Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kun je me vertellen waar SERP voor staat?

In SEO staat SERP voor Search Engine Result Pages. Wanneer webgebruikers een zoekopdracht uitvoeren, krijgen ze pagina's met resultaten. Over het algemeen verwijst SERP naar de resultaten die op uw scherm verschijnen nadat u een zoekopdracht naar Google heeft getypt.

Standaard zijn er tien resultaten op SERP's. Degenen die meer dan tien resultaten per pagina willen behalen in een Google-zoekopdracht moeten naar Google Search Settings gaan, scrol omlaag naar 'Number of Results' en veranderen de drop-downwaarde.

serp stands for

SERP's combineert meestal verschillende soorten inhoud, waaronder betaalde advertenties, afbeeldingen, video's, organische tekst en rijke antwoorden. De soorten inhoud die op de SERP verschijnen, zijn meestal afhankelijk van de volgende twee factoren:

  • Het type query dat de gebruiker heeft gemaakt;
  • Hoe zoekmachine gelooft dat de vraag het best kan worden beantwoord.

De SERP is een perfecte gelegenheid om gebruikers te laten zien dat uw resource waarde heeft om ze aan te bieden via een pakkende titel en een intrigerende paginabeschrijving.

Factoren die van invloed zijn op wat gebruikers zien op SERP's

 Relevantie is een sleutel 

Google streeft ernaar om inhoud weer te geven die nuttig is voor gebruikers. De zoekmachine bepaalt of de bestaande inhoud relevant is door te kijken naar de belangrijkste zinsdelen die u gebruikt en de onderwerpen die uw website behandelt. Vraagt u zich af waarom zoekwoorden zo belangrijk zijn? Het antwoord is simpel: met deze voorwaarden begrijpt Google het probleem dat u aansnijdt, beter.

Tegelijkertijd kan het opvullen van zoekwoorden uw ranglijst beschadigen. Vermijd te veel zoekwoorden in de hele kopie. Anders is er een grote kans dat zoekmachines uw site met een penalty zullen slaan.

De beste optie is om u te concentreren op het gebruik van het doelzoekwoord dat u hebt geïdentificeerd door middel van trefwoordonderzoek en vervolgens de inhoud in te vullen door dat trefwoord en semantisch gerelateerde woorden te gebruiken. Een andere manier om uw relevantie duidelijk te maken, is door uw zoekwoorden verschillende keren te gebruiken in de hoofdkopie, in de titel- en H2-tags, in de alternatieve tekst voor afbeeldingen en in de URL. Simpel als dat.

 Content Value Matters 

Google wil materiaal laten zien dat waarde toevoegt. Als u deze waarde wilt aanbieden, moet u mensen informatie geven waarnaar ze op zoek zijn. Houd in gedachten: een kwalitatieve site is niet alleen een compilatie van al het andere online. In plaats daarvan biedt het het unieke perspectief van een ervaren professional die gebruikers weten dat ze kunnen vertrouwen.

Google beoordeelt de waarde van inhoud door te kijken naar de hoeveelheid informatie die u op de hele site verstrekt, niet alleen voor afzonderlijke pagina's. Ook kijkt Google naar hoe gebruikers reageren op uw inhoud. Als u een hoog bouncepercentage hebt, betekent dit dat uw bron niet voldoet aan de behoeften van uw doelgroep. Aan de andere kant geven meerdere backlinks en een laag bouncepercentage aan dat de inhoud die u levert, spannend en waardevol is.

google serp

Inpakken

Het begrijpen van de SERP's is een essentieel onderdeel van elke succesvolle marketingstrategie. Hoe beter u de pagina's met zoekresultaten begrijpt, hoe eenvoudiger het voor u zal zijn om uw website bovenaan de Google-zoekresultaten te krijgen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport