Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe .edu backlinks uw website-SEO kunnen beïnvloeden?

Edu-backlinks worden beschouwd als de meest waardevolle omdat ze afkomstig zijn van betrouwbare en gerenommeerde domeinen. Ze worden meestal gebruikt door hogescholen, universiteiten, middelbare scholen en andere onderwijsinstellingen. Omdat ze waarde toevoegen aan gebruikers, waardeert Google ze enorm en scoort ze hoog op SERP.

Het kost veel tijd en moeite om toegang te krijgen tot links van dergelijke websites. Het voordeel is echter dat u niet duidelijk een expert in een bepaald onderwijsveld hoeft te zijn om een ​​backlink van uw site naar uw site te krijgen.

Als je moeite hebt om kwaliteit .edu backlinks naar je site te krijgen, zal deze post waardevol voor je zijn, omdat ik hier alle technieken voor het koppelen van linklinks verzamel.

edu backlink

De voordelen van .edu-backlinks

  • Google waardeert alle edu ten zeerste. domeinen en zal uw site vervolgens als zeer assortiments aantrekken als u externe links krijgt van deze domeinen;
  • Alle educatieve internetbronnen zijn van hoge kwaliteit en hebben waarde voor gebruikers;
  • Als u uw link op .edu-domein plaatst, krijgt u veel gericht verkeer dat gemakkelijk kan worden geconverteerd;
  • Win de waarde en de waarheid van de website op.

Hoe kwaliteit .edu backlinks te bouwen?

  • Beurzen uitgeven

Om goede relaties met universiteiten en middelbare scholen tot stand te brengen, kun je hun studenten beurzen en beurzen aanbieden.

U kunt beginnen met een internetzoekopdracht van de onderwijsinstellingen via Google of andere lokale kanalen die u relevante informatie kunnen bieden voor uw zoekopdracht. Zorg ervoor dat een onderwijsinstelling die u selecteert veel bezoekers heeft of vraag of een universiteit of school een community heeft. Neem contact op met mensen die de leiding hebben over deze gemeenschappen..Op basis van uw branche of producten die u verkoopt, kunt u .edu-bronnen verschillende voordelen bieden in ruil voor backlinks. Als u bijvoorbeeld sportuitrusting verkoopt, kunt u een beurs aanbieden aan studenten die uitblinken in sport. Als u in staat bent om een ​​handvol backlink te krijgen van de .edu-webbron die op zijn minst relatief relevant is voor uw marktniche, voegt u meer waarde toe aan uw backlink-profiel.

  • Geef kortingen voor de studenten

Als je een paar producten verkoopt die nuttig kunnen zijn voor studenten in hun dagelijkse behoeften, dan kun je proberen om backlinks te krijgen in ruil voor kortingen . Geef studenten unieke voorstellen en geschenken. Uw producten kunnen stationaire of softwareontwerpen zijn die studenten kunnen helpen bij het volgen van hun cursus. U moet een universiteitsdecaan vragen om uw aanbod op de website van de instelling te publiceren.

trust backlinks

  • Maak een inhoud die in studenten geïnteresseerd zal zijn

Je krijgt geen backlinks van hoge kwaliteit, vooral van .edu-sites, als uw website-inhoud enige waarde heeft voor lezers. Niemand wil zeker waardeloze inhoud lezen.

De meeste onderwijsinstellingen onderhouden blogs voor studenten. U kunt vragen om uw relevante en op onderzoek gebaseerde artikelen op deze blog te publiceren of intelligente antwoorden op vragen van studenten te posten.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved