Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Is het mogelijk GOV-backlinks te kopen?

Als het gaat om de krachtigste backlinks van de gouvernementele websites en blogpagina's, is hier één ding dat je eerst en vooral moet begrijpen. Het punt is dat je GOV-backlinks niet kunt kopen, je kunt ze alleen verdienen. Dat is de reden waarom ik hieronder het proces laat zien van het verdienen van deze waardevolle backlinks op verschillende, op gebruik bewezen, manieren die ik onlangs heb getest voor mijn eigen website. En dat zou beslist een tijdrovende klus zijn, moet ik toegeven. Maar u wilt nog steeds genieten van hun krachtige autoriteitsfactor, nietwaar? Dus, hier is hoe je GOV-backlinks kunt kopen - alleen je tijd en moeite investeren in een van de volgende dingen: commentaar geven op overheidsblogs, schrijven over een overheidsinstelling of een aantal gerelateerde instanties, een bureau interviewen of een communitylid, een bronpagina bouwen, en ook gedurfde vleien om die verdiende backlinks terug te krijgen. Laten we dus elk geval bekijken dat u kan helpen bij het kopen van GOV-backlinks - waarvoor u daarvoor betaalt.

Reageren op regeringsblogs

Reacties achterlaten op GOV-blogs van punten is een van de meest voorkomende manieren om backlinks van de overheid te verdienen. Net als op andere plaatsen op internet, is de taak echter niet zo eenvoudig als op het eerste gezicht lijkt. Het probleem is dat het leeuwendeel van gerelateerde websites niet is toegestaan ​​voor commentaar, of in elk geval hoogstwaarschijnlijk alleen links zonder follow-up te bieden. U zult dus veel tijd moeten besteden aan het vinden van de juiste kandidaten voor het ontvangen van links naar reacties. Dat zou de meest uitdagende taak zijn.

Schrijven over de instelling of het omringende lichaam

Trek meer aandacht naar uw website of blog - schrijf een geweldig artikel over de overheidsinstelling of haar gerelateerde instantie. Je kunt net zo goed schrijven over een politicus - een interview met een lid van een bureau of een geweldige community influencer is ook een bewezen manier om wat backlinks te bemachtigen..Het creëren van een niche-artikel of discussie in de energiesector zou bijvoorbeeld een goed geformuleerde beslissing zijn voor degenen die energie-efficiënte huizen bouwen, machines bouwen of betrokken zijn bij andere geallieerde en zeer relevante industrieën of niches. Degenen die zich bezighouden met bijvoorbeeld chemie of farmacie kunnen een perfecte match vinden met milieubeschermingsinstanties of zorginstellingen die eigendom zijn van de overheid.

Interviewend bureau of lid van de Gemeenschap

Net als de vorige methode, is het interviewen van een politicus of een aantal nauwverwante beïnvloeders ook een mooie kans om backlinks te verdienen met de gouvernementele sites. Het enige dat u hier nodig hebt, is om de geïnterviewde persoon op de hoogte te stellen en alles van tevoren geregeld te hebben - voordat u aan dat waardevolle artikel gaat werken en eindelijk een link naar uw website of blog krijgt. Tip: overweeg een nieuwe wet te kiezen die naar verwachting invloed zal hebben op uw eigen online project of bedrijf in het algemeen.

Building Resource Page

Afhankelijk van de niche, kan het bouwen van een bronpagina soms een heel slimme oplossing worden. Ik denk dat sommige gevallen, bijvoorbeeld met lokale bedrijven, overwegen resourcepagina's te maken om praktische informatie te bieden over lokale wetgeving of officiële regelgeving die nuttig zou zijn voor lokale gebruikers. Overweeg ook om te worden vermeld op een aantal reeds bestaande bronpagina's die vaak eigendom zijn van veel overheidswebsites.

Vet flatterend

Vleieren is tenslotte bijna altijd een gegarandeerde en bewezen manier om GOV-backlinks van de overheidsinstellingen te kopen. Het enige dat u nodig hebt, is het vinden van de juiste pijnpunten van het hoogste actuele belang - en gewoon uitspreken met uw inhoud precies wat zij willen horen. Natuurlijk moet je natuurlijk het echte gevoel hebben - en je inhoud zo hardnekkig mogelijk promoten.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved