ontwerp gebruiken zonder al te ingewikkelde elementen. De slimme beslissing is om een plat ontwerp te implementeren dat verlopen en schaduwen elimineert, waardoor afbeeldingen en lettertypen kleiner en gemakkelijker leesbaar worden.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport