Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat is er nieuw aan links, contentmarketing en zoekmachineoptimalisatie?

Contentmarketing en zoekmachineoptimalisatie kunnen nooit volledig van elkaar worden gescheiden. Ze zijn echter nog steeds onderscheiden in verschillende fundamentele aspecten en daarmee eisen aan een volledig succesvolle run. Eerst en vooral is het concept van contentmarketing holistisch en breed, terwijl de algemene manier van SEO vooral technischer is en algemeen wordt erkend als meer precieze en enge onderzoeken.

and search engine optimization

 Laten we eens kijken hoe contentmarketing en zoekmachineoptimalisatie in het echte leven kunnen convergeren: 

  • De belangrijkste technieken van SEO kan op een bredere manier worden toegepast. Op die manier kunnen sommige meer technische en specifieke inspanningen van SEO worden gekanaliseerd rond holistische contentmarketing.
  • Tegelijkertijd kan het algehele succes van de inhoudmarketingstrategie alleen met de algemene technische middelen voor SEO adequaat worden gewaarborgd.

Laten we proberen de nauwe relatie tussen contentmarketing en zoekmachine-optimalisatie op een iets andere manier te leggen, en het zou eenvoudiger zijn denk ik. Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar SEO die eisen stelt waaraan content marketing moet voldoen. Aan de andere kant, inhoud marketing is echter het actualiseren van de technische vereisten van SEO en zoekmachine optimalisatie geeft meestal de meeste van hen.

Tegenwoordig is er een enigszins omstreden kwestie van groot belang voor zowel contentmarketing als zoekmachineoptimalisatie. In feite is Google's zoekalgoritme onlangs bijgewerkt met verschillende straffen om die agressieve pop-ups en interstitials te verwijderen. Op deze manier doet Google het het beste om een gezonde, gebruikersvriendelijke gebruikerservaring te bieden. Bovendien had de zoekgigant van de wereld een redelijke opzegtermijn opgelegd voor deze "schoonmaakcampagne" tot vijf maanden van tevoren. Geen twijfel, er zouden elk jaar meer algoritmische updates komen. Daarom zou het verstandig zijn om uw algemene contentmarketing en zoekmachineoptimalisatie aan te passen aan de huidige realiteit van 2017.

Dus, wat is het belangrijkste om te onthouden, om nu op zijn minst sancties te voorkomen? Nu wordt de kern van de discussie vaak gezien in verband met de vereisten voor nieuwe koppelingen in afwachting van de meest recente algoritme-update van Google. Laten we eens kijken wat er nieuw is aan de links die we vandaag hebben. Meestal worden de belangrijkste aspecten die Google de meest nauwkeurige aandacht besteed, gezien als kwaliteitsinhoud en koppelingen zelf. Gezien links, was er een nieuwe manier om SEO te runnen zonder links. Deze absurde mening is de laatste tijd enorm populair geworden, wat meer verrassend is - zelfs in professionele SEO-community. Ik bedoel, sommige mensen waren dwaas genoeg om te suggereren dat links hun kracht verliezen om niet meer belangrijk te worden. Neem het gewoon als vanzelfsprekend aan - dat advies is niet alleen fout, maar zelfs te gevaarlijk.

website seo

In aanmerking nemend dat linkbuilding altijd het kernelement is geweest van de optimalisatiestrategie die wordt gebruikt door een competent SEO-bureau, volgen hier enkele goede opsommingspunten over links en zoekmachineoptimalisatie. Kijk maar eens door de belangrijkste suggesties voor kwaliteitslinks in 2017 en voel je veilig:

  • Het totale aantal externe links doet er toe - hoe meer je hebt, hoe beter.
  • Koppelingen, met inbegrip van op een SEO gerichte ankertekst, moeten nu relevant blijven voor hun doelwebpagina.

Kwaliteit wordt nu nog meer benadrukt - haal nooit links uit onbekende blogs, in plaats van uit academische tijdschriften, nieuwssites of andere bronnen met alleen een betrouwbare en krachtige autoriteit.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport