Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Optimalisatie en indiening van zoekmachines: zijn deze twee concepten onafscheidelijk?

Welnu, ik weet zeker dat er een specifieke relatie bestaat tussen de zoekmachine optimalisatie en indiening. Maar zijn deze twee concepten eigenlijk onafscheidelijk? Ik denk het niet. Om preciezer te zijn, beide waren onafscheidelijk. Maar die tijden gingen lang voorbij. Sterker nog, enkele jaren geleden was er een punt van noodzaak om de zoekmachine optimalisatie en indiening hand in hand te laten komen. Ik bedoel dat uw SEO-strategie pas in werking kan worden gesteld nadat u een volledige indiening bij een bepaalde zoekmachine heeft gedaan (d.w.z. dat u een individuele melding zou geven, Google of Bing zou informeren dat uw nieuw gelanceerde website klaar was om te worden geïndexeerd).

search engine optimization and submission

Maar nu zijn de optimalisatie- en inzendprocedures voor zoekmachines heel anders. Ik bedoel, terwijl het centrale concept van SEO allemaal hetzelfde bleef, wordt de inzending zelf nu meestal standaard voltooid of zou een zelfbedieningsmanier zijn. Immers, alles wat je nodig hebt over de inzending is alleen het controleren op volledige indexering door de zoekmachine.

De procedure zelf heeft nooit ruimte gelaten voor het "vragen" of "vertellen" van de zoekmachines die u wilt, bijvoorbeeld om hoger gerangschikt te worden voor sommige specifieke zoekwoorden. In feite is er geen manier om de zoekmachines te dwingen om uw pagina's op te nemen in de top-10 of andere posities in hun zoekresultaten (tenminste, zonder hun richtlijnen te overtreden door Black-Hat SEO-technieken of andere illegale schema's te gebruiken) om hun zoekalgoritmen te manipuleren). Ter volledigheid: we kunnen een positie op een bepaalde positie beïnvloeden door advertenties voor betalen per klik aan te vragen, zodat deze worden weergegeven in de eerste betaalde vermeldingen bovenaan. De meeste gebruikers zullen ze waarschijnlijk overslaan ten gunste van puur organische zoekvermeldingen.

Laten we dus terugkeren naar het onderwerp voor het uiteindelijke oordeel over de optimalisatie en indiening van de zoekmachine. Nogmaals, een handmatige verzendprocedure zou kunnen worden gebruikt om een ​​signaal af te geven dat uw nieuwe pagina's gereed waren voor indexering door crawlers. En nu gaat het automatisch onder bijna alle omstandigheden. Om dit te controleren, en ervoor te zorgen dat uw pagina's door de zoekmachines zijn gevonden voor indexering, volstaat het om naar de zoekbalk te gaan door deze te vullen met de URL van uw homepage (bijvoorbeeld www.YouHomePage.com). Op die manier, als u uw pagina's in de lijst met zoekresultaten ziet, is alles in orde. U ziet dus dat uw website nog steeds wordt geïndexeerd door Google, zelfs als u niets bewust doet, maximaal binnen twee weken. Immers, een volledige indexering (uiteraard, afhankelijk van het aantal pagina's) duurt ongeveer een week of zo.

seo and submission

Tot slot

Merk echter op dat er nog een andere procedure is, op de een of andere manier "indiening" of "inschrijving" bij de zoekmachine. Ik bedoel het maken van uw bedrijfspagina-account op Google+. Het doel van de procedure is om enkele voordelen te bieden in de rangorde door een beter vertrouwen en betere herkenning door de zoekmachine te ontwikkelen. Mensen zeggen echter dat het voltooien van het abonnement op Google+ nog steeds kan dienen om een ​​vrijwel onmiddellijk indexeringsproces aan te vragen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport