Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login or register
Q&A
Question Center →

Ücretli arama optimizasyonu (PPC reklamları) içermeden, ağırlıklı olarak ücretsiz web sitesi SEO'suna odaklanmam yeterli olur mu?

Kısa cevap evet, kişisel olarak, uygun bir web sitesi SEO stratejisi çalıştırmanın, keskin bir çevrimiçi rekabete yetişmek için tam olarak yeterli olabileceğine inanıyorum - hatta ödenmiş arama optimizasyonu / promosyonu yoluyla genel dijital pazarlama çabanızı tüketmeden bile (aksi takdirde, Tıklama Başına Ödeme reklamları). Dahası, PPC reklamları bir noktada çok yararlı olabilirken (örneğin, temel hedef anahtar kelimeleriniz için A / B performans testi gibi veya başlangıç projeleri için ilk arama trafiği akışını sağlayan güzel bir kickstarter kapasitesi gibi), ücretsiz web sitesi SEO (aksi takdirde, organik arama optimizasyonu) herhangi bir çevrimiçi proje için, sadece bilgi sağlama, içerik pazarlamanın destekleyici bir kaynağı olarak hareket etme veya doğrudan net gelir kazanma gibi bir zorunluluktur.

Basitçe söylemek gerekirse, bir işletme web sitesi veya pazarlama blogu oluşturmak ve sürdürmek için zaman, çaba ve para harcamanın hiçbir anlamı yoktur. organik arama listesi, doğru mu? Bu nedenle, ücretsiz web sitesi SEO stratejileri ile organik arama trafiğini kullanmaya odaklanmanız, ücretli PPC reklamlarını yalnızca ücretli arama trafiğinde geçici bir artış sağlamaya yetecek isteğe bağlı kaynak olarak dikkate alarak, en güçlü önceliğiniz olmalıdır. Yani, tüm bu söyleniyor, aşağıda hızlı bir şekilde arama motorları tarafından dikkate alınan organik SEO tüm birincil sıralama faktörleri özetlemek için başka bir şey önce - ücretsiz web sitesi SEO stratejileri çalıştırırken odaklanmak için almak ve onların maksimize şansı daha iyi olsun uzun vadeli sıralamanız üzerinde olumlu etki.

Ücretsiz Web Sitesi ile Odaklanabilecek Organik Sıralama Faktörleri SEO

Başka bir şeyden önce, Google’ın organik SERP'lerinde sıralama performansınızı belirleyen bu önemli faktörleri göz önünde bulundurmanızı öneririz. Yani, arama motorları aslında web sitenizde görmek istediğiniz şeydir:

  • Yüksek Kaliteli İçerik  - beden içeriğinizin her parçası (ör. Başlık Etiketleri, Meta Tanımları, H1 / H2 / H3 Üstbilgileri / Altbilgileri, Görüntü ALT Etiketleri ve Bağ Metin Çapaları gibi ana sayfadaki SEO öğelerinin iyi yazılmış olması ve organik olarak gömülmüş hedef anahtarlarınızla zengin olması.
    Örneğin, iyi bir kullanıcı deneyiminden ödün vermeksizin, “anahtar kelime aşımı” söz konusu olduğunda, yani artık işe yaramıyor demektir.
  • Web Sitesi Kodu ve Yapısı  - bu sıralama faktörleri genel olarak alan adı / uzantısı, barındırma sunucusu, sayfa yükleme hızı, mobil yanıt verme, kullanıcı / örümcek erişilebilirliği ile temiz ve özlü bağlantı yapısı ile ilgilidir. sitemap,  schema.org  işaretleme, vb.
  • Sosyal Medya Varlığı  - önde gelen sosyal web siteleri ve medya platformlarından gelen tüm popülerlik ve kullanıcı etkileşimi faktörleriyle ilgilidir. hisselerin sayısı, beğenileri, yetkileri, güvenilir link kaynakları, vb.

  • Backlink Profili  - harici Organik olarak oluşturulan bağlantılar (aksi takdirde “kazanılmış”), Google'ın tartışmasız üçüncü sırada yer alan en önemli sıralama faktörleri kategorisi olarak kabul edilir. Bu nedenle, güçlü Etki Alanı Yetkilisi ve yüksek PageRank içeren yetkili ve güvenilir üçüncü taraflardan gelen ilgili geri bağlantıların sayısı, sayfa dışı SEO stratejinizin yanı sıra genel organik sıralama ilerlemesini kendi yöntemleriyle yönlendiren en güçlü varlıklar olacaktır. Bu kadar.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport