Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe relevante backlinks te krijgen van TOP PR-sites in Google?

Backlinks zijn erg belangrijk voor elke webbron, of het nu gaat om een ​​lokale bedrijfswebsite of een groot online retailbedrijf. U kunt externe links verkrijgen via opmerkingen op andere nichegerelateerde websites of gebruik maken van blogposting of artikelen voorleggen aan social bookmarking en sociale netwerksites. Er zijn primaire manieren om links te genereren. Er zijn echter nog veel andere, meer professionele manieren om links op internet te bouwen.

top pr sites for backlinks

Waarom moet u TOP PR-sites gebruiken voor backlinks?

Om een ​​hoge PageRank te krijgen en uw siteclassificatie te verhogen, moet u uw links op TOP PR-websites bouwen. Elke website-eigenaar zou graag links krijgen van grote PR-internetbronnen, daarom zult u hoogstwaarschijnlijk problemen ondervinden bij het verkrijgen van toegang tot deze sites. Bovendien staan ​​gewoonlijk op deze websites alleen nofollow-links op hun pagina's. Nofollow-links brengen geen link naar uw site, ongeacht of deze op de gezaghebbende of spammy-websites worden geplaatst. Dat is de reden waarom u dofollow-links nodig heeft die uw siterangschikking kunnen verhogen en uw inspanningen voor zoekmachineoptimalisatie kunnen bijdragen.

Er zijn echter veel TOP PR-websites waar dofollow-backlinks beschikbaar zijn. Laten we enkele van deze webbronnen bespreken.

  • Google+

Google+ is een toonaangevend netwerk voor sociale media dat met bijna het hoogste cijfer

bovenaan de PageRank staat. Op dit platform kun je zowel nofollow- als dofollow-backlinks bouwen.

Eerst en vooral moet je inloggen op je Google+ account en het verifiëren. Zorg dat je een mailbox hebt in Gmail. Ga vervolgens naar je profielpagina en klik op de sectie 'Over'..Blader daarna naar "Links" en klik op "Bewerken". U kunt uw links toevoegen in deze sectie en ze worden automatisch dofollow.

  • YouTube

Dit mediaplatform is trendy in onze tijd. Elke dag openen miljoenen mensen het voor educatieve en amusementsdoeleinden. Daarom is het redelijk om deze PR9-webbron te gebruiken voor uw eigen voordeel. Hier kunt u ook zowel dofollow- als nofollow-koppelingen maken.

Omdat YouTube een mediaplatform is met de beperkte hoeveelheid tekstuele informatie, kun je de backlinks van je blog of website toevoegen in het gedeelte 'Over' of 'Beschrijving'. Deze links worden beschouwd als nofollow, dus breng geen direct link-sap naar uw site. Als u echter uw link naar de sectie "Geassocieerde website" plaatst, hebt u alle kansen om kwaliteitsvolle dofollow-backlinks te krijgen.

top sites for backlinks

Omdat er veel video-bloggers zijn die hun video's regelmatig op YouTube plaatsen, kun je zakelijke relaties met hen aangaan. Alles wat je nodig hebt is om een ​​blogger te vinden die video's of het thema van je blog maakt en hem om samenwerking vraagt. Hoogstwaarschijnlijk krijg je een positief antwoord, omdat de meeste bloggers op zoek zijn naar financiële ondersteuning.

Om dofollow-backlinks op YouTube te krijgen, moet je je account verifiëren met behulp van de link en je site indienen bij Google Webmasters. Vervolgens moet je inloggen op je YouTube-account en een functie "Kanaalinstelling" kiezen en ten slotte klikken op "Aanvullende functies bekijken." In het gedeelte Geavanceerd kun je je site toevoegen aan het gedeelte "bijbehorende website".

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2023, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport