Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Welke basistactieken en manieren om Google SEO te gebruiken voor lokaal zoeken, kunt u aanbevelen voor beginners?

Natuurlijk zijn er veel verschillende benaderingen van organische SEO, en in het bijzonder voor lokale zoekoptimalisatie. Maar het punt is dat het concept van lokale SEO veel gemeen heeft met de oorspronkelijke brede definitie van wereldwijde (anderszins landelijke) zoekmachineoptimalisatie. Niettemin zijn er verschillende kernfuncties en specifieke acties die de meest kritische punten van verschil trekken tussen de 'traditionele' organische rangschikkingsfactoren van Google en de rest van veel specifiekere tactieken en benaderingen voor een nauwkeurig gerichte SEO voor lokaal zoeken. Dat is de reden waarom ik hier snel de belangrijkste componenten van elementaire zoekoptimalisatie op lokaal niveau zal doornemen, ondersteund met enkele eenvoudige tips en nuttige suggesties om meteen aan de slag te gaan. Dat gezegd hebbende, laten we hieronder alles beschrijven wat je op dat moment zou moeten weten.

SEO voor beginners: Local Search Optimization Basics

Google Mijn Bedrijf-pagina (GMB)

Voor alles anders, het eerste ding om gedaan met lokale SEO is alles op zijn plek krijgen met uw GMB-pagina. Voltooi de lijst, vul alle nodige bedrijfsinformatie in, in overeenstemming met het uitvoeren van een dubbele controle op uw NAP (anders, bedrijfsnaam, fysiek adres en telefoonnummer) dataconsistentie - en u bent eindelijk klaar om de eerste verificatieprocedure te voltooien met uw lokale bedrijfswebsite.

Basis Website Optimalisatie

Nadat u met succes de Google-zoekmachine heeft geïnformeerd over uw lokale bedrijfswebsite met zijn duidelijke regionale focus, is het tijd om uw website te gaan optimaliseren op het basisniveau. Dit zijn de eerste dingen die je moet doen om meteen in te stellen.

  •  Strategie voor een enkele locatie - zorg voor een duidelijke focus op uw locatiestrategie. Heeft u een commercieel project met één locatie / thuisbasis? Voert u een goede oude 'brick-and-mortar-business' uit, die alleen maar betere online-exposure nodig heeft binnen de aangrenzende locaties? Of heb je onlangs een eigen huisproject van een bescheiden schaal gelanceerd? Als u een van deze hebt, zou uw strategie voor optimalisatie van uw locatie niet te veel afwijken van de 'klassiekers' van organische SEO (d.w.z. voornamelijk basisoptimalisatie-inspanningen die al bij elke beginnende webmaster of eigenaar van een bedrijfswebsite bekend zijn).

  •  Multi-Location Strategy - hier is precies wat geo-gerichte SEO voor lokale zoekoptimalisatie eigenlijk is Omdat uw onderneming een multi-practitioner component is (bijvoorbeeld medische bedrijven, juridische diensten, enz.), of uw bedrijf dient niet alleen maar een enkele naburige locatie, maar heeft dezelfde dekking via verschillende andere afzonderlijke gebieden in de buurt - uw bedrijfswebsite MOET prominent worden weergegeven wanneer de gebruiker een relevante zoekopdracht uitvoert binnen elke locale die u target, anders zou dat uw andere gemiste kans zijn, meestal genomen door uw naaste lokale niche-concurrenten. enkele basisinspanningen die u snel kunt uitvoeren en het u veel gemakkelijker maken met uw eigen SEO-strategie bij lokale optimalisatie van uw zoekacties Hieronder vindt u een korte controlelijst die de basisprincipes van lokale SEO behandelt.

Classificatiefactoren

De primaire sleutelrang g-factor van Google's SEO voor lokaal zoeken is de juiste manier van trefwoordtargeting (d.w.z. op basis van de daadwerkelijke nabijheid van het zoekgebied van de gebruiker). Op die manier houdt de zoekmachine bij het bepalen van uw werkelijke positie in de relevante lijst met lokale Google-servers, ook rekening met de recente browsegeschiedenis van de gebruiker en de meest gebruikelijke zoekgewoonten. Dus laten we eerlijk zijn - het optimaliseren van de belangrijkste inhoudsonderdelen van uw website naar elke afzonderlijke locatie die wordt bediend met uw hoofdactiviteit is een MUST.

Competitieve analyse kan een zeer krachtig wapen zijn in elk bedrijfsmarketingarsenaal. Maar vanuit het oogpunt van SEO en de realiteit van lokaal zoeken gedreven door moordende online competitie, kan waardevol, praktisch inzicht in de beste bevindingen (of de slechtste mislukkingen) van uw niche-concurrentwebsites - vaak de grens trekken tussen een volledig succesvol online bedrijf en een startende lokale onderneming die zich niet kan aanpassen aan een dergelijke concurrerende omgeving.

Structuurmarkering

Zorg dat u zich aanmeldt voor Schema.org. Opmaak, wat eigenlijk een zeer gewenste modus voor gegevensstructurering is. Zulke markeringen zijn bij elke lokale website of blog hard nodig, simpelweg omdat het kan helpen bij het crawlen van Google-bots die gemakkelijk 'begrijpen' waar elke webpagina over gaat - waardoor u veel betere rankingmogelijkheden krijgt bij lokaal zoeken, omdat er geen obstakels zijn om te voorkomen dat de zoekmachines gemakkelijk, snel en correct indexeren.

Backlink-profiel

Vergeet niet dat, net als bij de standaard-SEO, de factor van een kwalitatief hoogwaardig linkprofiel organisch is gemaakt (dwz zonder betaalde links te krijgen of te manipuleren met Black-Hat / White Hoed-gebaseerde schema's van lage kwaliteit linkbuilding) - kunnen nog meer doorslaggevend worden in lokale SEO, die mogelijk de positiebepaling van uw website in de lokale SERP's van Google kan bepalen. Wees vooral voorzichtig bij het toevoegen van elke nieuwe uitgaande link. Als u zich zorgen maakt, kunt u een grondige websitecheckprocedure uitvoeren op uw linkdonor met behulp van de juiste softwaretool. Of u kunt net zo goed eenvoudig de lokale websites van externe bedrijven bespioneren die het eigendom zijn van uw meest succesvolle nicheleiders - en contact opnemen met hun koppelingsbronnen met de hoogste DA / PageRank om met hen te linken voor enorme "link juice".

Wat nu?

Als u zich volledig teleurgesteld voelt, dan is dit wat u meteen kan suggereren dat u de juiste actie onderneemt, of op zijn minst de juiste weg blijft volgen naar uw wereldwijde bedrijfsdoelstellingen. Als u een dergelijke proactieve aanpak wilt gebruiken, moet u standaard de standaard Web Analytics Toolkit gebruiken die door 's werelds grootste zoekmachine wordt geleverd. U kunt net zo goed een diepgaand onderzoek doen naar de algehele online prestaties van uw succesvolle lokale nichepixels. Maar misschien wilt u meteen hun beste bevindingen (dat wil zeggen, de manier van website-structurering, het bouwen van hypergelokaliseerde inhoudscategorieën, het verkrijgen van de juiste aangepaste modus om geluidservicepagina's te maken die op uw potentiële klanten / kopers zijn afgestemd - zonder al te veel tijd te spenderen en Op deze manier raad ik aan de volgende online toolkits en nuttige webanalyseplatforms te gebruiken die specifiek zijn ontworpen voor eigenaren van slimme websites en zelfs professionele SEO's. Voor een echt waardevol, op gegevens gebaseerd, concurrerend inzicht, raad ik aan om een van mijn online-gebruik getest te proberen tools zoals Semalt Analyzer (door Semalt company), Moz's Open Site Explorer (door Moz-team), Ahrefs (door Ahrefs company), of Screaming Frog SEO Spider (door Screaming Frog). Voel je vrij om een keuze te maken - omdat al deze vier tools kunnen worden gebruikt, zelfs zonder daarvoor te hoeven betalen (of in elk geval hun basisversie beschikbaar te hebben in open toegang) - het is natuurlijk alleen maar de beslissing wie van hen alsnog kiest.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport