Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Welke professionele diensten heb ik nodig om mijn webontwerp te verbeteren?

Website-ontwerp is een vrij ingewikkelde en lastige webontwikkeling-vaardigheid om te beheersen. Door uw siteontwerp te maken, moet u voldoen aan de behoeften van uw potentiële klanten en ervoor zorgen dat zoekmachines van uw site houden. Je hebt minder dan 30 seconden om gebruikers aan te trekken die naar je site komen door te zoeken. Hij moet meteen bepalen waar uw site over gaat. Anders gaat hij door met zoeken op de websites van uw concurrent. Daarom moet u bijzondere aandacht schenken aan uw startpagina, menubalk en achtergronden die u gebruikt. U moet ervoor zorgen dat uw websitebezoekers eenvoudig door uw site kunnen navigeren om te vinden wat ze nodig hebben.

professional web design services

Als uw site een hoog bouncepercentage heeft en uw bezoekers niet converteren naar klanten, heeft u waarschijnlijk een aantal zwakke punten in uw siteontwerp die moeten worden verbeterd. Er zijn veel verschillende elementen die u kunt oproepen om uw websiteontwerp te verbeteren. Deze handleiding is bedoeld om u een aantal manieren te tonen waarop u uw website kunt verbeteren met professionele webdesign-services.

Professionele webdesigndiensten

  •  Responsive design 

Volgens de update van het Google 2015-algoritme zouden alle websites responsief ontwerp moeten implementeren om rang hoog op Google. Volgens statistische gegevens heeft een aantal zoekopdrachten van mobiele apparaten het aantal zoekopdrachten van computers overschreden. Tegenwoordig komt ongeveer 31% van al het verkeer dat naar de websites komt die op de eerste SER-pagina zijn geplaatst van mobiele apparaten. Daarom moet u uw site duidelijk responsief maken om meer nieuwe bezoekers te trekken via mobiel zoeken. Als uw site niet klaar is voor mobiel, zult u het moeilijk hebben om bezoekers op uw webpagina's te houden en nooit naar de Google TOP komen.

  •  Simple is beter dan overloaded 

Om te slagen in een digitale markt, moet u een eenvoudig en intuïtief ontwerp maken om de perfecte ervaring te creëren uw websitebezoekers en verhoog uw ranglijst. Tegenwoordig omarmt webdesign minimalisme en eenvoud omdat het gebruikers in staat stelt snel en gemakkelijk te vinden wat ze nodig hebben, zonder een ingewikkeld en omvangrijk menu aan te hoeven. De ingewikkelde ontwerpen vervagen in de geschiedenis. Momenteel is eenvoud belangrijker dan complexiteit. Schone en platte ontwerpen zijn in de trend en dit is waar bedrijven zich gestaag aan willen aanpassen. Bovendien kunnen te zware vleesontwerpen en fraaie grafische afbeeldingen het laden van uw webpagina vertragen, waardoor uw sitepositie op SERP wordt verlaagd.

  •  Eenvoudige navigatie 

De gemiddelde tijd die uw potentiële klanten nodig hebben om naar de vereiste pagina op uw site te gaan, is twee seconden. Als het niet om uw site gaat, moet u de navigatie van uw site verbeteren. De beste manier om dit te doen is om uw menu en navigatie te vereenvoudigen. Als u uw klanten te veel opties geeft, zullen ze zich waarschijnlijk gefrustreerd voelen en veel onbeantwoorde vragen hebben. Om alles duidelijk te maken, kunt u een korte beschrijving voor elke gedeelte van de website maken om uw gebruikers een duidelijk beeld te geven van wat ze vervolgens zullen volgen. Voor minder belangrijke webpagina's kunt u deze in submenu's plakken.

web design

  •  Maak het eenvoudig om in contact te komen 

Deze regel lijkt misschien onnodig omdat het gaat zonder te zeggen. In de meeste gevallen zijn er echter problemen om contact op te nemen met de eigenaar van de website of het ondersteuningsteam. Daarom moet u er zeker van zijn dat uw inhoudsinformatie beschikbaar is op elke pagina van uw site in de vorm van een zijmenu of pop-up. Bovendien kunt u het permanent in een voettekst van een website plaatsen. Als u inhoudsinformatie niet zichtbaar is, verliest u waarschijnlijk uw klanten en mogelijkheden om uw producten te verkopen en blijft u dicht bij uw doelgroep.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport