Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ik heb geprobeerd om organische SEO te doen, maar mijn organische SEO-technieken werken niet. Wat moet ik doen?

Het is vanzelfsprekend dat het uiteindelijke doel van organische SEO-technieken is om een ​​constante en langdurige vooruitgang in organisch verkeer te bereiken. Het betekent dat idealiter wanneer een reeks juiste organische SEO-technieken juist wordt gebruikt, uw website een toenemend aantal echte bezoekers zou moeten zien, rechtstreeks naar uw webpagina's gebracht vanuit de lijst met Google-zoekresultaten (de SERP's). Maar wat moet er worden gedaan, als het gebeurt dat organische SEO-technieken die u gebruikt, geen verdere winst in het verkeer hebben opgeleverd? Als dit het geval is, staat hieronder een korte lijst met acties om de situatie zelf te proberen.

organic seo techniques

Voor alles raad ik aan om uw website te controleren op het ontvangen van een handmatige boete door Google. Het kan gemakkelijk worden getest, omdat een dergelijke zin meestal wordt geleverd met een melding in Google Search Console. Mocht het gebeuren dat uw webpagina's daadwerkelijk wat verkeer hebben verloren (vanwege zwakke of niet-unieke inhoud, spam of grijze hoed SEO-schema's), dan kunt u deze problemen zo snel mogelijk snel oplossen.

Aangezien u nog steeds duidelijk lijkt van eventuele handmatige boetes van Google, dient u de belangrijkste delen van uw website te inspecteren, die te maken hadden met de ernstigste verkeersdaling. Aan de ene kant, als een dergelijke val cumulatief lijkt te zijn, is de kans groter dat u een probleem hebt met specifieke zoekwoorden of trefzinnen die u verkeerd gebruikt voor verschillende delen van uw website. Anders, als uw verkeersdruppel verband lijkt te houden met een bepaalde webpagina, wordt u aangeraden de links van die pagina te bekijken. Hoogstwaarschijnlijk zijn uw organische SEO-technieken gestopt met het brengen van eerder gestage vooruitgang, met name door een aantal schendingen van de backlinking.

Vervolgens dient u de website-wedstrijd te bekijken, met de meest recente wijzigingen die zich in de afgelopen twee of drie maanden kunnen voordoen. Een dergelijke situatie is het meest waarschijnlijk tijdens de vroegste stadia van de periode na het opstarten of als u betrokken bent bij hightech- of software-ontwikkelingsindustrieën waar een typisch niveau van concurrentie het meest ernstig is. Controleer allereerst uw huidige zoekposities voor de hoofdzoekwoorden om precies te zien in welke gebieden uw naaste concurrenten het voortouw namen. Misschien hebben ze een absoluut betere inhoud of meer kwaliteitslinks? Merk echter op dat de meest waarschijnlijke redenering hier vrij eenvoudig zou kunnen zijn - uw concurrenten zouden net zo goed recent geïnvesteerd kunnen hebben in hun eigen organische SEO-technieken om uw voorheen leidende posities te domineren. Mocht dit toch gebeuren, dan stel ik voor om te richten op meer rechtstreekse acties om de wedstrijd in uw huidige niche te winnen, of u kunt redelijkerwijs een diepgaand zoekwoordonderzoek doen om een ​​andere, meer specifieke long-tail-sleutelwoorden of -zinnen te kiezen begin met het terughalen van je verkeer.

organic seo

Uw huidige organische SEO-technieken kunnen immers de stoom verliezen, om een ​​aantal andere redenen. Als gevolg hiervan kunnen uw concurrenten net zo goed de leiding nemen zonder hun eigen doel. Op die manier wordt u aanbevolen terug te gaan naar uw webpagina's en hun prestaties in linkbuilding en on-site content nogmaals te bestuderen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport