Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kunt u backlinks van hoge kwaliteit kopen en mijn website zien bovenaan Google's zoekopdracht?

Het spreekt voor zich dat het bouwen van een kwalitatief backlineprofiel de juiste manier is om uw website bovenaan de Google-SERP's te brengen. Waarom? Alleen omdat organische backlinks al bekend staan ​​als een van de sterkste factoren (het derde belangrijkste signaal, om preciezer te zijn) door Google beschouwd bij het toekennen van een ladderpositie in de lijst met zoekresultaten. Bovendien zouden degenen die al weten hoe ze backlinks van hoge kwaliteit moeten kopen nooit aarzelen om wat tijd en moeite te steken in het verdienen van organische backlinks met een hoge PR of ze handmatig te bouwen. Dat zou altijd lonen, dat weet ik zeker.

how to buy quality backlinks

Bovendien zijn de sterkste educatieve of overheidsbacklinks (d.w.z. afkomstig van online EDU- en online GOV-bronnen met het hoogste vertrouwen en de hoogste autoriteit) nog krachtiger. Ze kunnen de online zichtbaarheid van waarschijnlijk zakelijke websites of blogs aanzienlijk verbeteren, door hun merknamen een stevige uitstraling te geven bij het zoeken en tegelijkertijd een veel breder publiek bewustzijn te bieden. En hier komt maar één koud feit, namelijk voor die jongens die zich nog steeds afvragen hoe ze backlinks van hoge kwaliteit van de educatieve of overheidswebsites kunnen kopen. Laten we eerlijk zijn - het krijgen van betaalde links is daar onmogelijk. Ik bedoel dat je soms helemaal niet hoeft te weten hoe je backlinks van hoge kwaliteit moet kopen - gewoon omdat ze alleen verdiend kunnen worden. Hoe? Meestal zullen ze uw harde werk nodig hebben om een ​​waardevol stukje inhoud te schrijven, om uiteindelijk die gewenste en waardevolle backlink te ontvangen.

Laten we eens kijken hoe we kwalitatieve backlinks veilig kunnen kopen. Het punt is dat er geen universele richtlijnen of tips zijn met een gegarandeerd resultaat. Ik bedoel dat je geen duidelijk en exact actieplan kunt hebben om betaalde backlinks veilig en redelijk te krijgen (d.w.z..links die daadwerkelijk kunnen werken voor uw voortgang, op hetzelfde moment zonder een rode vlag op te heffen met Google). In feite is het aanvragen van betaalde links niets anders dan een duister schema van Gray-Hat of zelfs Black-Hat SEO. En natuurlijk wordt algemeen verwacht dat de meeste van de aangekochte backlinks er vanzelfsprekend uitzien voor iedereen - zowel live searchers als crawling bots.

buy quality backlinks

Hoewel, ik geloof nog steeds dat je beter kunt vermijden om te trippelen met de zoekmachines - tenzij je een snelle rangschikking wilt verdienen. Hoe dan ook, als je je nog steeds moedig genoeg voelt om te proberen om wat betaalde backlinks te krijgen ten koste van alles, overweeg dan de volgende opsommingstekens, in elk geval niet om gepakt of opgelicht te worden:

  • Nooit omgaan met online bronnen of die vrienden die openlijk stellen dat ze betaalde backlinks te koop hebben gekregen.
  • Zorg ervoor dat uw potentiële kandidaten dwingende domeinen en inhoud van webpagina's hebben die relevant zijn voor uw niche, of zakelijke topi.
  • Voer een dubbele controle uit op domeinautoriteiten, paginabezit en PageRank-scores om maximaal verkeer en vertrouwen van een breder publiek te krijgen.
  • Idealiter zou u een deal moeten sluiten met de medebloggers in uw niche. Aangezien u klaar bent om hen een waardevolle inhoud aan te bieden, zal dit enige tijd duren. Anders zullen zij een redelijke vergoeding in rekening brengen. Het draait allemaal om zaken, toch?
  • Backlink-wielen (uitwisselingen), PBN's (anders privé-privénblognetwerken), evenals goedkope diensten die backlinks van lage kwaliteit in bulk aanbieden, of die vervelende e-mails die hun plaatsingen ruwweg op hoge PR-bronnen duwen - vermijd dergelijke "providers" ten koste van alles. Simpelweg omdat ze al hebben opgeroepen tot een rangschikking (of zelfs een permanent verbod op zoeken). Vroeg of laat komt Google voor hen allemaal - zowel gewetenloze "aanbieders" als hun ongelukkige "klanten".

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved