Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kunt u productvermeldingen op Amazon optimaliseren met long tail-zoekwoorden?

Laten we eerlijk zijn - mogelijk gemaakt door het A9-algoritme voor productzoekopdrachten, hebben de long tail-zoekwoorden van Amazon nu een zeer hoog potentieel, vooral in vergelijking met Google AdWords. Het betekent dat er een absoluut groter volume aan potentieel winnende maar nog steeds onbeperkte long tail-zoekwoorden en specifieke zoektermen te vinden is op Amazon door elke verkoper bereid en klaar om enige tijd te besteden aan het onderzoeken van hen voor het verkrijgen van een krachtig concurrentievoordeel. Dat is de reden waarom gelet op een lagere verzadiging van de markt op Amazon met lange staart zoekwoorden en gerelateerde zoektermen, ze letterlijk een goudmijn kans voor u kunnen worden.

Er zijn geen twijfels dat langeafstandszoekwoorden en zoekzinnen van Amazon enorm van pas kunnen komen voor elke verkoper, vooral omdat ze de eerste zijn die de basis leggen voor bijna alle zoekopdrachten die aldaar worden gebruikt en vaak worden gebruikt door de rondtrekkende kopers. Wat meer is - het betekent dat langetermijnwoordenmerken van Amazon een groot deel van een echt waardevol maar toch goedkoop zoekverkeer voor uw eigen voordeel kunnen vertegenwoordigen.

Het punt is dat, afgezien van het algemene concept van e-commercezaken in het algemeen, en Amazon zelf, praktisch elke long tail-zoekterm meestal bedoeld is om een lagere zoekopdracht te hebben verkeer. Daarom kunnen de meesten van ons net zo goed geloven dat ze minder verkooppotentieel hebben, vooral als ze worden vergeleken met die conventioneel bekende short tail-sleutelwoorden. Houd er echter rekening mee dat in het geval van het instellen van de hoofdfocus, namelijk op langeafstandszoekwoorden voor Amazon, er redelijkerwijs kan worden verwacht dat uw klantenverkeer een meer gerichte target is. Gewoon omdat u waarschijnlijk later in uw conversietrechter wordt weergegeven. En het betekent dat u vooral zult genieten van een grotere conversie, voornamelijk als gevolg van het leeuwendeel van de klanten die meer geneigd zijn om de daadwerkelijke aankoop te voltooien bij het gebruik van verschillende specifieke zoekwoorden. Niet een enkele.

Maar hier komen we eindelijk op het punt aan - de grootste uitdaging met Amazon en long tail-zoekwoorden is dat het eigenlijk veel moeilijker is om ze te vinden, in plaats van andere eenvoudige zoekwoorden en zoektermen..Ik bedoel dat short tail-zoekwoorden per definitie niets anders zijn dan generieke en beknopte expressies die op hun gemak moeten worden samengesteld, zonder dat uitgebreid zoekwoordonderzoek nodig is. Aan de andere kant echter, worden longtail-zoektermen meestal gevormd van absoluut specifiekere en obscure zoektermen - die moeilijk te onthullen zijn door een handelaar, inclusief diegene die op Amazon verkopen. En hier zijn twee belangrijke methoden om de eerste checklist te maken en uw verkopen op Amazon te verbeteren met lange staart-zoekwoorden. Dit zijn ze.

Voor uw eerste optie, raad ik aan een lopende PPC-campagne uit te voeren. Als je dat doet, kun je je een weg banen door het rapport voor de zoekterm dat betrekking heeft op je relevante zoektermen - en je bent klaar. Merk echter op dat deze basismethode meestal ontoereikend blijkt te zijn, vooral omdat deze vaak een te lange lijst met trefwoorden bevat, die eenvoudigweg moeilijk te doorkammen is, althans alleen.

De tweede optie om een algemene lijst te genereren die alle relevante long tail-sleutelwoorden van Amazon bestrijkt, is het doen via een speciaal op maat gemaakt zoekwoordonderzoeksinstrument. Wat mij betreft, raad ik aan om Sonar met zijn enorme database te gebruiken om alle long tail-zoekwoorden en zoekzin samen te stellen voor elk product dat u in de uitverkoop heeft. Het ding is dat deze tool je niet alleen top = het genereren van zoekwoordsuggesties genereert (gebaseerd op de echte schattingen van het zoekvolume), maar het ook mogelijk maakt ze te sorteren op verkeersvolume (van hoog naar laag). En het betekent dat met behulp van deze speciaal op maat gemaakte tool u uw hoofdlijst van toprelevante long tail-zoekwoorden voor Amazon kunt maken - snel en gemakkelijk.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport