Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kan ik een paar deskundige tips krijgen van Amazon marketing consultant?

Elke Amazon-marketingconsulent weet dat om uw verkoop en conversies op die drukke markt te verbeteren, het erg belangrijk is om goed te werken op elk onderdeel van uw productvermelding. En hier zijn enkele essentiële tips voor u om een ​​impuls te geven aan uw ranking-voortgang op Amazon. Uiteindelijk - om een ​​meetbare boost te krijgen voor uw verkopen daar.

Een paar essentiële tips van Amazon Marketing Consultant

Tip één: Bouncepercentage en tijd per bezoek

Het is vrij eenvoudig om te meten hoe goed de klant met uw productvermelding omgaat op Amazon, evenals uw belangrijkste webpagina's met betrekking tot het onderwerp. Een van de belangrijkste statistieken hier is uw bouncepercentage en de gemiddelde tijd die de bezoeker op de pagina doorbrengt. Alles is vrij eenvoudig: als uw potentiële klant meer tijd op uw pagina met productvermeldingen doorbrengt, is de kans groter dat hij met succes wordt omgezet in de echte koper. En omgekeerd, als uw gemiddelde bouncepercentage te hoog is, betekent dit dat uw product op de lijst van Amazon niet goed scoort.

Hieronder staan ​​enkele kritische aanbevelingen van Amazon marketing consultant voor u om deze problemen eens en voor altijd op te lossen:

  • Doe je best om alleen te hebben authentieke inhoud van topkwaliteit - uw eigen geschriften van productpagina's of die van anderen die elders worden gedeeld.
  • Beknibbel je tijd en moeite niet om een ​​heel aantrekkelijke en aantrekkelijke metadata te schrijven.
  • Verhoog de gemiddelde duur van het gebruikersbezoek door een nuttige video-zelfstudie, beschrijving of fraai ogend productoverzicht toe te voegen.
  • Maak uw inhoud aantrekkelijker en leesbaarder - overweeg een deel van uw gewone tekstgeschriften te veranderen in iets dat absoluut boeiend en in het oog springend is, bijvoorbeeld spreadsheets of infographics.

Tip twee: Conversiepercentage

Als de deskundige Amazon-marketingconsultant raad ik u aan de juiste focus te leggen op het verbeteren van uw conversieratio. Dat zal u helpen uw ranglijst van productvermeldingen op Amazon te verbeteren. Immers, Amazon's zoekalgoritme zal je nooit goed plaatsen, tenzij je heel veel echt succesvolle deals hebt, toch? Dus, hier is wat ik aanbeveel om een ​​meetbare verbetering in je CTR (click-through-rate) op Amazon te realiseren:

  • Zorg ervoor dat je productbeschrijving alles over het product schetst - gewoon bij een oogopslag. Stel je jezelf eens voor als een potentiële klant - zou je nog kritische vragen hebben bij het lezen van die productbeschrijving? Als het antwoord ja is, is het zeer waarschijnlijk dat iets dat je doet absoluut fout is.

  • Vergeet niet om uw productbeschrijvingen kracht bij te zetten met een overtuigende visuele inhoud, zoals afbeeldingen van hoge kwaliteit, video's, illustratieve grafieken en andere nuttige media om uw productaanbod te demonstreren, in overeenstemming met het aantonen van de belangrijkste elementen van het praktische dagelijkse gebruik ervan.
  • In uw productomschrijving moet duidelijk worden vermeld welke vergelijkingspunten uw productaanbod tot een werkelijk buitengewone verkoopovereenkomst maken. Probeer op die manier zoveel mogelijk beoordelingen van derden te ontvangen.
  • Beknibbel niet uw tijd en moeite met het uitvoeren van een A / B-controleprocedure met een frequent testschema. Aarzel nooit om een ​​praktisch experiment met verschillende afbeeldingen, trefwoordcombinaties en verschillende varianten van uw productbeschrijvingen te doen om te zien wat kan worden verbeterd, wat in de toekomst moet worden vermeden en wat waarschijnlijk meteen moet worden uitgesloten.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport