Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Moet ik beginnen met het opbouwen van een link met mappen om de website in te dienen voor backlinks voordat iets anders?

Tegenwoordig zijn de belangrijkste factoren van Off-page Search Engine Optimization veel geavanceerder dan enig ander middel voor SEO op de pagina. In feite is linkbuilding van hoge kwaliteit (inclusief de acties die nodig zijn om de website in te dienen voor backlinks) precies gerelateerd aan off-page SEO, omdat dit een essentieel onderdeel is van de complete puzzel over rangschikkingen van zoekmachines. Het betekent dat elke website of blog een sterk backlinkprofiel moet hebben dat bijdraagt ​​aan de algehele groei in termen van het opbouwen van een hoge autoriteit, evenals het uiteindelijke doel om Google's SERP's te domineren. Natuurlijk heeft het leeuwendeel van de linkbuilding-strategieën meestal veel tijd nodig en soms kan zelfs een beetje contant geld worden geïnvesteerd. Toch is het hebben van een sterk linkprofiel sowieso een waardige daad, die altijd vruchten zal afwerpen, vooral vanuit het perspectief van een langetermijnvooruitblik.

Snelle winst voor uw linkbuilding

Zoals ik al zei, zou het opbouwen van een kwaliteitskoppelingsprofiel een van uw topprioriteiten moeten zijn. Natuurlijk, als je hebt besloten om de website in te dienen voor backlinks of je hebt alles al op zijn plaats staan ​​- goed voor jou! Maar dat zou niet genoeg zijn om te genieten van een mooie kickstart voor het backlinkprofiel van uw website. Heb je zowel branchespecifieke als lokale bedrijfsdirectory's geprobeerd om een ​​website in te dienen voor backlinks? En als je nog steeds aarzelt wat de benaderingen zijn om het eerst te proberen - hier zijn ze. Hieronder ga ik een lijst maken met de beste tactieken voor het koppelen van koppelingen die u onmiddellijk enkele meetbare resultaten in SEO kunnen opleveren.

Lokale bedrijfsdirectories

Het is niet nodig om te zeggen dat het gebruik van lokale directory's voor het indienen van een website voor backlinks waarschijnlijk de beste manier is om backlinks te bouwen. Als je vanaf de vroegste post-start-up periode van je website of blog met deze basis werkt, ben je al op de goede weg. Aarzel niet om wat tijd en moeite te besteden om ervoor te zorgen dat u op alle belangrijke lokale telefoongidsen vermeld staat. Neem alle benodigde informatie op, zoals uw bedrijfslocatie, werktijden, contactgegevens, enzovoort. Op deze manier krijgt u niet alleen een waardevolle backlink, maar verbetert u ook uw online zichtbaarheid voor lokale gebruikers, evenals uw algehele zakelijke prestaties op grote schaal.

Branchespecifieke telefoongidsen

Laten we eerlijk zijn - dit type bedrijfsgidsen lijkt misschien ongrijpbaar, vooral in vergelijking met algemene bedrijfsvermeldingen. Desondanks mogen branchespecifieke mappen nooit worden verwaarloosd, omdat ze nog steeds een geweldige manier zijn om uw potentieel voor linkbuilding te versterken zodra uw website of blog live wordt. Merk echter op dat het indienen van deze mappen iets meer tijd zou vergen, maar wees niet bang. Meestal zullen dergelijke lijsten je nodig hebben om een ​​registratieprocedure te voltooien voordat je eindelijk website indient voor backlinks - maar je voorzienbare voordelen zijn zeker de moeite waard die je daar hebt uitgegeven, zeker.

Bottom Line

Op zoek naar mogelijkheden voor linkbuilding met webmappen, houd er rekening mee dat al uw bedrijfsinformatie goed geconsolideerd en volledig overeen moet komen met elk stukje bedrijfsgegevens dat elders op de website wordt vermeld. Web. Anders kunt u bepaalde problemen ondervinden van de kant van de grote zoekmachines, evenals een juiste indexeringsprocedure. Werk ten slotte hardnekkig en zorg ervoor dat u een dubbele controle uitvoert dat u zich op de juiste en volledig relevante plaats bevindt voordat u elke indieningsprocedure voltooit om die verdiende backlinks terug te krijgen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - %s, Semalt.com. All rights reserved