Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Klopt het dat contextuele backlinks nu de goudmijn zijn?

Contextuele backlinks zijn misschien wel het belangrijkste element in termen van linkbuilding in de Search Engine Optimization (SEO). Het ding is dat niet alle links gelijk zijn gemaakt - simpel gezegd, de grote zoekmachines (zoals Google zelf, maar ook Yahoo en Bing) geven meer gewicht aan bepaalde soorten backlinks. Onder andere zijn contextuele backlinks op de startpagina van uw belangrijkste bedrijfswebsite of blog altijd de belangrijkste koppelingen met zo'n geweldige kracht voor SEO-doeleinden.

Waarom zijn ze zo gekoesterd?

Dus je hebt gelijk: contextuele backlinks worden nu erkend als de echte kansen voor goudmijnen. Sommige mensen noemen ze zelfs 'de heilige graal van SEO'. Waarom worden ze dat enorm gewaardeerd? Gewoon omdat als u een van degenen bent die de autoriteit van een website of blog willen laten groeien in populariteit - dit soort koppelingen is precies wat u nodig hebt om van zo'n snelle vooruitgang te genieten.

Wat maakt contextuele backlinks per definitie?

Gezien de hele termijn van homepage contextuele backlinks op schaal, laten we het woord per woord breken voor een beter begrip. Allereerst is een Homepage een unieke webpagina die de weg bereidt naar het browsen van de inhoud op elke site of blog. Ten tweede betekent een Content voor links dat ze algemeen gevonden moeten worden in de inhoud van de pagina - ze verschijnen organisch in de tekst, contextuele backlinks laten geen ruimte voor spam-lijsten van kleine sidebars die in de hele site worden gevonden. En ten derde staat een backlink in SEO voor een externe link (anders inkomende link) die zich bevindt op de website of blog van een derde partij en verwijst naar uw eigen pagina's.

Hoe werken ze op de startpagina?

Vanuit het oogpunt van het verbeteren van SEO zijn contextuele backlinks die rechtstreeks op de startpagina terechtkomen de meest effectieve elementen die het optimalisatieproces van elke website of blog voor online zoeken op schaal sturen. Het punt is dat alles over hun efficiëntie in SEO vrij eenvoudig is - contextuele backlinks zijn altijd van het goede nieuws voor Google, omdat ze van nature rechtstreeks in de inhoud zijn geïntegreerd en er organisch uitzien. Tegelijkertijd geeft juist het feit dat dergelijke contextuele backlinks worden gecreëerd op de hoofdwebpagina van de site of blog, nog meer gewicht. Waarom? Eenvoudig omdat ze op de startpagina worden geplaatst, zullen dergelijke contextuele backlinks u meer webverkeer opleveren - er is slechts één startpagina, die een 'gateway' is die door elke gebruiker die de website of blog bezoekt wordt doorlopen om toegang te krijgen tot inhoud op elke andere pagina.

Bottom Line

Houd er ten slotte rekening mee dat alles over homelinks alleen werkt voor sterke machtigingsdomeinen en webpagina's met een hoge PR. Ik bedoel dat elke contextuele backlink veel meer gewicht heeft, niet alleen omdat deze rechtstreeks op de startpagina is terechtgekomen, maar ook omdat de hele website (of blog) waardevol is. Dus, wat is de kernwaarde die nodig is om het maximale uit uw contextuele backlinks te halen - een enkele homepage zelf, of waarschijnlijk de hele website op schaal? Beide!

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved