Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Wat moet ik weten over top-SEO-backlinks om mijn website te bouwen?

Weet je waarom backlinks zo belangrijk zijn in SEO? Het probleem is dat te veel mensen die bekend zijn met een onderwerp van kwaliteitsweblinks geloven dat ze gewoon bijdragen aan de uiteindelijke beslissing van Google over het toekennen van posities voor zoekrangschikking - voor elke website, blog, enzovoort. Dergelijke suggestie is natuurlijk logisch. In feite hebben de recente onderzoeken echter opnieuw bevestigd dat het organische inkomende linkprofiel van elke website (anders de top-SEO-backlinks) feitelijk tot de top 3 van de belangrijkste factoren behoort die door het geavanceerde algoritme voor zoekrangschikking van Google worden beschouwd.

top seo backlinks

Uiteraard is het grote belang van kwaliteitsbacklinks algemeen bekend bij iedereen die bij de industrie betrokken is bij de optimalisatie van de zoekresultaten. Maar nu is hun ultieme invloed nog sterker geworden dan ooit tevoren - daarom zou u alles moeten weten over het concept van top SEO-backlinks, SEO equity, backlink equity en link juice. Om u een volledig beeld te geven van de Search Engine Optimization en weblinks, begin ik met wat basisterminologie.

Wat maakt een concept van top-SEO-backlinks?

Allereerst staat een term "backlink" voor een inkomende link van een website van derden, een blog of waarschijnlijk elke andere online bron die op internet te vinden is. Vervolgens beschrijft het woord "top" een sterke functie of kwaliteitsprestaties van backlinks - vanuit het oogpunt van SEO. Immers, het woord "SEO" betekent dat dergelijke weblinks van invloed zijn op het rangschikken van zoekmachines - hetzij in goed-slecht, of positief-negatief, en soms zelfs in een neutrale manier. In feite hangt de daadwerkelijke uitvoering van backlinks in SEO in het algemeen af ​​van de reeks hoofdfactoren en concepten die hieronder worden besproken.

SEO Equity & Link Juice

Laten we ons de wereld op het web voorstellen als een wereldwijd systeem dat bestaat uit een immens aantal onderling verbonden sites en webpagina's. En alles is in beweging - webinhoud blijft zich ontwikkelen om ontdekt te worden door het toenemende aantal gebruikers - meer en meer mensen maken er gebruik van, gebruiken, delen en linken ernaar. Op die manier lijkt elke website en blog betrokken te zijn bij een doorlopend proces van het maken en distribueren van meer paginamachtiging, PageRank en domeinautoriteit.

  • Het SEO-vermogen van uw website wordt doorgaans verwezen naar het algemene rangschikkingspotentieel - samengesteld met een totale waarde van pagina- en domeinautoriteit, ondersteund door een gecombineerde kracht van top SEO-backlinks. Eenvoudig gezegd, SEO equity is het vermogen van uw website om goed te scoren op Google's SERP's..Dat is het.
  • Link juice (a.k.a. link equity) wordt door de optimalisatiedeskundigen over het algemeen gezien als een "deelverzameling" van de totale SEO-aandelen. Wat mij betreft, ik erken het concept van link juice als de "hoeveelheid" SEO-equity die wordt herverdeeld wanneer twee afzonderlijke webpagina's aan elkaar worden gekoppeld. Dus, link juice is een stroom van SEO-aandelen - overgedragen van de host-website en doorgegeven aan de doelbestemming.

seo backlinks

Per slot van rekening is hier een bottom line voor het concept van top-SEO-backlinks. In feite zijn alle eerder genoemde basisvoorwaarden (d.w.z. SEO equity, link equity en link juice) door SEO-gemeenschap getheoretiseerd - alleen om te begrijpen hoe Google daadwerkelijk werkt. In feite zijn ze de taal van de moderne optimalisatie, niet de Google-zoekmachine. In eenvoudige bewoordingen hebben zowel Google zelf als de Webmaster Academy nooit een exacte verwijzing naar dit werkelijk gevoelige onderwerp gegeven. Dus, ik hoop dat mijn korte intro over top SEO-backlinks nuttig voor je zou zijn, tenminste om het te hebben voor een duidelijke start voor je volgende diepe duik in de wereld van de Search Engine Optimization.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved