Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Hoe kies je het juiste lokale SEO-pakket voor eigenaren van kleine bedrijven?

Laten we eerlijk zijn: bijna 80% van de potentiële klanten / kopers die een online zoekopdracht uitvoeren voor een lokaal bedrijf in de buurt, bezoeken de fysieke locatie (of in ieder geval een oproep) binnen 24 uur. Ziet er indrukwekkend uit, toch? En wist u dat misschien 35% van alle zoekopdrachten op de Google-zoekmachine lokale verzoeken zijn voor bedrijven in de buurt? Het betekent dat als u een gerichte onderneming op het niveau van locaties uitvoert, het kiezen van het juiste SEO-pakket dat specifiek is ontworpen voor eigenaren van kleine bedrijven een bittere noodzaak wordt. Waarom? Gewoon omdat, als je nog steeds niet klaar bent met de zoekmachine optimalisatie, je tegenstanders misschien al een stap voorwaarts doen met een solide lokaal SEO-pakket, of tenminste doe-het-zelf-SEO op het niveau van locales. Daarom is het nu tijd om eindelijk up-to-date te zijn en te zien op welke manier het lokale SEO-pakket de manier waarop u het bedrijf bestuurt, kan veranderen.

Hoe u het juiste lokale SEO-pakket kiest

Natuurlijk, het best passende lokale SEO-pakket selecteren voor een bepaald klein bedrijf dat binnen een beperkt gebied werkt kan een hele ontmoedigende taak blijken te zijn. Er zijn te veel gerelateerde aanbiedingen beschikbaar op internet en letterlijk talloze verschillende pakketten die op grote schaal worden geadverteerd door verschillende SEO-bedrijven en full-stack Digital Marketing-bureaus. Maar hoe maak je de juiste keuze? Over het algemeen raad ik u aan om bij het kiezen van een betrouwbaar lokaal SEO-pakket naar het volgende te blijven zoeken. Hier volgen vier eenvoudige tips voor het identificeren van een goed SEO-bedrijf dat de beste kansen heeft om volledig te voldoen aan de behoeften en vereisten van uw kleine bedrijf: ten eerste moet u ervoor zorgen dat het team gekwalificeerd is in Search Engine Optimization op lokaal niveau, vermijd het meten van uw potentiële kandidaturen op basis van hun rangschikking in de SERP's van Google, vraag de basismanier om met hun lokale citatiestrategie om te gaan, en vergeet niet alles duidelijk te maken met betrekking tot hun basisopbouw voor linkbuilding voor lokale online promotie. Dat gezegd hebbende, laten we hieronder snel doorlopen in elke fase van het kiezen van het "ideale" lokale SEO-pakket om alles duidelijker te maken.

Zorg dat het team gekwalificeerd is in lokale SEO

Het punt is dat de standaard (anderszins landelijke of lokale) zoekmachineoptimalisatie en lokale SEO zijn lang niet allemaal hetzelfde. Desalniettemin bieden zoekoptimaliseringsaanbieders hun gelokaliseerde diensten al te vaak aan, in de overtuiging dat goede SEO nog steeds SEO is, ongeacht de precies gerichte regionale component ervan. Maar ze hebben het erg mis, simpelweg omdat lokale SEO een geheel andere focus heeft, vergeleken met het concept van traditionele optimalisatie voor zoeken. Zorg ervoor dat het bedrijf dat u gaat inhuren alle ins-en-outs van lokale SEO begrijpt en altijd gericht is op het opbouwen van sterke signalen van relevantie rond een specifieke doellocatie. Dat is het.

Vermijd het inhuren van een bedrijf op basis van de rangschikking van SERP's Alleen

Waarom? Alleen omdat een bepaald SEO-bedrijf of Digital Marketing-bureau bovenaan de organische zoekresultaten wordt weergegeven, hoeft dit nog niet te betekenen dat ze uiteindelijk uw beste match zullen zijn. De enige manier om hun werkelijke kwalificatie te meten, is dus het uitvoeren van uw eigen onafhankelijke enquête. Aarzel niet om een dubbele controle uit te voeren om te zien of hun tarieven en pakketdiensten passen bij uw huidige bedrijfsbehoeften en globale doelen die u in de loop van de tijd wilt bereiken. Zorg er vervolgens voor dat u hun gekwalificeerde portfolio aanvraagt - denk aan hun echte case-study's en de daadwerkelijke projecten. Alle gerelateerde informatie moet transparant en volledig traceerbaar zijn - anders, hoe zou u weten dat zij echte expertise in de branche hebben, toch?

Plaatselijke uitspraken en linkbuilding-strategie

En hier gaan we eindelijk het belangrijkste knooppunt in. Het probleem is dat de manier om alles op orde te krijgen met lokale citaten en hoogwaardige linkbuilding er toe doet, vooral voor eigenaren van kleine bedrijven. Zorg dus voor een duidelijk beeld van hun citatie-strategieplanning en krijg een duidelijk beeld van welke tools ze daarvoor gaan gebruiken. Stel immers een duidelijke nadruk op uw persoonlijke schema van linkbuilding en maak alles duidelijk over de manier waarop ze het voor uw eigen kleine bedrijf uitvoeren.

Rest van standaard dingen om te controleren

Zodra alle bovengenoemde punten volledig duidelijk zijn gemaakt, is hier de rest van diverse dingen die u moet weten bij het kiezen van het juiste lokale SEO-pakket dat zou sluit het best aan op uw zakelijke behoeften en wereldwijde doelen. Zorg ervoor dat u de volgende aspecten aanraakt en denk na over deze meest cruciale criteria bij het nemen van de uiteindelijke beslissing:

  • Stel uzelf de vraag of u noodzakelijkerwijs een team van interne lokale SEO-experts nodig heeft, of uw plan voor zoekoptimalisatie kan OK zijn met een extern team van lokale SEO's die de dingen weten.
  • Denk aan uw algemene begrotingstotaal, dat geschat moet worden gedurende de hele geplande periode van implementatie van uw aangepaste lokale SEO-pakket.
  • Specificeer uw eigen gewenste duur van het potentiële contract, in samenhang met de feitelijke aanbevelingen van de deskundigen die u overweegt te huren.
  • Maak alles duidelijk over de algemene meldingsprocedure die u met hen gaat voeren. Denk aan de basisdingen, zoals alle mogelijke manieren om website-audits en traceermodi uit te voeren, evenals hun geplande rapportagefrequentie.

  • Begrijp wat voor soort elementaire statistieken zij van plan zijn te behandelen in het kader van hun gemeenschappelijke rapportageprocedure (dwz informatie over conversies, lokale rangschikkingsposities zelf, outreach updates, link bouwvoortgang, etc.)
  • Vergeet niet om een duidelijk beeld te hebben van uw lopende rangschikking in de lokale SERP's van Google voor de belangrijkste kernwoorden die u in de loop van de tijd target. Hoe snel begin je de eerste meetbare resultaten voor je website te observeren in lokale zoekopdrachten?
  • En hoe zit het met uw toekomstige samenwerking in het geval dat het andere lokale bedrijf ook door hun bedrijf wordt bediend - een directe concurrent voor uw eigen bedrijf blijkt te zijn? Mocht dit gebeuren, dan bevindt u zich misschien in grote problemen, vooral wanneer uw concurrent een veel groter SEO / online marketingbudget heeft. Daarom moet dit probleem zo snel mogelijk duidelijk worden gemaakt.
View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport