Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Kan iemand een gratis SEO-strategieplan aanbieden dat het best geschikt is voor beginners?

Ja, ik heb een leuk gratis SEO-strategieplan - met een on-page optimalisatie-checklist in het algemeen - om u te helpen snel aan de slag te gaan op uw eigen site. Maar laten we eerlijk zijn, voordat we verder gaan, te vaak hebben mensen de neiging om alles door te nemen op checklists die ze vinden in de vrije toegang op internet. Zodra ze zich realiseren dat er iets te moeilijk of zelfs schijnbaar onhaalbaar is, accepteren ze falen en nemen ze gewoon verlies. Maar ik persoonlijk geloof dat het op deze manier nadenken een absoluut verkeerde benadering is, althans vanuit het oogpunt van de Search Engine Optimization. Simpel gezegd, gebruikmakend van de volgende checklist om zoveel mogelijk stadia van het gratis SEO-strategieplan te voltooien - betekent dat je al meetbare vooruitgang in de ranglijst verdient. Waarom? Gewoon omdat de overgrote meerderheid van andere website-eigenaren, en beginnende online ondernemers, te vaak op de verkeerde manier denken - om de nederlaag onder de indruk toe te geven en de missie op korte termijn af te breken. Dus, hier is een goede actievolgorde om een prestatiestrategie te lanceren in een gratis SEO en strategisch plan om u te helpen alles op zijn plaats te krijgen met de online promotie van uw website in de SERP's van Google. Nogmaals, doe gewoon je best om zoveel mogelijk dingen te voltooien - en als je complicaties hebt, zet het dan gewoon uit voor de verdere referentie en blijf in de richting van het einde van de lijst. Dat gezegd hebbende, laten we eindelijk door de belangrijkste dingen die nodig zijn tot nu toe.

Gratis SEO-strategieplan: Beginnerschecklist om aan de slag te gaan

Reeks één: GA installeren

Google Analytics (anders GA) misschien wel de populairste toolkit voor webanalyses van 's werelds online zoekgigant, met een gratis versie die alles bijeenbrengt voor het volgen en rapporteren van algemene prestaties van websites of blogs. Vanuit het oogpunt van gratis SEO en strategieplanning, moet het installeren van Google uw eerste stap zijn voordat u iets anders doet - anders zult u eenvoudigweg niet in staat zijn om zulke belangrijke dingen, zoals de hoeveelheid zoekverkeer die u tot nu toe krijgt, eenvoudig bij te houden, precies welke pagina's pompen een goed verkeersvolume, of je nu zwakke plekken hebt (bijvoorbeeld een te hoog bouncepercentage), en ook vele andere primaire online statistieken die je een duidelijk beeld geven van de algehele websiteprestaties waar je aan werkt, dus hard. Zorg er dus voor dat u Google Analytics installeert en overweeg een grondige duik te nemen in de GA Individual Qualification-richtlijnen om een goed beeld te krijgen van de basisprincipes van webanalyses (natuurlijk, als u er helemaal nieuw voor bent).

Tweede niveau: Search Console Setup

Het is ook een gratis basistoolkit die door de Google-zoekmachine zelf is ontworpen om iedereen te helpen bij het beheren van een website of blog. De Search Console van Google (voorheen SC), voorheen bekend als Webmasterhulpprogramma's, is bedoeld als hulpmiddel bij het verkrijgen van algemene gegevens over de huidige status van de website, evenals de algehele organische online prestaties op Google's Search Engine Results Pages (anderszins, SERP's). Dus alles wat u nodig hebt om eindelijk aan de vrije SEO-strategieplanning te komen en de daadwerkelijke implementatie is om de hoofdconfiguratie in uw SC te voltooien. Mocht u hier complicaties hebben, aarzel dan niet om snel enkele gebruikershandleidingen door te nemen tot dat punt.

Niveau drie: SC-controle

Nu is het tijd om Google's Search Console eindelijk in actie te brengen. Ik bedoel hier dat u uw website of blogpagina's moet controleren op de meest voorkomende problemen, zoals crawlfouten, ontbrekende of onjuist geoptimaliseerde metadata, dubbele inhoud en andere belangrijke technische overwegingen. Zorg ervoor dat u op die manier let op de primaire gegevens over zoekrangschikkingen, Click-Through Rate, zichtbaarheid voor de belangrijkste doelzoekwoorden waarvoor u optimaliseert, enzovoort. Vergeet hierbij niet om de meest voorkomende omleidingsproblemen te controleren. Meer specifiek raad ik aan om jezelf te controleren op 302 verkeerde omleidingen, die eigenlijk 301s moeten zijn. Waarom is het zo belangrijk om je 302-omleidingen te repareren? Eenvoudig omdat ze door de Google-zoekmachine worden geïnterpreteerd als slechts tijdelijke omleidingen (d.w.z. voor site-onderhoud of, bijvoorbeeld, tijdspecifieke promoties / landingen op maat), die hun algemene SEO-waarde behouden zonder iets door te geven aan de relatieve nieuw gecreëerde bestemming. U moet dus een moment nemen om ervoor te zorgen dat uw permanente 301-omleidingen allemaal op hun plaats zijn, zodat de volledige SEO-waarde met succes is overgedragen van de oude webpagina naar de huidige geldige. Dat is het.

Vierde stap: problemen met de koppeling van koppelingen

Laten we wel wezen - de grotere site die u heeft, de hogere kans op verbroken koppelingen, fouten en crawlproblemen die u zult krijgen. Over het algemeen maakt dit soort gerelateerde problemen het Google moeilijker om uw inhoud te lokaliseren, te scannen, de indexeringsprocedure te voltooien en daarom met succes het juiste volume organisch zoekverkeer te genereren dat u daarmee verdient. Om de meest onderliggende problemen en eventuele andere linkgerelateerde storingen te identificeren, moet u een grondige controleprocedure uitvoeren en elke hoek van uw interne linkstructuur analyseren, in lijn met een diepgaand onderzoek naar uw externe linkprofiel ( anders, SEO-backlinks). Om alles op orde te krijgen zonder al te veel tijd / moeite te spenderen, moet je een volledige website audit uitvoeren met een van de volgende online platforms en toolkits, zoals Moz's Open Site Explorer (met zijn handige gebruikersinterface, zelfs de basisversie door Moz-team beschikbaar in open access kan u helpen met een volledig zelfvoorzienend analytisch website-onderzoek), Semalt Website Analyzer (dit brede online analytische platform van het Semalt-team is zeker de moeite waard om te gebruiken, of op zijn minst te proberen, gewoon omdat het werkt redelijk goed, niet alleen voor het snel controleren van uw eigen online prestaties, maar kan u evengoed dienen voor het bespioneren van de websites van uw concurrenten - alles wat u nodig hebt om toegang te krijgen tot de beste SEO-bevindingen / linkbronnen die door uw beste succesvolle rivalen worden gebruikt, is gewoon invoeren een gegeven website-URL of domeinnaam en voer een quick-scan procedure uit), of Screaming Frog SEO Spider (deze bekende online toolkit is echt populair onder iedereen - zowel beginnende site-eigenaren als ofessional webmasters met veel ervaring in de industrie). Immers, aantoonbaar is elke populaire analytische oplossing het meest geschikt om te voldoen aan ten minste uw basisbehoeften / vereisten voor webanalyse - het is dus aan u welke u kiest.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport