Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kunnen YouTube-video's mijn SEO verbeteren?

In onze dagen dient YouTube als een uitstekende verkeersbron met een bijna onbeperkt potentieel. Het is dwaas om dit potentieel niet te gebruiken als u uw site wilt promoten. Volgens de statistische gegevens is YouTube de tweede zoekmachine qua formaat na Google. Elke maand voeren bijna 3 miljard gebruikers een zoekopdracht uit op YouTube. Daarom is het een geweldige kans voor website-eigenaren om boeiende video's te maken voor YouTube. Een goed geoptimaliseerde en aantrekkelijke video over een populaire zoekopdracht kan u hoge inkomsten opleveren en het verkeer naar uw site verbeteren. Bovendien is YouTube een perfecte plek om relevante links naar uw site te bouwen zonder investeringen. Op dit mediaplatform ondervinden gebruikers echter hetzelfde probleem als bij zoekmachines. Dit probleem is een hoog concurrentievermogen. Elke minuut uploaden bedrijfseigenaren, evenals bloggers, uren video naar dit mediaplatform. Het is vrij moeilijk om zichtbaar te worden bij miljoenen anderen. Gezien deze hoge concurrentiekracht op YouTube, vragen online verkopers zich af hoe ze mensen kunnen betrekken bij het bekijken van hun video's in plaats van miljoenen anderen. Het meest relevante antwoord op deze vraag is zoekmachine-optimalisatie. Het werkt zoals in zoekmachines, het verbeteren van merkherkenning en het aantrekken van gebruikers voor specifieke inhoud. Het heeft geen zin om hoogwaardige video-inhoud te maken die niet door uw doelgroep wordt gezien. Daarom moet je wat tijd, geld en inspanningen investeren in je YouTube-accountpromotie om meer kwaliteitsverkeer te richten dan je concurrenten op de marktniche. Laten we dus bespreken hoe zoekmachine-optimalisatie kan worden gerelateerd aan YouTube-promotie en welke optimalisatietechnieken we moeten implementeren om ons websiteverkeer te verhogen.

YouTube SEO essentials

Voordat we beginnen met het bespreken van de promotie technieken die we moeten implementeren om het aantal van onze YouTube-volgers te vergroten en gericht verkeer naar onze websites te trekken, ik wil je graag de opmerkingen geven van de belangrijkste signalen die YouTube gebruikt bij het rangschikken van video's:

  • kijkersloyaliteit;
  • videobeschrijving;
  • geoptimaliseerde title-tags;
  • trefwoorden in beschrijvende tags;
  • de lengte van video;
  • het aantal weergaven;
  • het aantal gebruikers dat uw pagina heeft geabonneerd na het bekijken van een video;
  • videocensuur;
  • opmerkingen;
  • het aantal van likes en dislikes.

youtube seo

YouTube-optimalisatie op pagina

YouTube-gebruikers bekijken dagelijks bijna 5 miljard video's. hebben een uitstekende gelegenheid om uw product op de markt te brengen cts of services daar en maak contact met uw potentiële klanten. SEO in YouTube doet bijna hetzelfde als in Google. Hier begint alles met een kwaliteit en unieke inhoud op de pagina. Op-pagina YouTube-optimalisatie stelt gebruikers in staat te begrijpen waar uw video over gaat en te beslissen of deze overeenkomt met hun verwachtingen of niet. Met behulp van relevante zoektermen in titels en beschrijvingen kunnen gebruikers snel de video's sorteren en kunnen YouTube-zoekrobots uw video rangschikken in zoekresultaten. Bovendien verhoogt de optimalisatie van de pagina de kans dat uw promotievideo bovenaan in de zoekresultaten van Google wordt geplaatst voor uw zoektermen met een hoog volume. De essentiële rangschikking van YouTube is de titel, beschrijving en metatags van de video. Dit betekent dat je titel de belangrijkste factor is voor het vaststellen van je video-onderwerp, zoekwoorden en thema. Het aantal tekens in een titel is beperkt. Dit betekent dat u bij het begin van uw titel alle meest relevante en belangrijke informatie moet invoegen om deze zichtbaar te maken voor zowel zoekrobots als gebruikers van YouTube.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport