Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Welke statistieken moeten worden gericht om SEO-prestaties te controleren en al mijn harde werk correct te evalueren?

Dat is de juiste vraag, moet ik toegeven. Als het gaat om het bijhouden van de zuurverdiende ranking van je website, zul je zeker precies moeten weten welke webstatistieken moeten worden benadrukt, in overeenstemming met het begrip welke cijfers eigenlijk niet zo belangrijk zijn - en daarom kunnen worden overgeslagen als je de SEO-prestaties van uw website tot nu toe bereikt. Met andere woorden, gezien het feit dat niet elk nummer dat is voorzien van een diepgaande website-analyse in feite van belang is, moet u onthouden dat u altijd het juiste doel moet volgen. En het betekent dat de belangrijkste online statistieken die u gebruikt om SEO-prestaties op schaal te controleren, op zijn minst moeten worden afgestemd op uw specifieke behoeften en huidige doelen. Aangezien het nu tijd is om al dat harde werk op een maximale correcte en realistische manier te evalueren, zijn hier de belangrijkste statistieken die specifiek relevant zijn voor de zoekmachineoptimalisatie. Zorg ervoor dat u zich concentreert op de volgende gebieden van uw websiteprestaties om de SEO-toereikendheid op de juiste manier te controleren.

Hoe u uw voortgang kunt traceren en SEO kunt controleren De juiste focus instellen

Keyword Rankings

Aangezien er niets speciaals is aan het controleren van uw algemene rangschikking van zoekwoorden, zorg er alleen voor dat u alleen de meest waardevolle zoekwoordactiva inspecteert - anders zou u gewoon overweldigd worden door te veel informatie waardoor u in de details verdwaald raakt. Ik raad persoonlijk aan om alles op te splitsen in twee hoofdcategorieën - de volledige woordenlijst voor zoekwoorden die u als één geheel gebruikt en een meer specifiek onderdeel dat precies al uw zoektermen samenvoegt, gericht op een bepaalde websitepagina, blogonderwerp of, zeg, aangepaste bestemmingspagina, etc.

Zoekverkeer

Dit kan snel direct worden gemeten via uw Google Analytics-profiel, dus het is niet nodig om speciaal op maat gemaakte online tools of professioneel afgestemde analytische platforms aan te vragen. Als u snel uw organische zoekverkeer wilt volgen - alleen met twee of drie klikken - kunt u net zo goed iets geavanceerder proberen (bijvoorbeeld online toolkits zoals Semalt Analyzer, SEMRush, Moz, Ahrefs of SEO Spider van Screaming Frog).

Paginabezoeken

Laten we eerlijk zijn - het aantal unieke paginabezoeken afkomstig van organisch zoeken is misschien wel het belangrijkste gegeven, vooral als u een website met een duidelijk element beheert van commercialiteit. En ik raad u aan om deze SEO-statistieken te controleren, vooral gericht op uw best converterende website-pagina's, met uitzondering van de startpagina zelf en de rest van uw best presterende landingen. Als u over een van de volgende mogelijkheden beschikt, kunt u ook gerelateerde pagina's controleren: vergelijkingslijsten, infographics, videogidsen / zelfstudies, diepgaande artikelen / berichten, evenals elke korte webkopie die is ingesloten met opvallende afbeeldingen op de pagina.

Tijd op pagina

Zorg ervoor dat u de gemiddelde tijd per gebruikersbezoek (anders, woningtijd) controleert om de effectiviteit van uw inhoudelijke betrokkenheid te meten. Natuurlijk zijn de daadwerkelijke klikken van gebruikers die op uw pagina worden berekend ook erg belangrijk, maar het evalueren van de tijd op de pagina met GA kan u een diepere kijk geven op de algemene kwaliteit van uw SEO-prestaties - precies genomen in de ogen van de live gebruiker die u bent eigenlijk richten met uw online optimalisatie-inspanning, toch?

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport