Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe de belangrijkste valkuilen in SEO voor on-page optimalisatie te vermijden?

De steeds veranderende wereld van SEO en optimalisatie van pagina's blijft nooit stilstaan. Google geeft voortdurend steeds meer updates uit voor zoekalgoritmen, waardoor een betere gebruikerservaring wordt geboden en oneerlijke of manipulatieve spelers worden uitgesloten. Door de moderne innovatie aan te sturen, maakt de zoekgigant ter wereld SEO-experts en digitale marketeers in de gaten houden deze ontwikkeling, altijd op de hoogte van de recente veranderingen en krijgen hun standaard zoekmachine optimalisatie strategieën aangepast aan nieuwe omstandigheden. Sommige voorheen efficiënte optimalisatietechnieken kunnen bijvoorbeeld ofwel niet-functionerend of zelfs erger worden - omzetten in inbreukinspanningen die als 'illegaal' worden beschouwd en door Google worden bestraft met het terugtrekken van de ranglijst.

seo on page optimization

Dus, hoe zit het met SEO op pagina-optimalisatie? Ja, het is onstabiel en fluctuerend spel met absolute regels waar niet alle webmasters of site-eigenaren van op de hoogte zijn. Ik denk dat het verstandig is om de meest voorkomende valkuilen in SEO op pagina-optimalisatie te observeren die Google vooral haat. Ik bedoel, ze werkten lang geleden al goed, maar nu worden ze automatisch gebruikt als ze worden opgelegd met Google-straffen die vaak leiden tot een teruggetrokken rangorde, tot het volledig deindexeren van je gehele domeinautoriteit. Hieronder staan ​​twee hoofdfouten in SEO op pagina-optimalisatie die u ten koste van alles moet vermijden:

  • Verkeerd gebruik van trefwoorden

Nog niet zo lang geleden , elke digitale marketeer was eigenlijk vrij om de massa's van inhoud van lage kwaliteit te produceren die met de sleutelwoorden worden gevuld enkel om hun dichtheid te handhaven. Daarbij konden ze zelfs een geweldige rangorde zien die werd toegekend door Google, ondanks het feit dat hun inhoud bijna ongeldig was voor de gebruikers. U moet uw zoekwoorden of sleutelzinnen dus nooit willekeurig plaatsen. En ga nooit te ver, het hebben van een zoekwoorddichtheid van ongeveer 2-3% zal voldoende zijn om gezien te worden door de zoekmachines, zonder te betalen met uw inhoudskwaliteit. Vermijd ook het gebruik van gedupliceerde, plagiarized of low-quality, evenals te dunne content..Anders kan Google niet alleen uw rankingvoortgang stoppen, maar zelfs uw website naar beneden halen in de lijst met zoekresultaten.

  • Spammy footer content

Door een voettekst aan te maken, navigeren uw bezoekers comfortabeler en krijgt u meer diepgaande informatie (zoals contactgegevens of auteursrechtlicentiegegevens, enz.). Met meerdere secties met interactieve koppen, biedt een voettekst de gebruiker de mogelijkheid om snel en soepel door elk deel van de website te bladeren. Nog niet zo lang geleden was het echter een vrij bekende techniek om spammy footer-links te voorzien van honderden tags om zoekmachines aan te trekken. Desalniettemin zal dit nooit werken, omdat Google slimmer wordt en nu meer prioriteit geeft aan uitzonderlijke gebruikerservaring, in plaats van alleen indexeervoorkeuren die enkele jaren geleden werden toegekend. Neem het gewoon als vanzelfsprekend aan - het krijgen van een spam-achtige voettekst is een grote niet-nee keer op keer.

on page seo

Voor de conclusie zijn de meest voorkomende en ernstige fouten in SEO op pagina-optimalisatie bijna altijd gerelateerd aan de inhoudsproblemen. Laten we eerlijk zijn - content is de koning en Google haat nu alle manipulatieve, spammy of andere schaduwachtige technieken, afgezien van een goede gebruikerservaring. Daarom raad ik aan om je inspanningen te richten op inhoud van hoge kwaliteit voor elk SEO-onderdeel op pagina-optimalisatie. Op die manier, hopelijk, zal je nooit gestraft worden als het goed gaat in een langere run.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport