Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Welke goede SEO-praktijken voor schrijvers kunt u voorstellen?

In 2017 is kwaliteitsinhoud een beslissende factor in SEO-succes. Tegenwoordig is het moeilijk om het belang te ontkennen van opwindende en informatieve inhoud die lezers ten goede komt.

Vandaag zal ik u vertellen hoe u dergelijke inhoud kunt maken zonder speciale schrijversworkshops te bezoeken. U hoeft niet langer professionele copywriters in te huren! Lees verder en volg de onderstaande SEO-praktijken en u zult zeker meer prospects naar uw site trekken.

good seo practices

Vijf goede SEO-procedures voor het genereren van eersteklascontent

Google en andere belangrijke zoekmachines richten zich op het leveren van de best mogelijke gebruikerservaring. Hier zijn de beste 5 zoekrangschikkingsfactoren van Google die elke schrijver zou moeten overwegen:

  • Unieke inhoud

Bij het maken van inhoud voor uw website, hetzij artikelen, blogberichten of wit papieren, zorg ervoor dat ze origineel zijn. Houd er rekening mee dat het uw primaire doel moet zijn om innovatieve, zinvolle inhoud te produceren die nuttig is voor de lezer. Niet kopiëren, niet plagiëren, uw teksten niet vullen met te veel zoekwoorden - dubbele inhoud kan uw SEO aanzienlijk schaden.

Om een straf van Google Panda te voorkomen, is het enige dat u hoeft te doen regelmatig boeiende en waardevolle inhoud te genereren. Het werkt als volgt: door waarde aan te bieden aan klanten, geeft relevante inhoud hen een reden om ook op uw site te blijven.

Nuttige tip: een hoog weigeringspercentage en een lage klikfrequentie zijn tekenen van inhoud van lage kwaliteit. In dat geval kunt u overwegen de inhoud van die webpagina te herschrijven.

  • Effectieve SEO-trefwoorden

Het trekken van bezoekers aan de website is slechts de helft van de strijd. De andere helft is om hun aandacht vast te houden en ervoor te zorgen dat ze meer tijd op uw site willen doorbrengen..Vraagt u zich af hoe u dat kunt doen? Het antwoord is simpel: door het juiste soort publiek aan te trekken. Inhoud met specifieke sleutelzinnen helpt u de juiste prospects aan te trekken door het voor mensen gemakkelijker te maken uw site te identificeren in slechts een paar klikken.

Nuttige tip: uw bedrijfswebsite moet voor beide worden geoptimaliseerd: uw merk- en locatiegerelateerde zoekwoorden moeten hoog scoren. Het gebruik van attracties in de buurt in uw zoekwoordstrategie is ook een uitstekend idee.

Overweeg na het onderzoeken van uw doelzoekwoorden waar u ze op uw webpagina zult plaatsen. U kunt een pagina in verschillende delen splitsen, zoals de hoofdtekst, koptekst, zijbalken en voetteksten. Om de zichtbaarheid van uw zoekmachine te vergroten, is het raadzaam zoekwoorden in de koptekst en hoofdtekst van een webpagina te plaatsen.

seo practices

  • Optimal Length-teksten

Hoewel er nog steeds geen exacte lengte is die moet worden beschouwd als "de ideale lengte van de inhoud", een optimale bereik zou 500-800 woorden en meer per pagina zijn. Voor gebruikers die nog nooit eerder uw bron hebben bezocht, is het van cruciaal belang om te begrijpen waar uw bedrijf voor staat. Help ze een gedetailleerd beeld te schetsen van de ervaring die ze zullen hebben. Houd er rekening mee dat zoekmachines zoals Google de voorkeur geven aan meer uitgebreide inhoud voor kortere inhoud.

Hoewel lengte van belang is, moet u er rekening mee houden dat zoekmachines rekening houden met de relevantie en het nut van de inhoud voor de hele lengte.

Ik hoop dat je genoten hebt van de bovenstaande SEO-tips voor het schrijven van inhoud. Implementeer deze goede SEO-praktijken in uw bedrijf en zie uw ranglijst vliegen!

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport