Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

SEO'mı nasıl yenileyebilirim ve bu yıl boyunca daha fazla çevrimiçi tanıtım için yeni iş çözümleri nasıl edinebilirim?

Doğru soru, şu an içinde bulunduğunuz SEO ve iş çözümlerine yönelik mevcut yaklaşımınızı aldığınızdan, yepyeni pazarlama fırsatlarını nerede bulabileceğinizi anlamanıza yardımcı olabilir. Ve kişisel olarak, temel kararlara odaklanırken ve başarılı arama optimizasyonu stratejilerini uygulamak için yoğun çaba harcadığımızda, zaman zaman geriye bakmamız gerektiğine inanıyorum. Unutmayın, her zaman genel SEO çabanızla kaçırılan faydalı bir şeyler olmalı. SEO'nun daha fazla veya daha az döngüsel doğasını dikkate alarak, eski iş çözümlerinin asla unutulmaması gerektiğini kastediyorum. Ne de olsa, yepyeni bir şey icat etmeye çalışırken çok büyük bir zaman harcayarak ve büyük bir çaba harcamanıza gerek kalmaz, aslında yeni gelecek vaat eden fikirlere sahip olacağınız anlamına gelmez. Bu yüzden kendi web sitenizde bir çift kontrol çalıştırmanızı öneririm SEO ve şu ana kadar çalıştığınız iş çözümleri - Eminim, bir kez daha yenilenmesi ve kullanımı için en az bir kez kullanım kanıtlanmış taktikleri bulacağımızdan eminim. Daha önce hiç olmadığı kadar iyi sonuçlar almak için. Tüm söylenenler, bu noktaya ne yapılması gerektiğini görelim.

SEO'nuzu Yenilemek ve Yeni İş Çözümleri Nasıl Kazanırız

Web Sitesi SEO Denetimi

Elbette, hiç de kolay değil İşletme web sitenizin bütünsel büyük bir resmini almak için bir adım geri ve genel çevrimiçi performans. Her yepyeni projenin yaygın olarak tam kapsamlı bir teknik SEO, içerik ve anahtar kelime yol haritası denetimi ile başladığını düşünürsek, çevrimiçi iş performansınızda şu anda görülen tüm manzarayı anlamak kaçınılmaz olarak günlük hedefleri değiştirerek güncel kalmanıza yardımcı olabilir. gelişen küresel hedefler. Bu yüzden web sayfalarınızın eksiksiz bir denetim sağlayarak yeni bir SEO ve dijital pazarlama fırsatları geliştirmeye başlamanızı öneririm - çevrimiçi performansınızın teknik yönünü değerlendirerek, uygun bir rekabetin yürütülmesi doğrultusunda derinlemesine bir içerik revizyonuyla takip edilmesini öneririz. En yakın pazar rakiplerinizin sahip olduğu en başarılı niş web siteleri hakkında araştırma ve analiz. Bu şekilde, Moz'ın Açık Site Gezgini (Moz uzmanları tarafından), Semalt Analyzer (Semalt şirketi tarafından) veya Screaming Frog SEO Spider (Screaming Frog ekibi tarafından) gibi güvenilir web analizi platformlarını kullanmanızı tavsiye ederim. Ve işinize odaklanılacak ana alanlar ve iş web sitenizde eksiksiz bir SEO denetimi yürüttüğünüzde kontrol edilecek temel unsurlar.

Yerinde SEO Sınavı

  • Sadece benzersiz Sayfa Başlıkları aldığınızdan ve her eleman uzunluğunun 50-65 karakter sınırında kaldığından emin olun.
  • Meta Tanımlarınızın anahtar kelimelerle dolup taşmadığını ve 150-160 karakter sınırı içinde ortalama gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığını kontrol etmek için bir dakikanızı ayırın.
  • Web sitenizin H1 / H2 / H3 üstbilgi / altbilgi yapısını, küçük paragrafları, benzersiz sayfa logolarını ve kalın / italik kullanımını kontrol edin.
  • Gövde sayfanızın içeriğinin yeterince bilgilendirici / uzun olduğundan, Google’ın SERP’lerinde doğru bir görünüm elde etmek için zengin snippet'ler için iyi optimize edilmiş olduğundan ve tutarlı bir yayınlanma / güncelleme programına sahip olduğundan emin olun.
  • Arabirim yapınızı, ana sayfa / kategori sayfa tabanlı iç bağlantılarınızı ve bunların anahtar kelime bakımından zengin metin çapalarını gözden geçirin. Ve Image ALT Etiketlerini unutma.

Yerinde SEO İncelemesi

Dış bağlantı profilinizi (aksi takdirde, organik olarak oluşturulan geri bağlantılar) göz önünde bulundurarak, her şey üzerinde neredeyse kendini açıklayıcı olmalıdır. Orada. İhtiyacınız olan tek şey, daha önce bahsedilen çevrimiçi yardımcılardan birini kullanmak ve önde gelen niş işinden doğrudan bir araya getirilmek üzere, yeni kaliteli bağlantı oluşturma fırsatlarını belirlemek amacıyla, SEO yedeklerinin, üçüncü taraf bağışçılarının tipini ve sayısını kontrol etmektir. rakiplerinizin sahip olduğu web siteleri. Bu kadar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport