Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Met welke backlink-viewer kan ik het ideale profiel van webkoppelingen bouwen?

Backlinks van goede kwaliteit staan vooral bekend om hun waarde, die zorgt voor een gebruikersvriendelijkere browse-ervaring door de pagina-inhoud van elke website of blog. Wat betreft interne links, zal een goede structuur van de structuur ervoor zorgen dat de echte bezoekers op elke gemak dieper in elke content sectie kunnen navigeren. Het is niet nodig om te zeggen dat het langere bezoek wordt betaald door elke bezoeker, hoe meer acties gemiddeld worden genomen en hoe meer autoriteit wordt toegekend door de grote zoekmachines (zoals Google zelf, evenals Yahoo en Bing). In feite behoren backlinks tot de tophits die over het moderne domein van SEO beslissen. Het is dus de moeite waard om je weblinkprofiel te onderzoeken met een paar gebruiksklare backlink-viewerhulpmiddelen, toch?

backlink viewer

Zet koppelingsopbouw om in volledig beheersbaar proces

Maar hoe haal je de maximale rankingprestaties op Google's SERP's? Hoe het juiste gebruik van backlinks te maken? Wat ga je doen als er iets misgaat? En welke zijn de meest waarschijnlijke straffen, mocht dit gebeuren? En waarom zou je dat saaie backlink-onderzoek toch moeten uitvoeren? Nou, dat is wanneer het plezier begint - en daarin komt een uitgebreide keuze aan verschillende backlink viewer tools. En ja, ze kunnen u helpen uw ideale profiel van weblinks te bouwen. Welke backlink-kijker moet je kiezen voor je beste helper? Laten we beginnen binnen te rollen!

3 Ouderwetse manieren om 'ideaal' linkprofiel te maken

Voordat we beginnen, laten we ervoor zorgen dat we deze drie conventionele linkbuildingtechnieken volgen om het 'ideale' profiel van webkoppelingen te maken - geen backlink-viewer-tool of een ander analytisch raamwerk kan helpen bij de juiste start. Dat is waarom, naast het beste doen om Black-Hat SEO als de pest te vermijden, je wordt aanbevolen om je pogingen te concentreren op het volgende:

  1. Denk eraan, inhoud is altijd de koning, net als bij originele on-line optimalisatie van site search. Het betekent dat je je altijd moet houden aan inhoud van hoge kwaliteit die waarde oplevert - in de allereerste plaats.
  1. Plaats nieuwe backlinks alleen live na nauwkeurige verificatie en zorgvuldige authenticatie.
  1. Vermijd ten koste van alles ruilen of ruilen met backlinks en nooit aanmelden voor PBN's (private blog-netwerken).

Wist je dit allemaal samen?

Wat misschien verrassend is voor veel beginnende website-eigenaren, is dat niet alle links van nature hetzelfde zijn gemaakt. Weet je zeker dat je ze aan het bouwen bent voor het juiste doel? Zou uw huidige profiel van weblinks immers in staat zijn om aan de adequate verwachtingen in SEO te voldoen? Laten we het verschil maken - het punt is dat sommige backlinks bestemd zijn om behoorlijk significante en volledig meetbare voordelen in SEO te leveren. Terwijl de anderen geen feitelijk gewicht hebben, worden gezien door de grote zoekmachines als nietig en ongeldig. Wat meer is - hier gaan we een absoluut delicate overgang in - in feite kunnen backlinks net zo goed zelfs nadelig zijn, vooral wanneer een dergelijk oneigenlijk gebruik in aanmerking wordt genomen voor de langeafstandsvluchten.

Elke smaak heeft een andere smaak

Eenvoudig in het Engels zetten , verschillende links zijn ontworpen om te komen in verschillende smaken - dat komt omdat niet elke link wordt overgedragen (of is bedoeld om te passeren) via de gateway voor backlinking naar SEO. Ik bedoel, de backlinking-sleutel voor de zoekoptimalisatie is PageRank (ook bekend als TrustRank) uitzonderlijk belangrijk kwaliteitsmetriekensysteem gescoord van 0 tot 10. Het gebruik van deze kerndefinitie wordt algemeen aanvaard om het belang, de betrouwbaarheid en de autoriteit van elke webpagina om te zetten in een vrijwel accurate benchmarkindicator.

Laten we het nog een keer uitspreken - je 'ideale' webkoppelingsprofiel moet voor alles anders alleen worden verkregen met de juiste type backlinks. Wat betreft SEO betekent dit dat je de redirect en no-follow-links moet vermijden, of in elk geval moet vermijden om ze te gebruiken zonder een redelijk doel.

Rood irect Links

Omleidingslink staat voor de speciale typekoppelingen die steunen op een omleiding (gewoonlijk geschreven in PHP) - om u naar de beoogde website te brengen via een tussenliggende pagina (binnen dezelfde hostwebsite), in plaats van u te linken direct naar het doelwit in één keer.

Koppelingen met Nofollow

No-Follow-koppelingen zijn ingesloten met Nofollow HTML-kenmerkwaarde. Dit soort koppelingen staat ver af van het oorspronkelijke concept van een hyperlink die per definitie is ontworpen voor SEO-doeleinden. Dus in plaats van te gokken op SEO, wijzen koppelingen met Nofollow direct naar de URL van de doelwebsite in één beweging - zonder enige autoriteit of vertrouwensoverdracht. Natuurlijk zijn No-Follow-koppelingen ontworpen om een aantal redenen - ze dienen bijvoorbeeld om bepaalde typen zoekmachinespam te weerstaan (anders om spamdexing te voorkomen). Ze worden ook gebruikt om de deur alleen open te laten voor menselijke surfbelevenis (d.w.z. ze geven geen linkssap door). Het gebruik van het linkkenmerk Geen-Volg kan een goedgevormde beslissing zijn, bijv..in het bijzonder voor die webmasters en site-eigenaren die doelbewust linken naar spam-pagina's om een of andere reden.

Voordelen van Smart Pick

Laten we, als alles op zijn plaats is, terugkeren naar het punt van onze huidige discussie - welke backlink-viewer-tool kan het ideale profiel van webkoppelingen zijn? Wel, dat hangt ervan af. Gewoon omdat ik het afgelopen jaar te veel verschillende analytische hulpmiddelen heb getest - met al hun unieke functies en ongelukkige zwakke plekken, beide. Wat mij betreft, vond ik de volgende opties de meest redelijke: Moz's Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt), Majestic SEO Toolkit en Ahrefs Backlink Viewer / Checker Tool. Het is natuurlijk alleen aan jou om te beslissen - maar ik sta erop dat je elk van hen hebt geprobeerd, althans in het kort. Houd er rekening mee dat ik tot een goed uitgekozen keuze gekomen ben om alleen de beste backlink-viewerhulpmiddelen te selecteren en analytische software te gebruiken - rekening houdend met de werkelijke waarde van hun praktische suggesties, hoogwaardige gebruikerservaring, intuïtieve set van basisopties en de uiteindelijke uitkomsten, inclusief een zeer nauwkeurig, concurrerend inzicht.

Backlinks for website

Bedreigingen in de wacht houden

Ter afsluiting wil ik u de basisprincipes voorstellen om uw ideale profiel van webkoppelingen vorm te geven. Ik bedoel, voordat je de nieuwe horizonten gaat verkennen met je nieuwe Backlink Viewer-tool, kun je beter je al bestaande puinhoop herstellen. Een schone start - gebruik Google Disavow Tool om alles wat uw SEO-strategie kan schaden op grote schaal te verwijderen, of op zijn minst de kwaliteit van uw backlink-profiel in zekere mate te verlagen. Kortom, zelfs als je gewoon iets verdachts vindt aan een bepaalde website waar je mee verbonden bent, zorg er dan voor dat je alle mogelijke negatieve gevolgen elimineert. Gebruik het afwijsinstrument om Google te "vertellen" om deze vreemde links waarvan je nog steeds niet zeker weet, in ieder geval voorlopig te overwegen. Op die manier gebruiken veel professionele webmasters deze basistool (in plaats van die populaire backlink-viewerhulpmiddelen) - gewoon om terug te gaan en ongedaan te maken, aan te passen of een quick-fix te maken voor alle eerdere SEO-praktijken die ze opgeschort hebben gehouden voor een paar speciale overweging.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved