Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Welke tips voor het ontwerpen van websites voor een verbluffende e-commercesite weet u dat?

Tegenwoordig is e-commerce bedrijven een van de meest winstgevende sectoren die het hoogste record behalen dat meer dan $ 2 biljoen aan wereldwijde online verkopen oplevert. Het vestigt de aandacht van de bedrijven op de online wereld waar het grootste deel van hun potentiële klanten wordt geplaatst. Een website is een perfecte manier om uw merk online te presenteren en inkomsten te genereren. Perfect ontworpen websites trekken klanten binnen en verhogen de waargenomen waarde van de aangeboden diensten of producten. Om een ​​aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke site te maken, moet u echter een professioneel en betrouwbaar webwinkelbedrijf voor e-commerce vinden. Als je op dit gebied geen technische vaardigheden hebt, kan deze taak behoorlijk uitdagend lijken. In dit artikel vindt u enkele tips voor het inhuren van een goed e-commerce webdesignbedrijf en wat u mag verwachten te betalen.

e-commerce web design company

Hoe vindt u e-commerce webdesign bedrijf?

Ervaren webontwerpers kunnen hun stijl aanpassen aan de behoeften van de klant, en dit moet in hun portfolio tot uiting komen met recente projecten. Ervaren webontwerpers publiceren hun werken meestal op designerplatforms als Behance of Coroflot. Dus, voordat u een webdesignbedrijf of een individuele expert inschakelt, controleert u hun pagina's op deze sites om een ​​duidelijk beeld te krijgen van wat ze kunnen doen. Bovendien, voordat u een webdesigner inhuurt, kunt u hem vragen naar zijn kwalificatie om ervoor te zorgen dat hij een professional in zijn vakgebied is.

Een ontwerperervaring is niet minder belangrijk. Daarom kunt u hem vragen om een ​​portfolio en een lijst met klanten te tonen. In de eerste fase van de samenwerking met een e-commerce webdesignstudio, krijgt u een aantal conceptontwerpen. Ze zullen ook de nodige correcties aanbrengen totdat u tevreden bent met het resultaat. Bovendien probeert een professioneel webdesign een bepaalde benadering van uw branche te vinden om aan uw zakelijke behoeften te voldoen. Hij biedt u een aangepaste aanpak om een ​​uniek website-ontwerp te creëren dat perfect past bij uw bedrijf.

Hoeveel kost het?

Volledige digitale bureaus kunnen tot $ 3.000 in rekening brengen voor een aangepast webontwerp en tot $ 1.000 voor het ontwerpen van sjablonen. Een prijs kan zelfs hoger zijn als we het hebben over e-commerce. Afhankelijk van een bol waar u uw bedrijfsdoelen wilt promoten en uw bedrijfsdoelen, kan een project per project oplopen tot $ 5.000. Als we het hebben over interne webontwerpers, bieden ze meer betaalbare prijzen, opladen ongeveer $ 300-800 per project.

Voor het verbeteren van een website-ontwerp zijn veel werkwijzen en hulpmiddelen vereist, daarom moet u een factuur van minimaal $ 1.000 verwachten voor een website met 10 pagina's. Bestemmingspagina's kosten natuurlijk veel lager.

e-commerce web design

Bovendien moet u zich klaarmaken om een ​​extra betaling voor het website-logo te doen. De prijs voor logo-ontwerp kan ook variëren van honderd dollar tot miljoenen. Volgens de statistische gegevens koopt ongeveer tweederde van de e-commercebedrijven een op maat gemaakte logo-ontwerpuitgaven voor gemiddeld $ 300, terwijl minder dan 15% van de mensen uit het bedrijfsleven meer dan $ 700 uitgeeft aan hun logo.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport