Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Küçük web siteleri için ücretsiz SEO temel prensipleri ve harekete geçirici yaklaşımları hızlı bir şekilde anlamanıza yardımcı olabilir misiniz?

Asıl önemli olan, Google’ın web siteleri ve pazarlama blogları için organik ücretsiz SEO'sunun, sürekli olarak güncellenen güncellemeler nedeniyle sürekli olarak gelişmekte olmasıdır. Çoğu, mevcut gezinme seviyesini ve genel kullanıcı deneyimini geliştirmek için tasarlanmıştır. Bununla birlikte, aynı zamanda, yinelenen algoritma güncellemelerinin önemli bir bölümünün, Black-Hat / Grey Hat SEO'yla ilgili gayri meşru optimizasyon çabalarının Google’ın organik olarak kesinlikle daha az etkili olmasına veya tamamen performans göstermemesine yol açması gerektiğini hatırlamak önemlidir. arama listeleri. Diğer bir deyişle, tarama botları arama, Google’ın gelişmiş arama sıralama algoritmasıyla kandırmak ve değiştirmek için yalnızca tek bir amaçla alınan SEO araçlarını bulmak ve tanımlamak için elinden gelenin en iyisini yapmaktadır.

Bu şekilde, web sitenizin böyle bir optimizasyon taktiğinin gayri meşru kullanımına maruz kalması durumunda, oldukça ağır (ve hatta bazen geri dönüşü olmayan) bir sıralama cezasıyla kaçınılmaz olarak cezalandırılacaksınız - Aslında Google’ın ilgili SERP’ler listesinde daha yüksek bir web sitesi konumlandırması ile istediğiniz herhangi bir ilerleme sağlamak yerine, organik sıralama indirgemesine neden olur. Web siteleri için ücretsiz SEO'da organik stratejiler çalıştırırken güvenli tarafta kalmanın önemini anlamak, burada tam olarak meşru White-Hat SEO ile kendinizi optimize etmek için birkaç iyi yolu vardır. Son olarak, web sitenizi her zaman Google’ın Kurallarına uygun bir şekilde tuttuğunuzdan emin olmak için, o anda gerçekten yaptığınız / yaptığınız her şey için hiçbir zaman cezalandırılmayacaktır. Öyleyse hadi gidelim.

Küçük Web Siteleri için Aksiyon ve Ücretsiz SEO Teknikleri

Anahtar Kelime Araştırması

Gerçekte olduğunuz ana hedef anahtar kelimelerin doğru kümesine sahip olmanın gerçekten önemli olduğunu söylemenize gerek yok. için optimizasyon. Doğru anahtar kelime fırsatlarını hızlı bir şekilde tanımlamak ve aranan uzun kuyruk arama terimlerine odaklanmak için, Moz'ın Açık Site Gezgini gibi profesyonel web analitiği çevrimiçi platformlarını (özellikle rekabetçi araştırmaya özel olarak hazırlanmış güzel araç seti) kullanarak derinlemesine bir anahtar kelime araştırması çalıştırmanızı öneririz. Semalt Analyzer (çevrimiçi çerçevelerim, herhangi bir web sitesinin çevrimiçi performansına derinlemesine incelemek için kullanıyorum),  KeywordTool.io  (biraz daha kolay, ancak hala kanıtlanmış bir performans göstererek anahtar kelime aracıdır). Tabii ki eski bir Google’ın Anahtar Kelime Planlayıcı aracını da kullanabilirsiniz. Ancak, modern çevrimiçi aramada geçerli olan anahtar kelime rekabetinin daha kapsamlı ve kapsamlı bir analitik yaklaşıma ihtiyacı olduğuna şahsen inanıyorum. Bu kadar.

Güçlü Web Metni

Şey, web kopyanızın (ve muhtemelen sayfa içi SEO içeriğinin diğer tüm parçalarının geri kalanı) iyi olması gerektiği - Ana hedef anahtar kelimeler için, okuyucunun iyi bir şekilde anlaşılması doğrultusunda (yani, yalnızca içeriğe çok fazla arama terimini bırakarak), aksi takdirde, “anahtar kelime aşırı miktarda” - artık çalışmıyor ve hatta organik sıralamalarına zararlıdır). Üstelik, Google'ın kendisi, taranan robotlar gerçek insanlarmış gibi, sayfa içi içeriğin bağlamsal anlamını “okuma” ve “anlama” becerisine sahiptir..İş web siteleri için organik ücretsiz SEO bakış açısından (ve tartışmalı olarak Google'ın dizinindeki herhangi bir web kaynağından, endüstri alanını, ana konuyu veya reklamcılık unsurlarını göz ardı ederek), bu, her yeni içerik parçasını yayınlamadan önce Bir çift kontrol edin ve ek editoryal düzeltmeleri dikkate alın. Sonuç olarak, hiçbir şeyin kusursuz ve kusursuz bir kullanıcı deneyimine zarar verebileceğinden emin olmak ve dolayısıyla güvenli sıralama ilerlemenizi zaman içinde muhafaza etmek. Basitçe söylemek gerekirse, İngilizce dilbilgisi öğretmeniniz web kopyanızı gerçekten harika ve mükemmel bulmazsa, arama motoru ve tarama robotları da işe yaramaz.

Başlık Etiketleri

Sadece iyi bir şekilde optimize edilmiş ve düzgün bir şekilde yazılmış Başlık Etiketlerine sahip olduğunuzdan emin olun. ücretsiz SEO web sitelerinde, özellikle de bir çevrimiçi iş projesi çalıştırıyorsanız. Niye ya? Başlık Etiketiniz, doğrudan Google’ın organik SERP'lerinde görüntülenen ve doğrudan web tarayıcılarının sekmesinde görünen kullanıcılar tarafından görülen bir tıklanabilir bağlantı olarak hareket ettiğinden Dolayısıyla, bu sayfa içi içerik öğelerinin, sıralama potansiyelinizin aslan payını taşıdığı göz önüne alındığında, Başlık Etiketleri her zaman benzersiz, temiz ve özlü, en değerli anahtar kelime öğelerinizle birlikte gömülmeli ve ayrıca, her ilgili web sayfası konumu. Mükemmel performans gösteren Başlık Etiketlerinizi oluştururken, o ana hedef anahtar kelimeyi oraya tutarlı bir şekilde koyduğunuzdan emin olun (en iyi arama terimlerini başlığın en yakınına yerleştirerek, oradaki sıralama potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için en uygun arama terimlerini belirtmenizi öneririz). Başlık Etiketi uzunluğunuzun toplamda yaklaşık 55-60 karakterle sınırlı olduğu düşünülürse, bu değerli alanı maksimum verimlilikle kullanmalısınız. Böylelikle, her bir kelimeyi altdiziler yerine dikey / dikey çubuklarla ayırmak ve sayfanızın dikkatini çeken ve kullanıcı dikkatini çekecek cazip bir mesaj vermek için, iş markanızın adını (varsa) belirtmeyi unutmayın. Her şeyden sonra tıklanma şansı daha iyi olsun.

Image ALT Etiketler

Şey, arama motorlarının görsel sayfa içi öğelerinizi "okuyabilecek" veya "anlayamadığı", resimler, videolar, Infographics, vb. Bu yüzden, Google'ın arama tarama botlarına doğru yorumlama ve doğru indeksleme prosedürüyle doğru şekilde optimize edilmiş bir Görüntü ALT Etiketi, Görüntü Başlığı ve bunun yanı sıra Filename'nin kendisiyle birlikte sunulmasına yardımcı olmak önemlidir. web sayfalarınızda bulunan her bir multimedya dosyasını tanımlamaya ve özetlemeye yardımcı olan alakalı anahtar kelimeler ve hatta uzun kuyruk arama terimleri. İdeal olarak, Image ALT Tag kısa ve özlü metin açıklaması ile görüntüyü özetleyen kısa bir açıklama sağlamalıdır (aksi takdirde “resim yazısı” gibi bir şey). Görüntü Başlığı'na gelince, neredeyse her şey orada kendi kendini açıklayıcı ve Image ALT Etiketleriyle tamamen karşılaştırılabilir. Özel Dosya Adı'nı göz önünde bulundurarak, kaydettiğinizde her resme sıkça uygulanır. Her şeyden önce, indirilen her görüntü ile varsayılan olarak gelen rastgele veya standart dosya isimleri, web siteleri için organik ücretsiz SEO için pek bir şey ifade etmeyecektir - bu yüzden bir an almanız ve bu içerik öğelerinin yeterince açıklayıcı, kısa ve Yalnızca küçük harflerle ayrılmış küçük harfli ve başka hiçbir şeyden oluşmaz. Bu kadar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport